Saturday, November 20, 2021
НачалоПолитикаИЗБОРИ 2021Снежана Апостолова от “Продължаваме промяната” – Варна: Вярвам, че нашия екип и...

Снежана Апостолова от “Продължаваме промяната” – Варна: Вярвам, че нашия екип и всички заедно можем да превърнем Варна, а и цяла България в най-доброто място за живеене на нашите деца

Снежана Апостолова е кандидат за народен представител от варненската листа на „Продължаваме промяната“. Родена е и живее във Варна.

Снежана Апостолова е кандидат за народен представител от варненската листа на „Продължаваме промяната“. Родена е и живее във Варна.

Омъжена, майка на две деца. Завършила е Немската езикова гимназия в морската столица, впоследствие Икономически университет – Варна, със специалност „Банково дело“. Чрез студентската асоциация АИСЕК кандидатства и е приета на стаж в Байерише Ферайнсбанк (Beierische Vereinsbank), Манхайм – Германия. Работи 15 години на ръководна позиция в голяма търговска фирма. След това близо осем години се е развивала професионално в сферата на авиацията, на летище Варна. Работила е и към Министерство на Финансите в служебното правителство от май до август 2021 г.


Снежана Апостолова смята, че положителната промяна в икономиката на страната е не само възможна, но и задължителна. Най-важната и спешна задача, която стои пред „Продължаваме промяната“ и за която тя ще работи усилено е спирането на течовете на обществени средства и постигане на нулева корупция. Други важни приоритетни задачи са: овладяването на здравната криза и създаване на работещо здравеопазване, постигане на качествено образование във всяко населено място на страната. Според нея,  това е едно от условията да се задържат децата ни в България и да не се налага да плащаме непрекъснато частни уроци.

Като варненка и като кандидат за народен представител от „Продължаваме промяната“ мисията й е да работи за превръщането на Варна и региона в целогодишна туристическа дестинация, което може да бъде постигнато чрез:

  • Подобряване на инфраструктурата на региона и повишаване на нейната безопасност;
  • Изработване на ефективна рекламна стратегия с помощта на ключовите представители на браншовите организации в България
  • Популяризиране на различните видове туризъм и привличане на платежоспособни туристи;
  • Подобряване на достъпността до страната ни чрез издаване на електронни визи;
  • Ускоряване на строителството на втори мост над канала на Варненското езеро.

Снежана Апостолова, която е ключова фигура от екипа на “Продължаваме промяната” ще работи за постигането на тези цели, като се надява да получи подкрепата на голяма част от варненската общественост. Тя вярва, че: “всички заедно можем да изградим една България, с която децата ни биха се гордяли”.

ПП “Продължаваме промяната” – номер 25 в бюлетината за депутати.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ