вторник, март 2, 2021
Начало Регионални новини Варна Внушенията срещу общинския съветник Генадий Атанасов за имотни измами се оказаха абсолютни...

Внушенията срещу общинския съветник Генадий Атанасов за имотни измами се оказаха абсолютни лъжи

С поредни порции лъжи беше залято интернет пространството през последните дни

 

В интернет пространството се тиражират смехотворни обвинения, които уронват авторитета и очернят името на хората, срещу които са насочени.

- Реклама -

Поредните клевети и внушения срещу общинския съветник Генадий Атанасов, тиражирани от анонимни сайтове, както и се очакваше – се оказаха гнусна лъжа.

лъжи
Скрийншот на поредната антиморална статия, тиражирана от анонимния фейк сайт “силна Варна”

Оказва се, че родителите му са придобили имота не през 2006-та, а още през далечната 1990-та и са били ползватели на въпросния имот още преди това. Представяме Ви документите доказващи това, което пък потвърждава, че всяка втора дума написана във фейк сайта “силна Варна” е внушаване на лъжи в обществото:

лъжи
Нотариален акт за имота обект на “ИЗМАМА” според фейк сайтовете

 

Ето какво написа заместник-председателя на ОбС Варна в профила и на официалната си страница във Фейсбук:

лъжи
Снимка: Фейсбук страницата на Генадий Атанасов

“От известно време съм “любимец” на групичка от сайтчета и хората, които стоят зад тях. Правилно или не, не обръщах внимание на клеветите и абсолютните лъжи, но в последната статия от 12.02. със заглавие ”Генадий Атанасов част от имотната мафия! Замеси и родителите си”, нямаше как да остана пасивен! Баща ми е кап.|| ранг и бивш главен механик на флота, майка ми машинен инженер и двамата изключително уважавани сред обществото и с нищо не са заслужили подобни извращения и манипулации!

И по същество:
На 05.02.1990 г. с решение на ОНС – Варна е предоставено право на ползване на земя (въпросния имот) в местност Боровец кв. Галата. През същата година пак с решение на ОНС е взето разрешение за строеж. Оценителен протокол от 31.03.1993 г. при община Варна км. галата. Мемориални ордери при ТБ Балкан Банк за преведени суми по сметка на км. Галата и удостоверение на км. Галата с изх. Номер 0139/23.01.1995 г. или с други думи всички законови документи с дати цели 15 г. преди въпросният нотариален акт от 2006 г.
Имотът е даден на родителите ми по старите постановления за ползване още преди 90-та. г. и това, че има изкаран нотариален акт през 2006 г. е предмет на личен избор и решение, което по никакъв начин не е престъпление. Отричам изцяло тезата за заграбването на имота и всички съпровождащи внушения. По повод други небивалици от същата статия, ще припомня, че въпросният бар открихме през 2003г.Колите от снимката са с транзитни номера и не е тайна, че по него време бях съдружник и съсобственик в една от силните автокъщи и сервиз във Варна. Очаквам действията по петнене и клеветите да продължат, но съм решил да взема нужните мерки и рано или късно да надделее справедливостта!”
Подобни статии освен в обичайните медийни бухалки – “проватон”, “силна Варна” и “само истината”, за които вече сме писали подробно и знаем кой стои зад тях, излизат и от други новосъздадени и напълно анонимни сайтове, като “agentbg.net”, който е съвсем нов член на престъпната групичката, внушаващи лъжи псевдо-журналисти.

лъжи
Новият член на организираната престъпна група от фейк сайтове

Свързахме се с нароченият от този напълно анонимен сайт за ИЗТОЧНИК – Драго Диланов, който обясни надълго и нашироко, че никога не е имал подобен чат и всичко написано в “статията” е пълна лъжа. Потресен е от въвеждането му в подобни интриги, а също с охота сподели за “Топ Нюз”, че е в прекрасни отношения с всички, с които УЖ бил скаран. Опровергал е гнусните лъжи от тиражираната фалшива “новина” и в социалните мрежи.

Единственият споделил във Фейсбук от този фейк сайт е фалшив профил, наречен Юлия ЛюбомироваИнтересен факт е, че създаденият преди 3 месеца профил, до сега е споделял единствено статии на друг варненски сайт – “будна Варна”, което съвсем естествено води до извода, че е един от многото фалшиви профили на изгонения от Нова Варна неграмотен, пишман-журналист Калоян Георгиев или на подопечната му, също без никакво образование черноработничка.

Съвсем скоро ще Ви представим от близо пръскащите злобни лъжи “журналисти”, а в това време ги призоваваме да излязат от сянката на фалшивите си сайтове и профили, ако имат поне малко смелост и доблест да го направят, в което силно се съмнявам.

А Вие драги читатели, докато чакате следващата ни статия, разобличаваща фалшивите новини и организираната престъпна група на медийните бухалки във Варна, Ви предлагаме да прегледате едно старо, но актуално наше разследване по темата:

 

Поръчковите ФЕЙК сайтове за разчистване на сметки, изнудване и рекет!

Публикувахте от Топ Нюз България в Понеделник, 14 декември 2020 г.

Споделете новината във фейсбук, за да я видят и приятелите ви!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП за 25 – 31 януари

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Интересни случки за едни, нова любов – за други   Овен През следващата седмица може да очаквате интересни случки, що се отнася до вашите работни...

От утре мерките в цялата страна се затягат – здравния министър с нова заповед

С нова заповед на здравния министър проф. Костадин Ангелов се затягат противоепидемичните мерки на национално ниво. От четвъртък, 29 октомври, до 12 ноември, гимназисти и...

Седмичен хороскоп за 15-21 февруари

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Промени ще завладеят едни, криви сметки ще забележат други   Овен През тази седмица едва ли ще се изправите пред някакви по-сериозни пречки или проблеми....

Зодиакално КЪСМЕТЧЕ за понеделник – 25 януари

Седмицата започва със страхотен КЪСМЕТ за всеки   Овен Твоят късмет за днес: Пътуване с приятел Телец Както гимнастиката помага до известна степен за физическото развитие, така и музиката...

Хороскоп за месец МАРТ

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП: Един преходен месец между зимата и пролетта, когато очакваме положителна промяна и когато най-накрая можем да кажем довиждане на студените дни. Такъв е...

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

Станислав on ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКИТЕ
Споделете новината във фейсбук, за да я видят и приятелите ви!