7 C
София
10:23 | 28 октомври 2020
Начало Любопитно Хороскопи Трите НАЙ-ГОЛЕМИ ГРЯХА на всяка зодия (II част)

Трите НАЙ-ГОЛЕМИ ГРЯХА на всяка зодия (II част)

Няма зодия, която да е толкова съвършена, че никога да не греши. Има обаче някои зодии, при които греховете са по-тежки от другите, пише Actualno.com. Разберете тайната на всяка зодия.

 

Вижте и ЧАСТ 1 с първите четири ЗОДИИ.

 

ЛЪВ
Лъвовете се гордеят с всичко, свързано с тях, дори и с грешките които правят.

 

1. Лъвовете обожават да дават напразни надежди на човека до себе си, дори да нямат сериозни намерения. Обичат да са обичани и не ги интересува особено дали нараняват другия и дали му дават надежди за голяма любов. Просто един ден стават и си тръгват без много обяснения.

 

2. Лъжите на Лъвовете понякога нямат край. Те лъжат за спорта, защото могат и защото за царете на целия зодиак. Лъжите при тях не са дребни, а сериозно могат да наранят всички около тях.

 

3. Много са влюбчиви и лесно прескачат от една връзка на друга, без да дават много обяснения. Никога не е за дълго и не е сериозно, но въпреки това често го правят, за да поддържат егото си на ниво.

 

ДЕВА
Девите не обичат да говорят за греховете си и няма да чуете от тях, че правят нещо нередно, докато не ги опознаете.

 

1. Не умеят да се влюбват дълбоко и се преструват, че обичат силно, но всъщност нямат намерение на сериозна връзка. Те винаги имат по няколко човека около себе си, които ги обожават, но нямат никакъв шанс за нещо сериозно.

 

2. Прекалената самокритика е грях към самите тях, но много тежък и понякога непоносим грях. Все не са достатъчно добри, не са направили всичко по силите си и винаги се оглеждат кой покрай тях се справя по-добре от самите тях

 

3. Дългът към родителите им убягва. Мислят си, че им обръщат достатъчно внимание и че правят всичко за тях, но това далеч не е така. Пропускат много неща, с които могат да помогнат и странят, когато родителите им имат нужда от по-сериозна помощ.

 

ВЕЗНИ
Везните умело балансират греховете си така, че да не им тежат. Правят нещо лошо, след което следва добро дело, за да замаже положението и да успокои съвестта им .

 

1. Алкохолът е слабото място на много Везни, които намират баланса в ежедневието си с чашка любимо питие. Често това е безобидно, но понякога се превръща в лоша зависимост, ако нямат достатъчно контрол над себе си.

 

2. Лицемерието при тях е нещо, с което цял живот не могат да се справят. Говорят едно в лицето ти и когато се обърнеш сменят мнението си тотално и започват да говорят за теб неща, които нямат смелостта да ти кажат в очите.

 

3. Не си падат по благотворителността и то никак, рядко даряват и се откъсва нещо от сърцето и портмонето им.

 

СКОРПИОН
Скорпионите имат много повече от 3 гряха, но днес ще посочим най-често срещаните от тях.

 

1. Постоянно си съперничат дори с най-близките си приятели. Винаги искат да са над тях – по-успешни, по-красиви, по-щастливи и всичко по-по-най! Тази опасна игричка често се забелязва от другите и те започват да странят от тях.

 

2. Обичат да си присвояват чуждото. И не толкова, защото си падат по някой, а защото не искат другия да го има. Обичат завоеванията в леглото и често са повод за изневяра.

 

3. Обичат да харчат парите си сами, не обичат да споделят и за тях понятие като „общ бюджет“ няма. Тайничко си крият спестяванията и не дават никой да се доближи до тях.

 

Източник: Actualno.com
Споделете новината във фейсбук, за да я видят и приятелите ви!


Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКИТЕ

Изплагиатстваха емблемата на бензиностанции VM В редакцията на topnewsbg.com бе получен сигнал от читател, че е бил подлъган да зареди колата си с гориво, заради...

В МОМЕНТА: Тежка катастрофа във Варна /ВИДЕО/

Преди малко на кръстовището на Бул."Вл. Варненчик" с ул."Отец Паисий" е станала тежка катастрофа. На видеото се вижда един от автомобилите в катастрофата да чака...

Честит рожден ден на Кубрат Пулев!

Днес шампионът става на 39 години. Kубрат Пулев е роден на 4 май 1981 г. в София и днес става на 39 години. Първите си...

Варненска рап изпълнителка с ново видео към песента си “Калиопа”

Oliviya J е варненска хип-хоп изпълнителка. На 15ти септември е качено новото й видео към песента "Калиопа". Варненката се провъзгласява за кралицата на хип хопа. Ето...

МС одобри промени в данъчното законодателство, какви са те

Министерският съвет одобри проект на Закон за изменение и допълнение на Закона за данък върху добавената стойност (ЗИД ЗДДС). Проектът е изготвен във връзка с...

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

Споделете новината във фейсбук, за да я видят и приятелите ви!