Saturday, June 12, 2021
НачалоРегионални новиниВарнаОбщина Варна приема проекти по програма „Младежки дейности”

Община Варна приема проекти по програма „Младежки дейности”

За шестнадесета поредна година Община Варна ще финансира проекти на неправителствени организации по програма „Младежки дейности”.

От днес – 18-ти юни, електронната платформа е отворена за подаване на проектни предложения на адрес https://platform.is-vn.bg/

                                 Снимка: Община Варна

По програмата могат да кандидатстват организации, регистрирани по Закона за юридическите лица с нестопанска цел в обществена полза, национално представени младежки организации (с клон или секция във Варна), които осъществяват дейността си на територията на общината. Приоритетни през тази година ще бъдат идеи, свързани с младежко предприемачество и опазване на околната среда. Всяка неправителствена организация има право да кандидатства с едно проектно предложение на стойност до 8 000 лв. То трябва да е с продължителност минимум три месеца и да обхваща периода от 15-ти юли до 15-ти октомври.

В електронната платформа са публикувани: Наредба за условията и реда за финансово подпомагане на младежки проекти, указания за подаване и отчитане на проектните предложения  и всички необходими документи за кандидатстване. Срокът е до 10:00 ч. на 02.07.2020г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тукХаресайте страницата ни

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ