Thursday, July 29, 2021
Начало Любопитно Защо мъжете обичат жените си, но въпреки това си търсят любовница

Защо мъжете обичат жените си, но въпреки това си търсят любовница

Според някои психолози, дори мъжът, който обича жената си, може да изневери

 

Причината за това е ниската самооценка и желанието да докажат на околните своята ценност и значимост. Но все пак – ето няколко причини, заради които слабият мъж си хваща любовница:

Подаръците

Приятелка има връзка вече 10 години с женен мъж. Той дори я приема за своя втора жена. Тя получава от него редовно скъпи подаръци и дори пътуват заедно по бизнес. Но на всяка Нова година и на всеки 8 март тя е сама. Защото той е примерен съпруг и по празниците е с жена си. Попитах я не се ли чувства неудобно винаги да е на втора позиция, а тя се усмихва и нежно гали диамантените си обеци. Казва, че за подобни подаръци може да изтърпи.

В душата си той е малко момче

Неверният мъж не се измъчва от угризения на съвестта, приятно му е да си има две жени, така се чувства като истински герой. И работата не е в това, че е добре с финансите, не. Мъжът си хваща любовница независимо от средствата, с които разполага. Причината е в ниската самооценка. Мъжете, които обичат жените си, но въпреки това си хващат любовници, са незрели и слаби. И точно затова не се разделят със съпругите си, защото те им дават усещане за увереност и стабилност.

Любовницата е като зарядно устройство

Мъжете, които имат нужда от нещо допълнително, изпитват недостиг на вътрешна енергия. Те са като „вампири”, които се нуждаят от свежа кръв, за да оцелеят и да се чувстват добре.

Бягство от проблемите

Да, това е още една причина. Мъжът не желае да реши проблемите в семейството си и му е по-лесно да кривне встрани. Когато е с другата не трябва да мисли, нито да обяснява, не трябва да говори за родителски срещи или за покупката на нов хладилник.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тукХаресайте страницата ни

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ