събота, януари 16, 2021
Начало Спортни новини Тити Папазов: Ако от това зависи спасяването на Левски, нека ме употребяват

Тити Папазов: Ако от това зависи спасяването на Левски, нека ме употребяват

аскетболният треньор – Константин Папазов, коментира последните събития в Левски. Пред Нова телевизия Тити призна, че не се чувства излъган от Васил Божков, който му обеща, че ще стане носител на акциите, но това така и не се случи.

“Добрата страна е, че Левски е място, където всеки може да изрази мнението си. Във връзка с Тръста ще кажа, че ние в рамките на десетина дни – Степан, Павел Колев, Тръста и още няколко организации се събрахме и бяхме катализатор нещата да стигнат дотук. Те не са кой знае колко завършили, но има напредък. В тези преговори ние имахме доста спорове, така че Тръст “Синя България” има право да изрази своето мнение.”

- Реклама -

“Аз ще дам един много лош пример. Не го пожелавам на никого, но представете си някой от Тръста да беше болен от COVID-19 и да му трябва респиратор. Щеше ли да го ползва, или не?”, запита Папазов.

“Ние имаме нужда. Дарителска сметка има тогава, когато има проблем. Това се случва при болест, а Левски е почти болен”, призна баскетболния специалист.

По-рано днес Васил Божков пусна анкета, с която се допита до “сините” привърженици дали желаят новият собственик на клуба да бъде определен чрез електронно гласуване.

“Ако г-н Божков е добронамерен и чрез това негово предложение за електронно гласуване, смята, че ще бъде избран най-достойният, да погледне от това, че ние нямаме време. Аз не страдам от това, че съм излъган, тук става въпрос за Левски. Затова използвам вашата камера, за да се обърна към него и да го помоля да не бъде коравосърдечен.”

“Не се чувствам излъган, радвам се, че съм бил част от тази идея. Опита се и се подигра с институцията министър-председател на гърба на Левски, което мобилизира още повече левскарите. Сега искам да го помоля да не се подиграва с тях. Нека даде шанс на Наско Сираков и после ако има някой по-достоен, да направим избори.”

“Всички говореха, че съм употребен. Напротив, ако това ще бъде цената да спасим Левски, нека ме употребяват”, заяви Папазов.

“Искам да кажа огромно “Благодаря” на Павел Колев, на треньорския щаб, на футболистите до един. Договорите много отдавна можеха да бъдат разтрогнати, така че огромно “Благодаря”. Заради тяхната хиперкорктност феновете се надяват.”

“Нека се чувствам изхабен, аз съм щастлив, че съм част от тази общност. Всеки ден сме в телевизиите. Аз разговарях всеки ден с Наско Сираков, той узря, омерзен от това, което направи Сашо Диков”, завърши Папазов.

 

Споделете новината във фейсбук, за да я видят и приятелите ви!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

От утре мерките в цялата страна се затягат – здравния министър с нова заповед

С нова заповед на здравния министър проф. Костадин Ангелов се затягат противоепидемичните мерки на национално ниво. От четвъртък, 29 октомври, до 12 ноември, гимназисти и...

Седмичен хороскоп от 7 до 13 декември

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Периодът ще е подходящ за творчески прояви, очакват се и финансови постъпления, но някои ще се лутат и няма да намерят правилния...

Мъж е прострелян по време на лов

В районното управление на Средец е получено съобщение за инцидент по време на организиран ловен излет, провеждан в землището на с. Гранитец, общ. Средец,...

Знаете ли кой е първият български (официален) милиардер и от къде е?

Влад Танев е първият официален милиардер от България и по- точно от Варна. Caмo пpeди 3 гoдини Rоbіnhооd e нaбиpaщo пoпyляpнocт пpилoжeниe зa тъpгoвия c...

ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКИТЕ

Изплагиатстваха емблемата на бензиностанции VM В редакцията на topnewsbg.com бе получен сигнал от читател, че е бил подлъган да зареди колата си с гориво, заради...

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

Станислав on ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКИТЕ
Споделете новината във фейсбук, за да я видят и приятелите ви!