Sunday, June 6, 2021
НачалоПолитикаИЗБОРИ 2021Утре ще се разбере дали Слави Трифонов ще присъства в листите на...

Утре ще се разбере дали Слави Трифонов ще присъства в листите на “Има такъв народ”

политическата сила ИТН няма да прави коалиция с "партиите на статуквото - ГЕРБ, БСП, ДПС или с подкрепящи партии на ГЕРБ

Утре ще се разбере дали Слави Трифонов ще бъде част от листите на “Има такъв народ” за предсрочните избори на 11 юли. Това каза Тошко Йорданов, заместник-председател на ИТН.

Той отбеляза, че политическата сила няма да прави коалиция с “партиите на статуквото – ГЕРБ, БСП, ДПС или с подкрепящи партии на ГЕРБ”:

“Вариантите са всякакви. Спрямо резултати от изборите ще постъпим правилно. … Ако българският народ иска да бъде изчегъртан моделът на ГЕРБ, нека да излезе и да гласува”.

Тошко Йорданов разясни, че партията има планове за действие, но те ще станат ясни, след като се видят резултатите от вота през юли.

“Може да се каже, че българското гражданско общество и САЩ са партньори на полето на демокрацията, мненията им съвпадат. Санкциите на САЩ са след това, което направи българското общество”, сподели още в “Неделя 150” той.

Йорданов отбеляза, че информацията за санкционираните лица е имало и в българските медии, но официалните органи са се правили, че това не се случва.

В коментар за работата на служебното правителство, заместник-председателят на ИТН даде висока оценка на министрите на икономиката – Кирил Петков, на финансите – Асен Василев и на вътрешните работи – Бойко Рашков

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тукХаресайте страницата ни

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ