събота, януари 16, 2021
Начало Новини от света Тръмп разказа как е бил излекуван от COVID-19

Тръмп разказа как е бил излекуван от COVID-19

Доналд Тръмп разказа как е бил излекуван от COVID-19

Bloomberg TV Bulgaria представи изкaзването на президента на САЩ:

 

- Реклама -

 

“Здравейте! Може би ме познахте? Вашият любим президент.

Намирам се пред Овалния кабинет в Белия дом, където винаги е вълнуващо да бъдеш. Върнах се преди ден от медицинския център Уолтър Рийд.

Прекарах там четири дни, а не беше наложително. Можех да остана в Белия дом. Но лекарите казаха, тъй като сте президент, нека направим така. Казах добре. Вие ми казвайте какво да правя, а аз ще слушам. Те са страхотни професионалисти. Свършиха фантастична работа.

Между другото не само в Уолтър Рийд, а в цялата страна имаме най-страхотните лекари в света.

Имаме най-страхотните медицински сестри, най-добрата бърза помощ. Между другото, служителите на реда са невероятни. Пожарникарите, всички… Те са просто страхотни.

Ние имаме велики хора и това е страхотна страна. Но прекарах там четири дни. Отидох, но нямах толкова висока температура.

В рамките на много кратък период от време ми дадоха регенерон, нарича се регенерон и други неща също. Но мисля, че това беше ключът. Но ми дадоха регенерон и беше невероятно. Веднага се почувствах добре.

Преди три дни се почувствах толкова добре, колкото се чувствам и сега. Така че просто искам да кажа, че имаме регенерон. Имаме доста подобно лекарство от Илай Лили (Eli Lilly) и е готово, и се опитваме да го получим по спешност. Ние сме го разрешили. Аз го разреших. И ако сте в болница и се чувствате много зле, мисля, че ще направим така, че да го получите безплатно.

Особено ако сте възрастни, ще ви вкараме в болницата бързо. Имаме стотици хиляди дози, които са почти готови. Имам разрешение за спешна употреба. Всичко е готово. И трябва да го подпишем сега. И ще се подобрите.

Наистина бързо ще се оправите. Това са неща, за които никой дори не бе помислял преди няколко месеца.

Работата, която учените в лабораториите са свършили е невероятна. Освен това има различни други лекарства, които помагат много. Но тези, имам пред вид това, наричат ги ​​терапевтични, но за мен не беше терапевтично. Просто ме излекува.

Аз наричам това лек. Затова искам да свърша тези неща.

Така че трябва да ги свършим, трябва да ги одобрим. Искам да ги доставим в болниците, където хората се чувстват зле.

Това е много по-важно за мен от ваксината. Но за ваксините имаме много компании, които са на финален етап. Johnson & Johnson, Moderna, Pfizer – всички страхотни компании, но са много и ще направим страхотна ваксина много скоро. Мисля, че трябва да я имаме преди изборите.

Честно казано политиката се намесва и това е добре. Те искат да играят своите игри. Ще стане веднага след изборите. Но ние я направихме.

Никой друг не би могъл да я направи. Администрацията по храните и лекарствата действа толкова бързо, колкото никога в историята. Никой президент, никога не ги е притискал така като мен, ако бъда честен.

Администрацията по храните и лекарствата за няколко седмици одобрява неща, които преди ѝ отнемаха години. Така че имаме тези лекарства на Илай Лили и другите, които са толкова добри. Но те ще кажат, че това са терапевтични средства.

Предполагам че е така. При някои хора не действат. Но аз се почувствах различно. Това е лекарство.

Аз влязох и не се чувствах добре, а 24 часа по-късно се чувствах страхотно и исках да изляза от болницата.

Това искам за всички. Искам всеки да получава същото лечение като своя президент. Защото аз се чувствам страхотно. Чувствам се перфектно!”

Споделете новината във фейсбук, за да я видят и приятелите ви!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

От утре мерките в цялата страна се затягат – здравния министър с нова заповед

С нова заповед на здравния министър проф. Костадин Ангелов се затягат противоепидемичните мерки на национално ниво. От четвъртък, 29 октомври, до 12 ноември, гимназисти и...

Седмичен хороскоп от 7 до 13 декември

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Периодът ще е подходящ за творчески прояви, очакват се и финансови постъпления, но някои ще се лутат и няма да намерят правилния...

Мъж е прострелян по време на лов

В районното управление на Средец е получено съобщение за инцидент по време на организиран ловен излет, провеждан в землището на с. Гранитец, общ. Средец,...

Знаете ли кой е първият български (официален) милиардер и от къде е?

Влад Танев е първият официален милиардер от България и по- точно от Варна. Caмo пpeди 3 гoдини Rоbіnhооd e нaбиpaщo пoпyляpнocт пpилoжeниe зa тъpгoвия c...

ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКИТЕ

Изплагиатстваха емблемата на бензиностанции VM В редакцията на topnewsbg.com бе получен сигнал от читател, че е бил подлъган да зареди колата си с гориво, заради...

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

Станислав on ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКИТЕ
Споделете новината във фейсбук, за да я видят и приятелите ви!