четвъртък, март 4, 2021
Начало Любопитно Хороскопи Уран в Телец: Неочакван транзит за всяка зодия

Уран в Телец: Неочакван транзит за всяка зодия

Навлизането на Уран в Телец е събитие, което последно се е случило преди цели 84 години – планетата влиза във всяка зодия през този доста голям период от време, тъй като се задържа в един зодиакален знак за 7 години.

 

- Реклама -

Уран в Телец е отслабена позиция, защото Уран се фокусира върху бъдещето, а Телецът е свързан с миналото, пише edna.bg.

 

Телецът управлява парите, работата, материалните придобивки, сигурността, земеделието, изхранването, изкуствата и музиката.

 

Уран ще бъде в Телец до 26 април 2026 г. Това е много време, за да се забавят нещата, но в крайна сметка ще си заслужава. За последно Уран е бил в Телец през 1942 г., по време на Втората световна война и Холокоста. Така че това е време на така необходимите промени и преоценка на самите нас.

 

Вижте как Уран в Телец ще повлияе на всяка зодия през следващите 7 години:

 

ОВЕН
Отделете това време, за да се свържете отново с живата реалност, вместо с виртуалната. Намерете баланса си между усещането за въплъщение и насладата от новите технологии. Можете да научите повече за криптовалутата, което може да не е лоша идея.

 

ТЕЛЕЦ
Ще искате да опитате нови неща, тъй като Уран е във вашия знак. Може да откриете, че нарушавате едно-две обещания, докато търсите своята независимост. През това време технологиите, които се събират в джоба ви, както и новите био технологии ще ви изглеждат изключително привлекателни.

 

БЛИЗНАЦИ
Водете дневник на мечтите си през следващите няколко години. Ще се появят неочаквани тайни, с които да се справите по време на този транзит. Презареждането може да е темата на този период за вас. Обърнете внимание на неща, занимаващи се с безжична енергия.

 

РАК
По време на този дълъг транзит със сигурност няма да бъдете домошар. Вместо това ще бъдете изключително развълнувани от активизма и това ще е подходящ момент да се свържете с групи, за да работите по кауза, която ви харесва.

 

ЛЪВ
Уран в Телец осветява сектора на вашата карта, който управлява славата и популярността. Така че с този транзит определението ви за слава би могло да се промени и да се окаже, че вървиите по някои изненадващи кариерни пътища. Не се изненадвайте, ако навлезете в технологичните сектори.

 

ДЕВА
Ще се озовете на няколко много изненадващи пътувания, които ще поставят под съмнение вашите вярвания. Може да ви е по-интересно да научите повече за други религии или дори за духовността. Можете също така да получите диплома по нещо неочаквано и авангардно.

 

ВЕЗНИ
Този транзит ще ви тласне да се изправите пред страховете си и да направите някои трудни промени. Ще настъпи и огромна промяна във вашия сексуален живот. Чувствате се по-палави, нали? Дълговете също могат да бъдат уредени, но ако не сте внимателни, може да попаднете във финансова бъркотия.

 

СКОРПИОН
Очаквайте да си партнирате с някои изненадващи и неочаквани хора през следващите няколко години. Също така ще ви писне от хора, които не могат да оставят телефона си дори за малко, за да ви обърнат внимание.

 

СТРЕЛЕЦ
Основни промени ще се случат във вашия график или работата ви. Вашето здраве и благополучие ще бъдат засегнати и не бива да се връзвате на псевдонаучни модни прищевки като кето диетата.

 

КОЗИРОГ
Виртуалната реалност и 3D игрите може изведнъж да ви окажат влияние. Този транзит ще промени начина, по който подхождате към артистичните си занимания и любовния си живот. През следващите няколко години ще сте по-безгрижни и просто ще се забавлявате.

 

ВОДОЛЕЙ
Някои големи промени ще се случат около дома и семейството ви. Ексцентрични хора ще влязат във вашия вътрешен кръг, така че се подгответе за по-либерални мисли и нагласи.

 

РИБИ
Умът ви ще премине през просветление. Нови начини на мислене и общуване ще започнат да навлизат в живота ви сега. Бихте могли да помислите за притежаването на енергийно ефективна кола например. Начинът, по който общувате с приятелите си, също ще претърпи огромна промяна.

Споделете новината във фейсбук, за да я видят и приятелите ви!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

Хороскоп за месец МАРТ

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП: Един преходен месец между зимата и пролетта, когато очакваме положителна промяна и когато най-накрая можем да кажем довиждане на студените дни. Такъв е...

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП за 25 – 31 януари

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Интересни случки за едни, нова любов – за други   Овен През следващата седмица може да очаквате интересни случки, що се отнася до вашите работни...

От утре мерките в цялата страна се затягат – здравния министър с нова заповед

С нова заповед на здравния министър проф. Костадин Ангелов се затягат противоепидемичните мерки на национално ниво. От четвъртък, 29 октомври, до 12 ноември, гимназисти и...

Седмичен хороскоп за 15-21 февруари

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Промени ще завладеят едни, криви сметки ще забележат други   Овен През тази седмица едва ли ще се изправите пред някакви по-сериозни пречки или проблеми....

Дневен хороскоп за 1 март

ДНЕВЕН ХОРОСКОП: Бъдете ЗДРАВИ, РУМЕНИ и ЗАСМЕНИ! Честита Баба Марта!   Овен През този ден ще Ви се иска да се занимавате с нещо, което не е...

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

Станислав on ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКИТЕ
Споделете новината във фейсбук, за да я видят и приятелите ви!