4 C
София
5:10 | 27 октомври 2020
Начало Любопитно Хороскопи Трите НАЙ-ГОЛЕМИ ГРЯХА на всяка зодия (ЧАСТ I)

Трите НАЙ-ГОЛЕМИ ГРЯХА на всяка зодия (ЧАСТ I)

Всяка зодия знае, че има неща в живота си, които би променил или поправил, но не може да се справи и то остава да тежи на съвестта им, пише Actualno.com. И все пак няма безгрешни хора, вижте кои са най-големите грехове на всяка една от 12-те зодии:

 

ОВЕН
Няма как да познавате Овен, който да няма поне няколко гряха, за които обаче не винаги се разкайва. Такива са си по природа.

 

1. Изневерите са нещо, с което тази зодия не може да се справи през целия си живот. Това е черта от характера им, която се проявява още при първите връзки. Понякога някои Овни успяват да се справят с това, когато намерят сериозна връзка, но преди това изневерите не спират и няма значение с кого и къде са.

 

2. Хазартът е нещо, с което Овните не се гордеят особено, но е заложено в зодията им. Обичат парите, а най-много обичат да ги пропиляват, особено когато никой не гледа. Ако сте във връзка с Овен внимавайте за общите ви финанси, защото са склонни да вземат от общото, когато изхарчат тяхното.

 

3. Овните си падат и по лъжите. Не винаги са най-големите и тайни неща, които не искат да споделят с никого, но дори малките лъжи при тях са ежедневие. А в една връзка няма по-важно от честността. Всички знаем това! Наблюдавайте ги и не приемайте всичко казано от тях за чиста монета.

 

ТЕЛЕЦ
Телците са по-съвестни с техните извършени грехове и определено съжаляват за тях, макар че това не ги спира да продължават с тях.

 

1. Тайното и скришно похапване е запазена марка за всеки един Телец. Обожават сладкото, вкусните трапези и това да си похапват сами, без никой да ги гледа. Пред другите винаги са на диета, но останат ли сами – нищо не може да ги спре да си угодят с най-големите вкусотии.

 

2. Телците лесно загърбват дори дългогодишни приятелства. Те са прекалено горделиви, за да преглъщат всичко, което едно приятелство може да им предложи. Те осъзнават, че грешат, но не могат да се върнат назад, веднъж зачеркнали ли са някой от живота ви.

 

3. Харченето на пари е нещо, с което не успяват да се справят и не умеят да контролират добре. Не са много по спестяванията и това им тежи, особено когато създадат семейство и знаят, че са отговорни за него. Въпреки това имат широки пръсти и това е положението!

 

БЛИЗНАЦИ
Близнаците умеят да крият умело греховете си, така че никой да не разбере и да са чисти пред целия свят.

 

1. Суетата е нещо изключително характерно за тях. За много Близнаци външният вид е всичко и държат на него повече отколкото трябва. Това важи както за самите тях, така и за партньорите в живота, които си избират.

 

2. Скъперничеството е още нещо, което е много характерно за тази зодия. Близнаците не обичат да дават току-така пари, услуги и какво ли още не. Единствено изключение правят за най-близкото си обкръжение и то не винаги.

 

3. Близнаците не могат да общуват с хора, които са под нивото им. Това е една черта от характера им, която може да усетите с пълна сила. Ако не сте на нивото им – както финансово, така и интелектуално, изобщо не разчитайте на компанията им.

 

РАК
Раците са по-обрани откъм грехове, но и при тях не липсват няколко неща.

 

1. Бързо забравят добрините, които някой е направил за тях, а понякога и изобщо не ги забелязват. Имат склонността да помнят повече лошото и то да се запечатва в ума им.

 

2. Обичат да си отмъщават, макар и рядко да е толкова директно, че някой да забележи. Но някой настъпи ли ги, отвръщат с пълна сила и всичко им се връща тъпкано.

 

3. Често се случва така да обичат двама души едновременно, които дори не подозират за съществуването на другия. Тази двойна игра е много опасна, но Раците винаги успяват да излязат чисти от ситуацията, страдат само влюбените двама, които са получили обещание за вечна любов.

 

източник:Actualno.com
Споделете новината във фейсбук, за да я видят и приятелите ви!


Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани:

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКИТЕ

Изплагиатстваха емблемата на бензиностанции VM В редакцията на topnewsbg.com бе получен сигнал от читател, че е бил подлъган да зареди колата си с гориво, заради...

В МОМЕНТА: Тежка катастрофа във Варна /ВИДЕО/

Преди малко на кръстовището на Бул."Вл. Варненчик" с ул."Отец Паисий" е станала тежка катастрофа. На видеото се вижда един от автомобилите в катастрофата да чака...

Честит рожден ден на Кубрат Пулев!

Днес шампионът става на 39 години. Kубрат Пулев е роден на 4 май 1981 г. в София и днес става на 39 години. Първите си...

Варненска рап изпълнителка с ново видео към песента си “Калиопа”

Oliviya J е варненска хип-хоп изпълнителка. На 15ти септември е качено новото й видео към песента "Калиопа". Варненката се провъзгласява за кралицата на хип хопа. Ето...

МС одобри промени в данъчното законодателство, какви са те

Министерският съвет одобри проект на Закон за изменение и допълнение на Закона за данък върху добавената стойност (ЗИД ЗДДС). Проектът е изготвен във връзка с...

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

Споделете новината във фейсбук, за да я видят и приятелите ви!