Sunday, June 13, 2021
НачалоРегионални новиниСофияТежка катастрофа на ККП София - Пловдив (снимки)

Тежка катастрофа на ККП София – Пловдив (снимки)

Тежка верижна катастрофа причинена от служител на МВР е била предизвикана вчера сутринта.

Преди КПП на изхода на София в посока Пловдив, полицай е причинил верижна катастрофа. Това обаче остана неотразено в медиите. За това научихме от пост във фейсбук, на майката на един от най-пострадалите в тежката катастрофа. Ето какво написа Рада Маркова във профила си:

Това не е Милен Цветков. Това е моят син, Мартин. На път за работа, тази сутрин, верижна катастрофа преди КПП на изхода на София в посока Пловдив. Полицай жестоко размаза няколко коли, първата, която пое удара е на Мартин. Даже не знам на кой Господ да благодаря, че синът ми е с комоцио, няколко натъртвания и голяма уплаха. Някой да видя това да е отразено в новините, ще видим и следователите какво ще кажат за колегата си, който е летял с висока скорост и се е спрял в колоната без никакъв спирачен път. Благодаря на Чудото на деня! Спрете да се трепете по пътищата, хора!

Има и снимки от произшествието. Остава обаче въпроса, защо това не беше отразено в медиите или ако все пак някъде е споменато, защо не се повдигна, като обществено важна тема? Всъщност е обществена тайна, че подобни случаи, нарочно остават без отзвук в медийното пространство, за да може безпроблемно да бъде прикрито всичко и причинилият я да се отърве безнаказано. Остават висящи и още въпроси, а именно, поради каква причина няма спирачен път точно, като при катастрофата с Милен Цветков и дали въпросният служител на МВР не е бил под въздействието на опиати? Но това са въпроси на които, едва ли ще получим отговори. 

Редакцията на topnewsbg.com ще продължи да следи подробностите около случая и ще Ви информираме за по-нататъшно развитие.

катастрофа

снимки FB

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тукХаресайте страницата ни

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ