понеделник, януари 18, 2021
Начало Любопитно Дневен хороскоп Вижте хороскопа си за днес

Вижте хороскопа си за днес

Овен
Вторник носи известия за Овните, които съдържат три вида новини. За едни от вас са лични, за други – професионални, а за трети – за дома. Денят не блести с особен успех относно вашите делови задачи и професионални действия. Въздържайте се от проекти в тази област, защото обстановката е променлива.

Телец
За Телците най-голямата тежест е свързана с необходимостта да действат сами. Освен това бдителността ви нека бъде на високо ниво, тъй като са налице тайни домогвания от страна на някой да ви навреди. Мнозина имат шанс за близки контакти с хора от обществото и става въпрос за действия с финансова цел.

- Реклама -

Близнаци
Вторник е изпълнен с движения и дейности за Близнаците. Бързите ви действия по въпроси, имащи делови характер, ще помогнат за успешното им разрешаване и някои от вас ще имат парични придобивки. Но днес се налага по-целенасочено да разгледате някакъв личен проблем. Успех на работното място.

Рак
Раците са енергетизирани и действат по конкретните задачи, което ще им донесе успех. Някои правят изключение, под въздействието на инертност те ще допуснат грешки. Налага се да се обърнете към влиятелни хора за подкрепа. Във финансовата сфера също е съмнително, че ще успеете да се справите сами.

Лъв
Пред Лъвовете стои важен проблем за разрешаване и цялото им внимание днес е насочено към него. Това ще ви направи прибързани в действията, което никога не е било гаранция за постигане на успех. Добре е да се посъветвате с приятели по проблема и да потърсите най-правилния път за справяне.

Дева
Труден ден за Девите. Намалени са физическите ви сили поради безсъние, породено от финансови проблеми. При тези обстоятелства ще ви бъде трудно да постигнете успех. Раздвижването по интересуващите ви въпроси може да последва след запознанство с нов човек, който разполага с добри възможности.

Везни
За Везните настъпват делови промени, които имат отношение към бизнеса. Действията ви е необходимо да бъдат точни и бързи, за да задържите нивото, на което се намирате. Ще има обаче и противодействия от други хора, но можете да разчитате на подкрепа от ръководителите си. Отдайте се на почивка.

Скорпион
Бизнесмените Скорпиони ще бъдат най-действени във вторник. Делата ви намират добро развитие, а за някои от вас се появяват нови възможности за обединения при решаване на дадени въпроси. Професионалният ден ще премине мъчително за някои, макар че не ви липсват възможности да реализирате замисъла си.

Стрелец
Стрелците винаги бързат, когато имат да извършат нещо, и вторник не прави изключение от това правило. Но днес действията ви ще бъдат успешни както от лични, така и от обществени или професионални въпроси. Известни затруднения може да срещнете във финансовите дела, това се дължи на слаб предварителен план или неправилно планирани действия.

Козирог
За Козирозите настъпват някои нежелателни промени в общественото им положение, но така изглежда само на пръв поглед. Впрочем не сте в състояние да анализирате въпроса, тъй като имате достатъчно причини да мислите във връзка с някакъв делови проблем. Насочете вниманието си към социалното си положение. Ще имате уговорена среща с влиятелен човек, от когото очаквате помощ.

Водолей
Надеждата на Водолеите за положително развитие на професионалните и бизнес дела напълно ще се оправдае във вторник. Към това може да се прибави и неочакваната помощ от приятели, която ще даде още по-мощен тласък. Денят е много добър за контакти. Срещата ви с нови хора ще позволи да погледнете под друг ъгъл и да “сверите” часовника си относно бъдещето си.

Риби
Деловият живот на Рибите се развива твърде динамично днес. За мнозина във вторник ще се окаже, че трябва да пътуват за изпълнение на служебните си ангажименти. Може да бъдете напълно убедени, че ще завършите работата си, а предстои и ново запознанство, което ще се окаже важно за бъдещата ви дейност. Някои ще претърпят някаква загуба днес, но тя не е фатална.

Споделете новината във фейсбук, за да я видят и приятелите ви!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

От утре мерките в цялата страна се затягат – здравния министър с нова заповед

С нова заповед на здравния министър проф. Костадин Ангелов се затягат противоепидемичните мерки на национално ниво. От четвъртък, 29 октомври, до 12 ноември, гимназисти и...

Седмичен хороскоп от 7 до 13 декември

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Периодът ще е подходящ за творчески прояви, очакват се и финансови постъпления, но някои ще се лутат и няма да намерят правилния...

Мъж е прострелян по време на лов

В районното управление на Средец е получено съобщение за инцидент по време на организиран ловен излет, провеждан в землището на с. Гранитец, общ. Средец,...

Знаете ли кой е първият български (официален) милиардер и от къде е?

Влад Танев е първият официален милиардер от България и по- точно от Варна. Caмo пpeди 3 гoдини Rоbіnhооd e нaбиpaщo пoпyляpнocт пpилoжeниe зa тъpгoвия c...

ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКИТЕ

Изплагиатстваха емблемата на бензиностанции VM В редакцията на topnewsbg.com бе получен сигнал от читател, че е бил подлъган да зареди колата си с гориво, заради...

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

Станислав on ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКИТЕ
Споделете новината във фейсбук, за да я видят и приятелите ви!