14 C
София
14:58 | 24 октомври 2020
Начало Любопитно Хороскопи Седмичен хороскоп за 5-11 октомври 2020 г.

Седмичен хороскоп за 5-11 октомври 2020 г.

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Тежък избор за едни, лош късмет – за други

 

Овен
Темите за работата и здравето ще са особено актуални за вас през тази седмица – в тези области ще добиете повече яснота какво е реалното положение на нещата и, съответно, ще трябва да се ангажирате с решение. За много от вас е трудно да направите избор и да се съсредоточите върху едно нещо, но през следващите дни това вероятно ще се наложи – ще ви бъде по-трудно, ако се разпилявате и се лутате насам-натам без цел и посока.

Това ще важи особено за първите два дни на седмицата, когато е възможно да имате наистина добри постижения в професионалната област, ако сте сериозни и организирани. Събитията ще зависят от усилията, които положите, така че не мързелувайте и поработете здраво. През тази седмица звездите ви дават шанс да се проявите като по-решителни от обикновено и да плувате в непознати води, така че, ако ви тегли нанякъде, може би било добре да послушате интуицията си и да се впуснете напред.

От средата на седмицата нататък бъдете внимателни, ако някой ви предлага нещо – включително пари, защото съществува вероятност да има скрити намерения и да иска нещо в замяна. Не приемайте нищо, което ви се струва съмнително или незаконно – дори да идва от приятел. Ако някой ви кара да изпитвате вина или да се чувствате зависими, по всяка вероятност сте станали обект на манипулации и във ваша полза ще е да се пазите от въпросния човек.

 

Телец
През тази седмица ще усетите прилив на енергия, която ще може да използвате за постигането на лична или професионална цел. Хубавото е, че за разлика от други периоди, когато сте се разпилявали прекалено, сега ще сте по-съсредоточени и може да постигнете добри резултати в това, върху което сте се концентрирали. У много от вас ще пламне искрата за съревнование и ще искате да докажете, че сте най-добрите в своята област.

Периодът е особено благоприятен за участие в спортни състезания, но, дори да не сте спортисти, може да се почувствате по-добре, ако през следващите дни се движите повече и тренирате по-усилено – енергията ви ще е на максимум. Седмицата е много подходяща за нови начинания – каквото и да подхванете, бързо ще има развитие. Добре ще е да преследвате конкретни цели – ако сте на принципа, че просто трябва да се прави нещо, може да изхабите енергията напразно или просто да не постигнете трайни резултати.

Тъй като огнената ви природа ще се изявява особено силно и ще действате по импулс, наложете си преди да рискувате, да обмислите нещата – така ще сте сигурни, че ентусиазмът ви е подплатен със здрав разум. Тези от вас, които имате началници, следва да сте по-внимателни – има вероятност да възникнат конфликтни ситуации.

Преодолейте желанието си на всяка цена да става на вашето – така ще усложнявате положението. Седмицата е чудесна за романтични преживявания и за любовния ви живот като цяло – ще сте по-склонни да правите компромиси и ще се стремите да запазите добрия тон, дори когато с човека до себе си не сте на едно мнение.

 

Близнаци
През тази седмица на работното ви място ще се установи доста крехка хармония. Вероятно ще се чуват различни мнения, ще има повече напрежение, дори и размяна на реплики. И все пак, ако в тези ситуации успеете да запазите самообладание и да изясните спорните въпроси, може да спечелите повече, отколкото ако на всяка цена се опитвате да доказвате, че сте прави.

За тези от вас, които сте решили да направите по-сериозна промяна – например да започнете нова работа – звездите ще окажат подкрепа, така че проявявайте колкото е възможно по-голяма инициативност. Изобщо, през следващите дни ще се проявите като по-смели от обикновено и нищо чудно да предприемете някои рисковани ходове, което в други случаи не бихте направили. Ще изпитвате силно желание да се впускате в приключения – може да решите импулсивно да пътувате някъде или да се включите в служебно начинание, за което не сте много сигурни докъде ще ви доведе.

Бъдете спокойни – щом вътрешният ви глас ви нашепва, че сте на прав път, няма как да сбъркате. Предстоят дни за любов и удоволствия, така че споделяйте вълненията и преживяванията си с любим човек и не прекарвайте времето в усамотение. Що се отнася до работата, старайте се да се разбирате с хората около себе си – така има по-голям шанс да получите съдействие и подкрепа от тях. Намеренията ви ще се осъществяват по-лесно, включително ако трябва да разрешавате финансови проблеми. Има вероятност да срещнете спънки, така че не отлагайте изпълнението на важни служебни дела.

 

Рак
През тази седмица най-големи успехи ще постигнете тези от вас, които сте се посветили на някаква своя страст и работите усилено, за да постигате конкретни резултати. Тази „страст“ ще е различна при всекиго – може да е бизнес, творчески проект, хоби или преследването на някакво съкровено желание. Няма значение какво точно е, важно е да го искате силно и да изпитвате удоволствие, когато работите по него.

Едва ли има по-подходящ момент за старт на нови начинания, така че гледайте само напред и действайте. През следващите дни звездите ще ви дават шанс да се проявите като по-решителни от обикновено и да насочите усилията си в едно конкретно направление – нещо, което често не ви се удава заради склонността ви да се колебаете и да се разсейвате. Ще добиете много по-голяма яснота за целта, която преследвате и ще вложите енергията си в действие, заради което шансовете да постигнете напредък ще са добри, още повече, че ще получавате значителна подкрепа от близки, приятели или партньори.

При някои представители на знака обект на страстта ще бъде не занимание, а човек – в такъв случай ви очакват доста горещи изживявания. През втората половина на седмицата на дневен ред ще излезе финансов въпрос – може да вложите пари в някаква дейност или да получите финансова подкрепа, за да реализирате дадено начинание.

Тъй като е възможно дните да са по-напрегнати и рискът от конфликти да е повишен, особено необходимо ще е да проявите вашата способност да търсите компромисни решения – не само устройващи вас самите, но и хората, с които си взаимодействате и които не са така умели във воденето на диалог.

 

Лъв
През тази седмица вниманието ви ще бъде насочено към личните и семейните взаимоотношения. Първите два-три дни на седмицата ще са хармонични, макар че не е изключено да приемате по-навътре думите на околните и да се засягате лесно. И все пак, ако сте спокойни и не задълбавате излишно, преживяванията ви ще бъдат приятни – най-вече в сферата на любовта и връзките.

Използвайте първите три дни на седмицата, за да обърнете внимание на практични дела, свързани със службата и финансите – ако създадете организация и свършите своята част от работата, ще останете доволни от постигнатото. През втората половина на седмицата ще е добре да контролирате собствените си реакции, тъй като ще действате импулсивно и е възможно да не ви остане време да анализирате внимателно какво точно се случва и как е уместно да постъпите. Хармонията в дома ви ще бъде нарушена заради опити на член на семейството да се налага или пък самите вие ще изисквате от близките си прекалено много и ще храните неоправдани очаквания.

За да преодолеете конфликтните ситуации, ще ви е от полза да не си правите прибързани изводи и да не се настройвате негативно спрямо човека, който, според вас, ви е засегнал. Опитвайте да се поставяте на негово/нейно място – ако успеете, ще разберете, че ситуацията има и друга страна и вашето мнение не е абсолютно правилното.

Ще има ситуации, които ще ви изнервят, така че намерете начин да разпускате – в компания или като се отдавате на приятни занимания. Шансът, който звездите ви дават през тази седмица, е да преодолеете застоя в някаква област от живота си, но за целта трябва да бъдете по-смели и да не се съмнявате в себе си.

 

Дева
През тази седмица събитията ще насочат вниманието ви върху това какви цели да преследвате с ентусиазъм и по какъв начин да налагате волята си. Тъй като желанията ви ще са силни и ще ръководят действията ви, има вероятност да решите, че целта напълно оправдава средствата и че хората около вас са длъжни да играят по вашите правила. Случи ли се така, не се учудвайте, че срещате съпротива от околните или че сте стигнали до задънена улица.

Дори да се осъществи това, което искате, вероятно ще има цена – например някой може да се окаже наранен, а отношенията ви ще пострадат; или съпротива все пак ще има, но ще е скрита и почти сигурно ще е във ваша вреда. Ако обаче подхождате с уважение към хората, с които имате близки взаимоотношения и се опитвате да ги разберете, тогава бихте могли да спечелите съюзници или да ликвидирате стари недоразумения.

В крайна сметка всичко зависи от вас и от вашата воля да водите диалог. Периодът е много подходящ за сключване на делови споразумения и за установяване на нови контакти. Нищо чудно пред вас да се открие нова възможност за реализация, но и тук трябва да имате предвид, че в основната предпоставка за успех ще се превърне ефективното общуване с подходящите хора.

Ще се наслаждавате на приятни моменти в семейна среда. Може любимият човек да ви зарадва по някакъв начин или ваш близък роднина да ви подкрепи. През следващите дни не давайте пари, ако не го правите безкористно. Очаквате ли нещо в замяна, ще останете разочаровани.

 

Везни
Първата половина на тази седмица ще бъде много успешна за вас, особено що се отнася до работата и парите. Ще сте много трудолюбиви и ще довеждате започнатото докрай, а, дори да срещнете някакви спънки, лесно ще ги преодолявате с голямо търпение и с постоянство. Може да получите възможност за материално облагодетелстване – например да продадете собственост, да ви възложат нов проект, който да ви донесе пари, или да вложите средства в доходоносно начинание.

Не е проблем да поемете някакъв риск, но гледайте да е разумен и премерен – ако се стремите към бързи и лесни печалби, възможно е да се разочаровате. През втората половина на седмицата си имайте едно наум при общуването – както с непознати и по-далечни познати, така и с близки хора. Има вероятност някой да се опита да ви се наложи, да ви манипулира или да поиска по някакъв начин да се възползва от вас.

Ако чувствате, че някой прекалява и не се отнася с вас както трябва, осмелете се да очертаете граници помежду ви. Пазете се от финансови злоупотреби – не бива да ги извършвате, но и, като проявявате наивност, е възможно да станете тяхна жертва. Очакват ви благоприятни дни за социалния ви живот, така че не отказвайте покани за срещи и за участие в колективни мероприятия – преживяванията ще бъдат приятни и ще ви подействат добре. По възможност избягвайте хора и ситуации, които ви натоварват, и не се подлагайте на допълнителен стрес.

 

Скорпион
Тази седмица ще бъде за вас особено динамична. Най-добрият начин да се възползвате от благоприятните влияния през периода е да насочите енергията си в нещо, което ви вдъхновява и ентусиазира. А ако това е някакво съвсем ново начинание, за което трябва да пристъпите в неизвестното, още по-добре – следвайте вътрешните си усещания и действайте смело. Изобщо, през тази седмица ще спечелите, ако успеете да преодолеете колебанията, в които често изпадате, и да бъдете по-решителни и смели, когато преследвате целите си.

Не се безпокойте, ако изпитвате несигурност какво ще излезе в крайна сметка – ще имате нужната подкрепа и късметът ще е с вас. През първите два дни на седмицата ще получавате лесно съдействие от околните, за да постигнете намеренията си. Ако сте обвързани, бихте могли да разчитате и на любимия човек за съвет и разбиране. Тези дни са благодатни за финансите ви – може да получите пари.

В работата усилията ви ще дават резултат и ще чувствате, че сте ценени. По-нататък през седмицата ще трябва да се примирите с наличието на известно напрежение във взаимоотношенията ви. Вашата дипломатичност без съмнение ще ви помогне и да се справите с дрязгите, и да преодолеете по-сериозните конфликти, но имайте предвид, че няма как да угодите на всички – даже и да се опитате, по всяка вероятност накрая пак ще има сърдити. Ето защо е по-добре да обмислите какво искате вие и кое според вас е правилното в определена ситуация – и да отстоявате становището си.

 

Стрелец
През тази седмица е потребно да сте по-внимателни как изразявате емоциите, най-вече гнева и раздразнението си – особено ако някой около вас ви напряга или ядосва, досега сте се сдържали и не сте казали нищо. Търпението няма да бъде силната ви страна през следващите дни, така че има голяма вероятност всичко скривано и спотаявано във вас да излезе наяве. Имайте предвид, че и най-малкото нещо може да накара някого да избухне – или вас, или събеседника ви.

Колкото и да ви е трудно, старайте се да владеете емоциите си и, ако имате да кажете нещо на някого, да го направите, когато сте спокойни. Ако пък виждате, че хората около вас са изнервени и не мислят трезво, по-добре не им поставяйте проблемите и не задълбавайте в сложни теми. Предстоят благоприятни дни за изяви – творчески и професионални. Ще привличате лесно вниманието на околните, а може да добиете и някаква материална изгода.

Ще постигате целите си по-лесно, ако се стремите към хармония и си сътрудничите с хората около вас, вместо да се опитвате да се налагате. Миролюбивата ви нагласа ще привлече добрите отношения – и в личните, и в служебните ви контакти. В същото време обаче ще сте твърде чувствителни и може да го приемете доста навътре, ако не получите желаните внимание, подкрепа или разбиране.

След средата на седмицата действайте много внимателно, когато става дума за чувства и за пари – и се въздържайте от постъпки, които биха могли да навредят на вас самите или на други хора. Периодът е много благодатен да изразите какво чувствате чрез някаква форма на творчество, като отидете на психолог, ако имате нужда, или като се впуснете в ново бизнесначинание.

 

Козирог
Да сте ентусиазирани и приключенски настроени е типично за вас, но през тази седмица тези ваши склонности ще се проявяват особено силно. Наумите ли си нещо, ще бъдете като стихия. Може да използвате това влияние, за да постигнете напредък по някакъв проект, да учите, да придобиете нещо или да се впуснете в ново начинание. Въодушевлението ви ще бъде заразително и лесно ще увличате хората след себе си.

Казано накратко, каквото и да правите, ще бъде с размах и в големи мащаби. Има само един проблем – някои от вас може така да се увлечете по това, което правите, че да изгубите мярката – това се отнася както за работата, така и за забавленията и заниманията през свободното време. За да не се случи това, старайте се да сте по-умерени, да не губите здравия си разум, и преди да предприемете нещо, да мислите по-задълбочено. Във ваша полза ще бъде да се отдавате изцяло на заниманията си – така няма да пропуснете нещо важно.

Отделяйте също повече време за почивка и за спокойни дейности, особено ако се чувствате напрегнати или преуморени. Обвързаните следва да внимават с флиртовете – има вероятност да се вкарате в някоя любовна авантюра. Ще проявявате склонност да постъпвате лекомислено, което може да ви изиграе лоша шега.

През тази седмица ще спечелите, ако си напомняте, че истината има най-малко две страни, както и че трябва да сте по-толерантни към хората, с които общувате – така ще имате по-малко разногласия.

 

Водолей
Тази седмица ще е интересна за вас, а събитията ще бъдат доста шарени. От една страна, напрегнати ситуации ще има и голяма е вероятността да се конфронтирате с някого, или най-малкото да се изнервите до крайност. От друга страна обаче, пред някои от вас ще се разкрият нови възможности за развитие, за професионална реализация или за постигане на подобрение в някаква област от живота.

Вие по принцип сте хора, които знаете какво искате и сега е моментът да го докажете. Вместо да хабите ценна енергия, за да се борите с някого или да се ядосвате за неща, които няма как да промените, концентрирайте се върху онова, което зависи от вас и вложете енергията си там. През втората половина на седмицата може да изпитате затруднения, защото ще трябва да направите промяна, която не е лесна.

Тази промяна може да е свързана с някакви конкретни събития, но може да става дума и за вътрешна трансформация – например да надмогнете себе си в някаква ситуация или да жертвате постигането на свое желание в името на нещо важно. Това, което ще предизвика промяната, по всяка вероятност ще бъде някакво противопоставяне – в личните или в служебните отношения.

Що се отнася до работата, през тази седмица ще сте особено дейни и ще влагате много енергия, за да се доказвате – някои може дори да прекалите и това да бъде за сметка на здравето и на взаимоотношенията ви с най-близките.

 

Риби
През този седемдневен период ще ви привличат новото и неизвестното. Каквото и да сте правили през изминалите седмици, сега ще искате да го подобрите, да го разширите или да го развиете, а, ако става въпрос за неблагоприятна ситуация – например лоши взаимоотношения – ще се мъчите да намерите изход. Ако сте решили да учите нещо ново или да пътувате в чужбина, може спокойно да действате – ще имате попътен вятър.

Ще проявявате склонност да рискувате, доста по-силна от обичайната за вас, но понеже повечето сте достатъчно разумни, едва ли ще предприемете нещо, което би ви навредило. Макар че като цяло периодът е добър за вас, не е изключено да се изправите пред някакви предизвикателства – най-вече в емоционален план. Може наяве да излязат скрити проблеми или дълго потискани чувства.

Имайте предвид, че, ако се ядосвате на някого, но го таите в себе си, може да се отрази зле не само на душевното ви състояние, но и на физическото ви здраве, така че не го допускайте. Но, за да разрешите проблемите, ще изисква да се задълбочите и да анализирате по-детайлно както себе си, така и отношенията си с други хора – нещо, което не всеки от вас ще се осмели да направи.

Тези, които си имате работа с по-властни хора, опитващи се да ви контролират, бъдете внимателни – има вероятност да бъде направен опит да ви накарат да играете по чужди правила. Периодът е чудесен да се освободите от нещо вредно – лош навик, някаква зависимост или тайна, която ви тормози.

 

Източник: Edna.bg

Споделете новината във фейсбук, за да я видят и приятелите ви!


Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКИТЕ

Изплагиатстваха емблемата на бензиностанции VM В редакцията на topnewsbg.com бе получен сигнал от читател, че е бил подлъган да зареди колата си с гориво, заради...

В МОМЕНТА: Тежка катастрофа във Варна /ВИДЕО/

Преди малко на кръстовището на Бул."Вл. Варненчик" с ул."Отец Паисий" е станала тежка катастрофа. На видеото се вижда един от автомобилите в катастрофата да чака...

Честит рожден ден на Кубрат Пулев!

Днес шампионът става на 39 години. Kубрат Пулев е роден на 4 май 1981 г. в София и днес става на 39 години. Първите си...

Варненска рап изпълнителка с ново видео към песента си “Калиопа”

Oliviya J е варненска хип-хоп изпълнителка. На 15ти септември е качено новото й видео към песента "Калиопа". Варненката се провъзгласява за кралицата на хип хопа. Ето...

МС одобри промени в данъчното законодателство, какви са те

Министерският съвет одобри проект на Закон за изменение и допълнение на Закона за данък върху добавената стойност (ЗИД ЗДДС). Проектът е изготвен във връзка с...

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

Споделете новината във фейсбук, за да я видят и приятелите ви!