Thursday, April 1, 2021
НачалоКриминалниТри инцидента във Варна за последните дни, включително стрелба и побой

Три инцидента във Варна за последните дни, включително стрелба и побой

Изстрели, счупена челюст и счупени зъби са резултатите от трите инцидента

На 31 март около 16:30 ч. е получен сигнал, че на 30-ти около 05:00 ч. в жк „Младост“ след конфликт, прераснал във физическа саморазправа, 35-годишен мъж от Девня е нанесъл побой на 40-годишен мъж от Варна, при който на потърпевшия е нанесена средна телесна повреда – двустранно счупване на долна челюст. Извършителят на деянието е установен и задържан за срок до 24 ч.

През същият ден около 19:30 ч., е съобщено, че на пазар в жк „Младост“ във Варна 35-годишен мъж от Варна, известен на МВР, след конфликт, отправил закани за убийство към 32-годишен мъж, след което възпроизвел срещу него изстрел. На потърпевшия не са нанесени телесни повреди. Извършителят на деянието е установен и задържан за срок до 24 ч., установено е и оръжието – газов пистолет, който е иззет.

32-годишен мъж и 20-годишен мъж и двамата от Варна, известни на МВР, са установени като извършители на побой над 53-годишен мъж от Варна. Вследствие на побоя на потърпевшия е нанесена средна телесна повреда – счупени зъби. Деянието е извършено на 29 март около 22:00 ч., на улица в района на лятно кино „Тракия,“ където, по първоначална информация, под влиянието на алкохол, лицата се скарали, а след това се сбили. Извършителите са задържани за срок до 24 ч.

Случаите са докладвани на прокурор при РП – Варна, образувани е досъдебни производства, в рамките на които се изясняват обстоятелствата около инцидентите.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тукХаресайте страницата ни

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ