Sunday, July 25, 2021
Начало Любопитно ХАЙЛАЙФ Звездите, които са герои и в реалния свят

Звездите, които са герои и в реалния свят

Те не го правят, за да поддържат имидж, а защото наистина са добри хора.

Независимо дали са спасили някого при катастрофа, или са помогнали на хора финансово, звездите също са смели извън екрана и понякога се превръщат в истински герои. Те не го правят, за да поддържат имидж, а защото наистина са добри хора. Искаме да ви представим 10 звезди, които са извършили геройски дела.

  • Харисън Форд – През 2000 година актьорът участва в спасителна акция. Той помага на двама души, които изкачват планина. Жената, която е била там, усеща дискомфорт и не може да помръдне повече. Нейн приятел звъни на Харисън и след малко той е там. Форд го прави напълно доброволно и спасява хората. Ако е трябвало да наемат частен хеликоптер, е щяло да отнеме много време.
  • Вин Дизел – Докато кара мотор из Холивуд, той вижда как шофьорът на кола, в която има цяло семейство, губи контрол и се преобръща. Той веднага спира и тича да спаси хората.
  • Бенедикт Къмбърбач – През 2018 той се вози в кола, когато вижда 4 крадци да се опитват да откраднат колело от доставчик. Той слиза от колата и прогонва престъпниците.
  • Леонардо ди Каприо – Докато е на почивка с приятели на яхтата си, вижда мъж във водата, който вика за помощ. Оказва се, че е паднал от круизен кораб, а лодката на актьорът била най-близо. Човекът прекарва 11 часа в морето, но е спасен.
  • Брад Пит – Докато снима „Z-та световна война”, жена се подхлъзва и тръгва да пада. Брад Пит я вижда и я предпазва да не се нарани сериозно.
  • Том Харди – През 2017 той става свидетел на двама тийнейджъри, които крадат мотор в Лондон. Актьорът ги преследва. Момчетата може би се панират и губят контрол над возилото. Той успява да ги настигне, взимайки документите им, за да не избягат от мястото.Тайлър Пери – Не много хора могат да си позволят да платят за коледни подаръци. През 2018 Пери посещава два огромни магазина в Атланта и плаща около 432,000 долара за подаръци. Той се опитва да го направи анонимно, но самоличността му е разкрита и хората не спират да му благодарят.
  • Хайди Клум – Докато е на ваканция в Хавай през 2013, Хайди, сина ѝ и двете бавачки попадат в мъртво течение. Тя успява да хване сина си и една от бавачките, като ги дърпа към брега. Синът ѝ доплува сам до брега, а бодигардът ѝ вади втората жена.
  • Мерил Стрийп и Шер – Преди 30 години двете се разхождат по улиците на Ню Йорк, когато виждат мъж да наранява жена. Те започват да викат, защото нямало какво друго да направят. Мъжът бил огромен. Заради вниманието той бяга.
  • Райън Гослинг 11 от 11 През 2012 жена тръгва да пресича улица в Ню Йорк, докато засилено такси идва към нея. Тя е объркана, защото е от Англия и не е свикнала, че колите се движат от другата страна на платното. Райън Гослинг я вижда и я дърпа, спасявайки живота ѝ.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тукХаресайте страницата ни

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ