Sunday, September 19, 2021
НачалоИзбраниСКЪПИ ПРИЯТЕЛИ ПАРУШ ВАСИЛЕВ ИМА НУЖДА ОТ НАШАТА ПОМОЩ ЗА ДА ЖИВЕЕ

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ ПАРУШ ВАСИЛЕВ ИМА НУЖДА ОТ НАШАТА ПОМОЩ ЗА ДА ЖИВЕЕ

За Паруш Георгиев Василев живота се обръща с главата надолу, преди 2 месеца е диагностициран с много рядка и бързо прогресираща болест „миелофиброза“ (рак на костния мозък).Във Фейсбук ще бъде организиран онлайн благотворителен базар, в който всеки ще може да продава свои вещи или да предлага услуги. Средствата от тях ще отиват за лечението на Паруш.

ЗОВ ЗА ПОМОЩ

За Паруш Георгиев Василев живота се обръща с главата надолу, преди 2 месеца е диагностициран с много рядка и бързо прогресираща болест „миелофиброза“ (рак на костния мозък).
Всеки от вас може да си представи какъв шок е това за семейството.
Според водещи специалисти единствената надежда е трансплантация на стволови клетки от неродствен донор, което допълнително усложнява ситуацията.
Паруш Василев и жена му Ана Василева се обръщат към клиники в Германия и Турция с опит в диагностиката и лечението на онкохематологични заболявания. От немската болница отговор все още няма, но от Анадолския медицински център “Джон Хопкинс” са готови да приемат съпруга на Ана Василева.
Сумата за постъпване в лечебното заведение и първоначални медицински изследвания е 80 000 евро, която е непосилна за семейството.

“Предстои ни дълъг и много болезнен път, но сме длъжни да го извървим – заради сина ни, роднините, приятелите, колегите, заради всички, които обичат Паруш. И не бива да губим ценно време. Затова молим за вашата помощ, защото сами няма да можем да се справим. Вярвайки в човешката доброта, съм сигурна, че ще бъдете съпричастни с нас в битката за живота.

Искрено благодаря на всички, които ни подкрепят в този труден момент, и на тези, които тепърва ще ни подадат ръка.”

Дарителската сметка е:
BG97STSA93000028204877
BIC: STSABGSF
Титуляр: ПАРУШ ГЕОРГИЕВ ВАСИЛЕВ
Може да пишете на: [email protected]

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ