Friday, April 2, 2021
НачалоЛюбопитноХороскопиСедмичен хороскоп за 29 март - 4 април

Седмичен хороскоп за 29 март – 4 април

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Едни ще осъзнаят, че са изгубили много, а други може би ще намерят щастието

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Едни ще осъзнаят, че са изгубили много, а други може би ще намерят щастието

 

Овен
Ако през изминалата седмица са се случили неочаквани промени или сте реагирали по-бурно на обстоятелствата, сега ще бъдете по-спокойни и ще успеете да анализирате обективно случилото се. Дори да сте изгубили нещо или да сте се разделили с някого, не съжалявайте – сега е моментът да разчитате на присъщата си способност да посрещате предизвикателствата и да гледате само напред, към други възможности.

През тази седмица ще спечелите, ако заложите на новото и различното. Пробвайте нещо, което никога не сте правили. Ако се случи така, очакват ви интересни срещи и вълнуващи преживявания. Към средата на седмицата бъдете внимателни в разговорите с по-висшестоящи или с представители на институции. Не е задължително всички представители на знака да имате проблеми с шефа си, но ако по принцип се спогаждате трудно, сега съществува риск отношенията между вас да се изострят.

Ще имате усещането, че ви възпират или ограничават, но не се безпокойте – влиянието ще е за кратко и бързо ще отмине. Все пак, ако не искате да си докарате главоболия, ще се наложи да вложите повече усилия и да покажете солидни комуникативни умения. За по-сигурно говорете по-малко и не се опитвайте да използвате думите като оръжие, за да уязвите друг човек – това няма да оправи нещата.

Телец
През тази седмица по-добре ще е да се концентрирате върху текущите задачи – особено върху онези, чието изпълнение отлагате от известно време. Периодът е по-подходящ да доведете докрай онова, което сте започнали, отколкото да започвате нещо ново. Разбира се, това не пречи да си правите планове, но за по-сигурно изчакайте още малко, преди да се задействате – скоро условията ще станат по-благоприятни.

Периодът е чудесен да направите пролетно почистване, да се отървете от стари вещи, а тези от вас, които смятате, че имате нужда и от пречистване на тялото, може спокойно да приложите някакъв разтоварващ режим. Всички действия по посока освобождаване от всякакъв излишен товар ще ви направят да се почувствате по-добре и ще ви дадат усещане за лекота и свобода.

Възможно е и през тази седмица да продължат да излизат наяве някои скрити неща – най-вече на работното ви място и във взаимоотношенията с колеги и подчинени. Ако има някакви проблеми, по-добре им обърнете внимание сега – те няма да изчезнат от само себе си. Заровите ли си главата в пясъка, някой друг ще продължава да дърпа конците, а товара – емоционален, физически и какъвто и да е друг, ще трябва да носите вие.

Близнаци
През тази седмица ще сте по-проницателни от обикновено и ще успеете да навлезете надълбоко в проблеми, които досега може би сте оценявали повърхностно. Ако пожелаете да се разровите малко повече, ще съумеете да достигнете до скритите причини за определено поведение – вашето собствено или на друг човек. Много често ние забравяме, че нещата не са каквито изглеждат, ала през тази седмица сами ще се убедите в това.

Може да разберете например, че човек, когото сте смятали за приятел, всъщност е искал да се възползва от вас; или обратното – че някой, който ви е засегнал, всъщност е искал да ви помогне, казвайки истината.

Периодът е изключително подходящ за умствена работа, за която ще се изисква задълбочаване и по-голяма концентрация – ако сте се посветили на подобни дейности, около средата на седмицата ще сте много продуктивни и ще пожънете добри резултати.

Внимавайте какво изричате през следващите дни – не бъдете язвителни и се въздържайте да прибягвате до сарказъм. Дори да си мислите, че думите ви са съвсем безобидни, те ще са като стрели, които ще се забиват в слабото място на другия човек. В емоционално отношение периодът може да бъде по-труден – най-вече за онези от вас, които сте скривали истинските си чувства и не сте признавали дори пред себе си какво изпитвате.

Рак
През тази седмица може да се натъкнете на подводни камъни във взаимоотношенията си – и в личните, и в служебните. Някои от вас ще реагирате по-бурно и емоционално, други ще се скриете в черупката си, за да ближете раните си и да размишлявате. Макар да ви се струва, че партньорът, шефът или който и да било друг човек е виновен за трудностите, може би ще успеете да извлечете по-голяма полза от ситуацията, ако се запитате как се е стигнало дотук и какво бихте могли да направите, за да промените нещата.

Периодът ще е по-труден за онези от вас, които винаги поставяте себе си на последно място, все гледате да угодите на другите и в крайна сметка забравяте кои сте. Ако имате чувството, че проблемите в отношенията ви идват от тези неща, крайно време е да се погрижите сами за себе си и да престанете да очаквате от партньора/партньорката си или от близките си да ви забележат. Помислете какво би ви направило щастливи и този път поставете себе си на първо място.

Работата ще излезе на преден план през следващите дни и нищо чудно да се окаже, че точно там е необходимо да се направи по-сериозна реорганизация. Имайте предвид, че във ваша полза е да поддържате баланс. Това означава да се отнасяте сериозно към задачите и да ги приключвате навреме, но заедно с това да не се нагърбвате с отговорностите на колегите си.

Лъв
Тази седмица като цяло ще бъде благоприятна за повечето представители на знака. В понеделник и вторник ще имате достатъчно енергия, за да се заемете с личните и служебните си ангажименти – и е вероятно да не се налага да влагате кой знае какви усилия. Ще имате и нужното самочувствие, и достатъчно вяра в себе си и в подкрепата на съдбата – това не е никак малко, защото именно тази вяра ще се превърне в основен фактор за успехите ви през следващите дни.

Обръщайте внимание на идеите, които ви осеняват – нищо чудно да ви хрумне нещо интересно или да откриете как да направите живота си смислен или по-интересен. Имайте предвид обаче, че преживяванията ви през следващите дни ще са следствие от случилото се през изминалите няколко седмици и от това как сте реагирали на събитията.

Ако сте вниквали в знаците на съдбата и сте имали куража да се откажете от неща, които ви задържат в миналото – отношения, проекти, дори надежди и очаквания, сега ще може да продължите напред и вероятно ще забележите, че пред погледа ви просветва.

През следващите дни много от вас ще превключите на режим учене – това може да означава, че буквално ще учите нещо, но също и че ще трябва да асимилирате някои минали събития и да си вземете съответните поуки.

Дева
Тази седмица вероятно ще ви предложи нова доза интересни разкрития и прозрения, свързани с взаимоотношенията ви – любовни, семейни или професионални. Макар че може да чуете неща, които да ви изненадат, разкритията и признанията ще ви помогнат да видите реалността каквато е.

Възможно е да обмисляте някои важни решения и да планирате реорганизация в определена област. Казано накратко, ако през изминалите седмици много неща са се объркали или не сте били сигурни какво точно се случва, сега всичко лека-полека ще започне да си идва на мястото.

Дори в някои случаи да сте се заблуждавали, сега ще видите хората около вас такива каквито са и ще успеете да стигнете до трезви решения, а не базиращи се на вашите собствени емоции или очаквания. В по-практичен план периодът е подходящ да направите преустройство в дома.

Не се тормозете, ако през изминалите дни ремонтните дейности са вървели бавно и трудно – сега има шанс процесът да се ускори. Още в началото на седмицата ще успеете да вложите енергия и ентусиазъм, за да постигнете напредък, дори да финализирате работата.

Везни
През тази седмица може да изпитате известен дискомфорт, защото ще се чувствате раздвоени между собствените си желания и ангажиментите и дълга си към някого. Чудесно е, че не искате да наранявате партньора/партньорката си или човек, с когото поддържате близки отношения, но имайте предвид, че да жертвате собственото си щастие или развитие също не е добър вариант.

Изминалата седмица бе за много от вас наситена с повече емоции и ви беше трудно да мислите трезво. Сега обаче може да погледнете на ситуацията от дистанция и да прецените с кое може да направите компромис и с кое – не. Много от вас не сте свикнали да мислите за себе си, но, ако връзката ви отдавна е изчерпана или не ви позволява да вървите напред, не се чувствайте виновни, че искате нещо повече.

Ако през следващите дни установите, че някой ви се качва на главата, използва ви или се опитва да ви командва, не бързайте да хвърляте вината върху него. Вие сами сте позволили подобно отношение и, ако искате ситуацията да се промени, ще трябва да си върнете силата и да кажете „не“. През следващите дни може и да се изправите пред някои проблеми в любовта – най-вече ако сте по-ревниви и се страхувате да дадете свобода на човека до себе си.

Скорпион
През тази седмица важни ще бъдат не толкова събитията, колкото вашите реакции спрямо тях, както и душевните ви преживявания. Ако ви завладеят негативни мисли или някаква ситуация ви се струва ужасна, не се доверявайте особено на себе си – ще проявявате склонност да драматизирате и да виждате нещата в прекалено тъмни краски. Влиянието обаче ще отмине бързо, така че, дори и да изпаднете в лошо настроение, не се отчайвайте – ще е за кратко.

Периодът обаче ви дава добра възможност да опознаете себе си и да осъзнаете някои свои страхове и комплекси. Ако наблюдавате какво се случва във вас – сякаш сте страничен свидетел и не затъвате в драмата – може да достигнете до дълбоки прозрения за себе си и за мотивите на собствените си действия. Казано накратко, ако пожелаете, може да бъдете психолог на самите себе си и да хвърлите светлина върху някои по-тъмни кътчета на своята душа.

Седмицата е чудесна за тези от вас, които сте се задълбочили в някаква дейност, и по-специално за онези, които сте се посветили на сериозни проучвания, изследователска работа или на някакъв вид терапия. Ако сте достатъчно любознателни и наблюдателни, ще достигнете до интересни изводи и разкрития в областта, в която се изявявате. Надарените с писателски способности пък ще имате забележителна концентрация и може да очаквате прилив на творческо вдъхновение.

Стрелец
Преживяванията ви през тази седмица ще зависят най-вече от това до каква степен сте готови да поемете нови отговорности и ангажименти. Много от вас в момента се възползвате от възможността да подобрите някоя област от живота си – например да направите ремонт у дома или да се сближите повече с близките си. Тези от вас, които сте преценили добре способностите си и сте готови да приемете промените – и с облагите, и с отговорностите, които носят – едва ли ще се натъкнете на кой знае какви трудности.

Дори да се случи така, с присъщия си позитивизъм ще ги приемете просто като част от пътя. Ако обаче сте се надценили и сте поели по-голяма хапка, отколкото бихте могли да преглътнете, не е изключено през следващите дни да се чувствате претоварени. В този случай във ваша полза би било да прецените кое е важното в момента и да се посветите на него, а не да се опитвате да огреете навсякъде.

Тези от вас, които напоследък се преуморявате, обърнете внимание на здравето си. Усетите ли умора или неразположение, дайте си по-дълга почивка, останете си у дома, за да успеете по-бързо да си презаредите батериите. Понеделник и вторник ще бъдат особено силни дни за вас – ще сте пълни с енергия и на света няма да съществуваа сила, способна да възпре устрема ви.

Козирог
Вниманието на много от вас ще е насочено към семейството и дома – моментът е много подходящ да обмислите промени в тази сфера, но, ако още не сте ги започнали, по-добре го отложете за към края на следващата седмица. Ще имате късмет в начинанията, макар че е възможно той да бъде съпътстван от някои пречки и забавяния. Нека това не ви спира – разчитайте на пословичното си търпение и имайте по-голяма вяра в щастливата развръзка.

Най-силните дни от седмицата за вас ще бъдат четвъртък и петък – освен че ще сте концентрирани и последователни, има голям шанс усилията ви да доведат до конкретни резултати. Ако сте се посветили на някакво съвместно начинание, имайте предвид обаче, че ще трябва да спечелите например на своя страна и другите хора, които взимат участие в него: ако става дума за дома – половинката или родителите ви, а ако сте се концентрирали върху бизнеса – бизнеспартньора си.

Няма много лесно да постигнете единодушие, особено ако някой от всичките е остър камък и трудно отстъпва, но все пак може да опитате.

Водолей
Тази седмица оставете ума си да лети надалеч, мечтайте и правете планове за бъдещето – ако идеите ви са на място, ще получите нужната подкрепа: знания и информация, помощ от приятели и познати. Разбира се, това не означава да изгубите връзка с реалния свят и да се издигнете в облаците – трябва да сте готови да подплатите плановете си с работа. Ако обаче още сега се спрете и решите, че сте прекалено смели, и дори леко луди, ще задушите мечтите си в зародиш и те няма да получат шанс да покълнат.

За да не се случи, търсете правилните хора – такива, които са на една вълна с вас, няма да убият ентусиазма ви и ще ви помогнат да си изясните детайлите. Съберете нужната ви информация и се подгответе добре, защото от края на следващата седмица звездите ще ви дадат зелена светлина и ще може да поемете напред.

През почивните дни ще сте във вихъра си – ще успеете да се посветите на творчески начинания, на нови проекти или, ще имате време да направите така желаното и нужно разчистване на дома, да се отдадете на всички онези занимания, за които сякаш все не ви остава време.

Риби
Сега е моментът да обърнете по-голямо внимание на себе си и да се поглезите по някакъв начин. Взаимоотношенията с околните ще бъдат важна тема за вас през следващите дни. Като цяло има голям шанс да получите нужната ви подкрепа – включително и от любимия ви човек, но някои от вас може да достигнете и до болезнени осъзнавания за качеството на важните връзки в живота си.

Казано накратко, ще разберете с кои хора сте на една вълна и с кои – не. Някои от вас може дори да прекъснете служебни взаимоотношения, но имайте предвид, че не е много разумно точно сега вие да инициирате промените – ако се случат, няма какво да направите; но ако зависи от вас, имайте още малко търпение и не действайте прибързано. Тази седмица си отпускайте по-дълги почивки и се отдавайте на приятни и по-спокойни занимания – храна за душата ви.

Сега не е моментът да се натоварвате, но ако работата ви го изисква, поне в свободното време разпускайте качествено. Тъй като сега трудно ще успеете да си замълчите, не са изключени и конфликти в отношенията – и личните, и служебните. Опитайте да гледате философски на нещата – дори да не ви е лесно и да се чувствате унили и напрегнати, случващото се е шанс за вас да си изясните какво точно искате, от какво имате нужда и, ако е необходимо, съответно да направите някаква промяна.

Всичко интересно за Варна вижте – ТУК

Разгледайте цялата ни категория ПОЛЕЗНО – ТУК

ЛЮБОПИТНО – ТУК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тукХаресайте страницата ни

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ