Saturday, June 12, 2021
НачалоЛюбопитноДневен хороскопСедмичен хороскоп за 6-12 юли

Седмичен хороскоп за 6-12 юли

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Едни ще са на ръба на емоционалното си здраве, за други е време за нещо ново

Овен
Началото на тази седмица няма да бъде толкова ударно колкото ви се иска – може да се чувствате уморени или да се изнервяте от най-малкото нещо, а емоционалното ви здраве ще е на ръба. Хората около вас ще ви предизвикват с поведението си и, за да не си създавате излишно напрежение, може би е добра идея да ограничите малко контактите и да прекарвате по-дълго време вкъщи.

 

По възможност не взимайте важни решения и укротявайте импулсивния си дух, за да не направите някоя грешка, за която после ще съжалявате. Влиянието обаче ще отмине бързо и от сряда нататък ще усетите прилив на енергия и желание да се впуснете в нови начинания. При вас през тази седмица основните акценти ще паднат върху семейните отношения и връзки и е доста вероятно да получите емоционална или финансова помощ от близки роднини.

Периодът е много подходящ да направите ремонт вкъщи, да се заемете с домашна работа, дори да се преместите в ново жилище, ако сте на такъв етап. През тази седмица ситуацията в работата може да стане по-напечена, особено ако с шефа ви не се разбирате – ще си сблъскате рогата и трудно ще постигнете компромис.

Телец
През тази седмица ще се стремите най-вече към сигурност и стабилност – ще ви липсва особено желание за експерименти и за рискови начинания. И все пак е напълно възможно точно през следващите дни да се случи нещо неочаквано.

Едва ли обаче вие ще сте инициаторите – по-скоро любимият човек ще ви поднесе изненада или до вас ще достигнат новини, които ще ви сварят неподготвени. Ако обстоятелствата не се развиват както сте очаквали, опитайте се да го приемете и да не се вкопчвате на всяка цена в сигурното.

Ще ви е от полза, ако се включвате по-активно в разговори и се вслушвате малко повече в това, което ви казват хората – така може да научите нещо полезно или да погледнете с други очи на определена ситуация, в която сте зациклили.

 

Основната препоръка към вас е да бъдете малко по-открити и да не се страхувате да говорите за чувствата и желанията си, особено ако става дума за любовния ви живот. Не се плашете и не се правете на силни – ако имате нужда от нещо, просто го споделете.

Близнаци
През тази седмица вашата непостоянна природа ще се изяви в цялата си прелест. Ще превключвате много бързо от едно настроение към друго – в един момент може да сте много развълнувани и весели, а в следващия – тъжни и мрачни. Безсмислено е да се борите с тези променливи настроения, така че по-добре е да приемете, че периодът е такъв.

Дори да сложите маска на безгрижие и да успеете да заблудите околните, себе си не бихте могли да излъжете – така че по-добре се оставете на чувствата и не се насилвайте да се правите на каквито не сте. Много представители на знака ще се осмелите да се обърнете към своя душевен свят, да навлезете по-надълбоко, за да търсите отговори на собствените си въпроси.

Логичното мислене няма да ви се удава особено през следващите дни, така че се старайте да вярвате повече на усещанията си и да разчитате на интуицията си. Ако обстоятелствата ви принудят да направите нещо, което ви безпокои, не бързайте да оказвате съпротива – може би това е вашият шанс да се изправите срещу страха си и да покажете, че сте по-силни от него.

Рак
Дните от тази седмица са много подходящи да пробвате нещо различно, да си потърсите нова работа, ако сегашната не ви устройва, или да се изявите по нов начин. Не е моментът да проявявате колебанията си и да очаквате нещо да ви падне от небето – бъдете колкото е възможно по-смели и по-дейни. През този период мислите на много от вас ще се въртят около любовта.

Ако сте обвързани, ще изпитвате потребност да получавате подкрепа от човека до вас – не се ли случи, нищо чудно да се затворите в себе си или да реагирате доста емоционално. Поведението на човека до вас лесно ще ви изважда от контрол и е възможно да споделите неща, които досега сте таили в себе си. Ако пък не сте обвързани, през тази седмица може да се почувствате доста самотни.

В този случай направете нещо, за да се запознаете с нови хора; и дори да не срещнете веднага подходящия човек, не изпадайте в самосъжаление – може да се посветите на приятни занимания и да спечелите нови приятели. Така или иначе през тези дни лесно ще привличате вниманието на околните, така че се възползвайте от позитивните звездни влияния, като общувате повече.

 

Лъв
През тази седмица преживяванията ви по всяка вероятност ще са свързани по някакъв начин с миналото – хора, проблеми, дори чувства, които уж сте оставили зад гърба си, сега е възможно отново да се завърнат. Безсмислено е да се ядосвате, че ваши действия от миналото ви задържат и не ви позволяват да живеете в настоящето или да се устремите към бъдещето.

По-добре се съобразете с изискването на периода: довършвайте, приключвайте и се освобождавайте. Заемете се с всички онези задачи, чието изпълнение сте отлагали, защото не сте имали достатъчно време за тях – така през следващите месеци ще може да започнете на чисто. Би било чудесно, ако отделите повече време за уединение и медитация, за разходки на чист въздух, за спорт.

Седмицата ще се окаже по-напрегната за вас, що се отнася до любовта. Възможно е във връзката ви да се отвори бездна и с партньора/партньорката ви ще трябва да положите доста повече усилия от обикновено, за да намерите път един към друг.

 

Дева
Тази седмица може да се окаже доста успешна за вас. Ще се открие възможност да посеете семената на бъдещи инициативи, така че гледайте напред и се осмелете да мечтаете и да правите планове – както близки, така и дългосрочни.

Ако сега поставите началото на нещо ново, по всяка вероятност нещата ще тръгнат лесно и ще имате попътен вятър. През тази седмица ще е потребно да обърнете по-голямо внимание на себе си и на личния си живот, а не да се отдавате само на работа. Седмицата е особено благоприятна за участие в социални събития, така че излизайте повече и се срещайте с нови хора, запишете се на спорт или се присъединете към група от хора, които имат сходни на вашите интереси.

Отношенията ви с приятелите ще са по-емоционални както в положителен, така и в отрицателен смисъл – с някои ще бъдете особено близки, но от други може да останете разочаровани. Нормално е през следващите дни настроенията ви да се менят по-често, но ако се чувствате наистина потиснати, това вероятно е знак, че сърцето иска да ви каже нещо – явно изпитвате някаква дълбока потребност, която пренебрегвате.

 

Везни
През следващите дни нека ви води повече сърцето – мислите ли твърде дълго, ще започнете да се колебаете, а и нищо чудно да попаднете в капана на страховете си. От друга страна, сърцето ви „знае“ кое ви кара да се чувствате добре и може да ви даде смелост да поемете по нов път, за да постигнете желанията си. Що се отнася до личния ви живот, през следващите дни по-добре не се надявайте на спокойствие и на обичайни неща – очакват ви вълнуващи събития.

Ако сте обвързани, ще имате шанс да внесете тръпка и разнообразие във връзката си, а ако не сте, може да се окажете завладени от нови любовни трепети. Някои от вас ще изпитате известен дискомфорт, тъй като единият партньор във връзката ще иска повече близост, а другият ще има нужда от време за себе си.

Независимо кой от какво се нуждае, опитайте се да се поставите на мястото на човека до себе си – с малко повече воля за постигане на разбирателство и с цената на компромис ще се справите с предизвикателството.

 

Скорпион
През тази седмица хората и обстоятелствата ще ви провокират по някакъв начин. В душата ви лесно ще се настанява смут, особено ако става дума за хора, с които сте свързани емоционално, или за съкровени желания, които по някаква причина не се осъществяват.

Макар че чувствата ви са напълно разбираеми, опитайте да не драматизирате прекалено и не влизайте в битки, само и само последната дума да е ваша – така ще разпилеете времето и силите си напразно. Тъй като е напълно възможно повечето от вас да сте доста раними, не се колебайте да потърсите помощ и подкрепа, ако имате нужда. За да ги получите обаче, ще трябва да се осмелите да се разкриете пред друг човек и да споделите какво ви е на сърце.

Продължите ли да се правите на силни и да държите чувствата си зад бетонна стена, няма как да се сърдите на близките си, че не ви разбират. Що се отнася до кариерата ви, периодът е благоприятен за нови проекти и инициативи –бъдете по-смели и поемайте премерени рискове. Оглеждайте се и за нови възможности.

 

Стрелец
През тази седмица всичко ще се случва по-лесно, ако сте адаптивни – и към хората, с които общувате, и към случващото се около вас. Може партньорът/партньорката да ви провокира с поведението си или да се наложи да се откажете от нещо – какъвто и да е случаят, решаващо ще е не толкова самото събитие, колкото вашата реакция спрямо него.

Ако започнете да се съпротивлявате и да искате на всяка цена нещата да се случват както вие сте си решили, ще си докарате още напрежение. През следващите дни не пренебрегвайте вътрешните си преживявания: не се опитвайте постоянно да се товарите с работа, не се втурвайте в поредното приключение – сега е моментът да си дадете време за уединение и за почивка.

В началото на седмицата не правете нищо, което би могло да има сериозни последици за вас или за важни за вас взаимоотношения – има вероятност да сбъркате. Към края на седмицата емоциите ще се поуталожат и ще разсъждавате по-трезво.

 

Козирог
Не се безпокойте, ако през следващите дни самоконтролът, с който толкова много се гордеете, се окаже трудно постижим и реагирате емоционално – все пак не сте от желязо. Колкото повече сте се сдържали за нещо, толкова по-вероятно е сега да избухнете. Някои от вас ще започнете да критикувате другите или ще се настроите срещу любимия човек, защото не се държи както трябва.

Имайте предвид обаче, че така ще се почувствате напълно безсилни – хората няма играят по вашите правила, а и не са длъжни да го правят. Ако искате да постигнете нещо, опитайте се да говорите за преживяванията си, но без да обвинявате и да наставлявате.

Малко повече съчувствие към околните няма да ви бъде излишно през тази седмица – каквото и да се случва, напомняйте си, че и на другите не им е лесно и правят най-доброто, на което са способни.

 

Водолей
През тази седмица отношенията с колегите или с подчинените ви ще станат по-сложни – възможно е да се превърнете в обект на нечии манипулации, някой да говори зад гърба ви или да се опита да се възползва от вас. Не е нужно да ставате параноици, но все пак имайте си едно наум, че нещата може да не са каквито изглеждат. Към средата на седмицата е възможно да стигнете до някакво разкритие – за себе си или за друг човек.

Ако ви е трудно да владеете емоциите си, споделете с близък човек как се чувствате – не е казано, че така проблемите ви ще се решат, но поне ще ви олекне. Имайте предвид обаче, че най-големите ви врагове през тази седмица ще са не другите хора, а вашите собствени страхове и моделите на мислене, които ви ограничават.

Седмицата е много подходяща да направите известни промени в начина си на живот, в графика си или в организацията на работата. Полагайте по-големи грижи за външния си вид – ще видите, че това ще ви ободри.

 

Риби
През тази седмица препоръката към вас е следната: поемайте по-малко задължения и отговорности, посветете времето си на забавления и творчески дейности. За тези от вас, които се занимавате с творческа работа или сте открили своята страст, седмицата ще е изпълнена с възможности да разгърнете своя потенциал и да се изявите. Ще имате вдъхновение, въображението ви ще се развихри и ще изпитвате удоволствие от това, което правите.

Що се отнася до личния ви живот, обърнете специално внимание на това, от което имате нужда вие, вместо постоянно да поставяте другите на първо място. Недейте да забравяте за себе си, напомняйте си, че, ако сте изтощени физически или емоционално, няма как да сте полезни и на близките си хора.

Периодът е чудесен за любов и романтични срещи, макар че не е изключено да бъдете пометени и от по-силни страсти, които трудно ще владеете. През тази седмица не бъдете наивни и не приемайте за чиста монета всичко, което ви се казва.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тукХаресайте страницата ни

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ