Monday, April 5, 2021
НачалоЛюбопитноХороскопиСЕДМИЧЕН ХОРОСКОП за 25 - 31 януари

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП за 25 – 31 януари

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Интересни случки за едни, нова любов – за други

 

Овен
През следващата седмица може да очаквате интересни случки, що се отнася до вашите работни планове и до материалното ви положение. Ако в миналото сте успели да установите полезни контакти и сте се доверили на правилните хора, сега сключените договори ще започнат да ви носят дивиденти.

За да заздравите тези взаимоотношения и да се подсигурите финансово, ще трябва да спазвате ангажиментите, които сте поели, както и да работите в сътрудничество с хората около себе си. Напълно възможно е през тази седмица да придобиете нещо ново или да получите пари, които очаквате от доста време.

Дори да не се случи точно сега, имайте търпение – положителното влияние ще продължи и през следващата седмица. Ако се налага, проведете нужните разговори и направете каквото е потребно, за да добиете онова, което ви се полага – възнаграждение, дадени назаем пари, или нещо друго, ценно за вас.

Имайте предвид обаче, че парите, които ще получите, ще зависят от това дали цените достатъчно себе си и дали развивате и използвате талантите и уменията си.

Ако например имате талант да общувате и да убеждавате хората, но се страхувате да го прилагате и чакате парите да дойдат сами, тогава не се учудвайте, че това не се случва. И все пак повечето от вас може да очаквате през следващите дни някои финансови трудности да отпаднат.

 

Телец
Тази седмица може да се окаже доста интересна за вас, защото ще има изясняване, и дори плановете ви ще бележат обрат. Тук не става въпрос само за краткосрочни намерения, но и за по-далечни цели, които ще преследвате по-нататък през годината.

Ако досега условието беше да не бързате и да изчаквате, то през следващите дни може спокойно да погледнете напред и да помислите какво бихте желали да постигнете – в работата или в личния си живот, как може да стане и какви ресурси ще ви бъдат необходими. Бъдете обаче особено бдителни – обстоятелствата сами ще ви подскажат кой е правилният за вас път.

Макар че вие сте свикнали всичко да се случва с труд и постоянство, през тази седмица може спокойно да се отпуснете и да видите какво ще ви поднесе животът. Това разбира се не означава да сте пасивни и да не работите, а просто да имате по-голямо доверие в живота и да се настроите да получавате – подкрепа, информация или каквото друго ви е нужно в момента.

Седмицата ще е доста благоприятна за любовния ви живот. Ще усетите това влияние като повишено желание да флиртувате (ако не сте обвързани); или, ако сте обвързани – да прекарвате повече време с половинката си. И все пак имайте предвид, че това, което получавате през следващите дни, ще зависи много от готовността ви да се отворите към другите и да постигате близост.

Ако държите всичко да се случва както вие искате, а се държите на дистанция или проявявате студенина, едва ли хората ще търсят вашата компания.

 

Близнаци
През тази седмица може да очаквате прилив на вдъхновение и на нови идеи – особено през последните дни на периода. Обръщайте внимание на нестандартните хрумвания, защото е възможно те да се превърнат в конкретни планове, а оттам и да внесат смисъл в действията ви за месеци напред.

Ако онова, което искате да постигнете, ви изпълва с ентусиазъм и ви осигурява по-голяма свобода за изява, значи най-вероятно сте на прав път. И все пак не очаквайте всичко да стане бързо и като с магическа пръчица – тепърва ще трябва да уточнявате подробности и да приключите с някои неща, които ви дърпат назад, към миналото.

Имайте предвид, че, за да реализирате идеите си, вероятно ще трябва да преодолеете някои свои страхове и да се поставите за известно време в ситуация на несигурност. Не се поддавайте на тези страхове – те ще ви пречат да гледате напред и да повярвате в себе си.

Тази седмица ще бъде много интересна за някои от вас, защото не са изключени изненади – може да разберете нещо ново за себе си или за хората от най-близкото си обкръжение, да разкриете някаква тайна или дори вие самите да споделите такава.

Някои от вас ще откриете, че притежавате неподозирани сили, които може да използвате, или имате вътрешни ресурси, за които не сте предполагали. Помнете, че през следващите дни не всичко ще бъде каквото изглежда, така че не правете прибързани заключения и си дайте малко време, за да осмислите разкритията.

Положителното през тази седмица е, че ще може да откриете истината за неща, които са ви се стрували необясними, и, като погледнете от друг ъгъл обстоятелствата, в които се чувствате ограничени, да ги преодолеете.

 

Рак
През тази седмица вероятно ще ви е трудно да овладявате емоциите си, особено ако сте подложени на по-голям стрес – у дома или на работното място. За да не се изтощите и да поддържате добро здраве, е необходимо да се грижите малко повече за себе си.

Каквито и задължения да имате, през следващите дни си давайте по-често почивка и намерете начин да се освобождавате от напрежението – чрез любими занимания, разходки или спорт. Ако ви се прииска да прекарате повече часове в уединение, спокойно го направете – това време ще ви даде възможност да си презаредите батериите.

Старайте се да не изпадате в депресивни състояния – дори да не сте удовлетворени от създалото се положение, сега е моментът да откриете от какво точно имате нужда и да обмислите какво да направите. Бихте могли да получите подкрепа от близки приятели, така че през следващите дни не загърбвайте изцяло срещите и социалните контакти.

В практичен план вниманието на много от вас ще бъде ориентирано към решаването на финансови въпроси. Има шанс да намерите изход от по-заплетени ситуации или да получите пари, които очаквате от доста време.

Основното предизвикателство пред вас през тази седмица е, разсъждавайки практично, да прецените как да реализирате някаква своя цел – какви пари ще ви бъдат необходими и кои лични качества може да изявите. Ако сега успеете да планирате всичко, има шанс през февруари и през март да осъществите промени и да се впуснете в начинания, които отлагате от известно време.

 

Лъв
Добре ще е през тази седмица да сте малко по-внимателни при общуването си с хора, които стоят по-високо от вас в служебната йерархия, или с такива, които по някакъв начин оказват влияние върху вас.

Ако се чувствате добре на работното си място и отношенията ви като цяло са хармонични, едва ли би имало за какво да се притеснявате – дори да възникне несъгласие, всичко ще отмине бързо. Ако обаче по принцип се чувствате недооценени или шефът ви се опитва да доминира прекалено, тогава напрежението може да ескалира.

Не е задължително да показвате, че сте под напрежение, но това не значи че няма да е така. Имайте предвид, че бихте могли да осъзнаете положението и това най-вероятно ще ви тласне към действия. Все пак и през тази седмица е потребно да запазите самообладание и да не прибързвате.

Това не значи да не действате или да не сте активни, а просто да обмисляте малко по-добре намеренията си и да не влизате в сериозна конфронтация, която едва ли ще ви доведе до нещо добро. Що се отнася до текущата ви работа, по-добре оставете важните задачи за следващата седмица, особено ако става дума за нови начинания или за подписване на договори. Периодът ще е успешен за вас – ще имате енергия както за работа, така и за забавления.

Рискът от конфликти обаче ще е завишен, тъй като ще ви бъде трудно да приемате чуждо мнение. Взаимоотношенията с колегите ще вървят гладко и ще изпитвате удовлетворение от постигнатото.

Има шанс дори по спорен въпрос да постигнете компромис с шефа си. През почивните дни обърнете по-голямо внимание на половинката си. Хармонията е постижима, но само ако поддържате добра комуникация и обсъждате плановете и намеренията си.

 

Дева
Темата за кариерата и възможностите за развитие на работното място ще излезе при вас на преден план през тази седмица. Ще получите шанс да се изявите и да покажете колко знаете и какво умеете. За да се случи това обаче, е потребно да не сте пасивни, да не стоите в сянка и да не си мълчите, ако от вас си иска да изложите мнение и идеи.

Няма никакъв смисъл да се конкурирате с другите или да им завиждате за успехите – вашите таланти и умения са достатъчно ценни, но, за да ви послужат и да бъдат забелязани от околните, ще трябва да ги проявите. Седмицата е много подходяща да направите някои промени в плановете си или в работния си график, така че да отделяте повече внимание на важните неща.

Помислете кое в момента е приоритет за вас и вижте какви промени или преструктурирания е нужно да направите, за да осъществите замисленото. Като цяло вие оставате някак встрани от драматичните събития, преживявани от представителите на други зодиакални знаци.

И все пак имайте предвид, че, ако през тази седмица изпитвате вътрешен дискомфорт, това може би е знак, че сте търпели прекалено дълго и е време да направите нещо. За тези от вас, които планирате обучение или пътуване в чужбина, седмицата вероятно ще се окаже доста важна – възможно е най-накрая да откриете онова, което търсите, или да си изясните някои въпроси, на които досега не сте намирали отговор.

Ако у вас възникне усещане, че се нуждаете от някаква допълнителна квалификация, за да получите по-добро заплащане или за да си намерите по-добра работа, не се колебайте, а се заемете сериозно – моментът е много подходящ за това.

 

Везни
През тази седмица може да усетите, че намаляват грижите и проблемите ви, които през последните дни и седмици са предизвиквали смут в душата ви. Това без съмнение ще ви накара да се почувствате по-добре – усещането за безсилие ще отслабне и ще успеете да поемете нещата в свои ръце. В случай че имате финансови притеснения, съществува голяма вероятност през следващите дни въпросите да се изяснят и трудностите в комуникацията да бъдат преодолени.

И все пак имайте предвид: ако нещата не се случват от само себе си, може би е дошъл моментът да поемете инициативата. За целта обаче ще трябва да преодолеете някои свои страхове и вътрешни ограничения, които до този момент са ви спирали. Периодът е много подходящ да решите с кои хора искате да продължите да работите и с кои да прекратите контактите си. Ако имате намерение да установявате нови делови взаимоотношения, може да го направите – ще се окажат трайни и вероятно ще ви донесат добри финансови приходи.

Все пак не бързайте и за по-голяма сигурност, отложете подписването на документи и договори за следващата седмица. Моментът е много подходящ за планиране и осъществяване на всякакви съвместни начинания – както в личен, така и в делови план. Ще имате шанса да изгладите и някои несъгласия в интимните си отношения.

За да не сте стига до взаимни обвинения обаче, кажете какво искате, но изслушайте и мнението на партньора/партньорката си. Подбирайте внимателно думите, защото има риск в гнева си да изречете неща, за които впоследствие ще съжалявате. Каквито и въпроси да предстои да решавате през тази седмица, ще ви помогне умението да проявявате гъвкавост и да се адаптирате спрямо обстоятелствата.

 

Скорпион
И през тази седмица при вас акцентът ще бъде в сферата на важните взаимоотношения – лични или делови. Много от вас ще имате усещането, че не контролирате обстоятелствата и всичко се случва без вашето участие. Това обаче не е точно така.

Наистина, върху някои неща нямате власт и с тях така или иначе ще трябва да се примирите, но готовността да приемете промените и да престанете да им се съпротивлявате отново е въпрос на избор и би улеснило положението ви. Най-голямото предизвикателство пред вас през идните дни ще бъде да прецените кое бихте могли да промените с действията си (в някои случаи това може да бъде нагласата ви спрямо обстоятелствата) и кои събития не контролирате.

Имайте предвид обаче, че всякакви опити да въздействате на друг човек чрез манипулация ще доведат до негативен резултат и най-вероятно няма да постигнете нищо трайно. Седмицата е много подходяща, ако има конфликти и спорни въпроси, да изясните отношенията си с човека до себе си, а също и да се разделите с личности, с които вече не искате да работите или с които не желаете да поддържате тесни връзки.

Не жалете прекалено много за хората, които си отиват – дори сега да ви е трудно, със сигурност случващото се ще бъде за ваше добро. За щастливо обвързаните сред вас седмицата ще бъде изпълнена с приятни преживявания – може би ще прекарвате повече време с човека до себе си, което ще ви направи по-близки.

Макар най-голямото ви желание е да получавате любов и подкрепа от определен човек, намерете начин и сами да си доставяте удоволствия и развлечения – иначе има риск да се превърнете в личност, която се опитва прекалено да обсебва другите.

 

Стрелец
Ключът за успех в служебните начинания през тази седмица е да се организирате максимално добре. Изпипвайте всичко, което правите, не позволявайте работата да изостава и планирайте внимателно предстоящите си действия. Успеете ли да се концентрирате и да въведете ред, няма причина да не останете доволни от резултата. За ефективната работа ще допринесе и фактът, че някои неясноти и пречки, пред които досега се изправяхте, ще останат в миналото.

Другото, което е добре да имате предвид, е да работите в екип с колегите си и да изгладите противоречията, ако съществуват. Не позволявайте на желанието на всяка цена да става на вашето да застраши отношенията ви на работното място и да попречи на добрата комуникация. Въздържайте се от участие в интриги, излишни спорове и борби за надмощие и, ако има нещо, което трябва да обясните на колегите и на подчинените си, говорете ясно и открито.

Ако вие сте шефът, не притискайте прекалено подчинените си, защото ще срещнете, макар и невидима, съпротива. Има много начини да кажете едно нещо и, ако изберете твърдия, но добронамерен подход, ще спечелите. През тази седмица ще е добре да обърнете по-голямо внимание на любовните си взаимоотношения.

Не пренебрегвайте човека до себе си заради работата; или най-малкото – имайте едно наум, че е потребно в близко бъдеще да прекарате повече време заедно. Ако е възможно, направете някои промени във всекидневието си, така че да поддържате баланса и да не страда личният ви живот. Много от вас ще пътувате по работа или ще имате доста динамичен график през следващите дни.

 

Козирог
След интересните заключения за себе си, до които достигнахте през изминалите дни и седмици, сега е време да ги осмислите и да решите какво ще правите оттук нататък. През тази седмица пътят напред вече е открит, но ако искате новите ви начинания да се увенчаят с успех, по-добре ги отложете с още седмица.

През февруари ще имате шанс да поставите ново начало в деловата област – да започнете нова работа, ако сте на такъв етап, да стартирате нов проект или да внесете промени в графика си. Ето защо сега е потребно добре да премислите към какво ще се стремите, да си изясните подробностите и да планирате как би могло да се развие всичко – доколкото е възможно, разбира се.

Тези от вас, които имахте много задачи за довършване или просто умувахте в каква посока да поемете, сега ще може да си отдъхнете – най-вероятно ще усетите облекчение и ще имате по-голяма яснота.

Ако планирате по-сериозни промени, през следващите дни се концентрирайте и се заемете със задачи, които не сте успели да свършите. Няма как да си освободите време и пространство за новото, ако не сте приключили със старото.

През тази седмица много от вас ще получите възможност да се изявите по някакъв начин – да говорите пред много хора, да сътворите нещо, което да направи впечатление, или просто да се насладите на хобито си. Ако досега сте били в творческа криза и не сте намирали вдъхновение, има голям шанс то да се върне.

Като цяло през тази седмица ще изпитвате радост от живота, защото ще бъдете по-наясно със себе си, ще се водите от собствените си желания и ще знаете какво искате.

 

Водолей
През тази седмица ще успеете да обърнете внимание на практични въпроси – свързани с работа, собственост и финанси, които до този момент по една или друга причина не сте успели да разрешите. Не се тормозете заради това, че сте се забавили или че не сте успели да се спрете на нещо конкретно – има периоди, в които всичко по-случва по-бавно.

Сега обаче ще е дошло времето да се концентрирате, да мислите прагматично и да планирате внимателно какво трябва да свършите в близко бъдеще. От средата на седмицата нататък вече ще имате зелена светлина да сключвате договори за покупко-продажби, да установявате нови делови контакти и да поемате нови отговорности.

Имайте предвид, че ще имате големия шанс взаимоотношенията, които започнете сега, да бъдат трайни, така че подхождайте сериозно и бъдете готови да спазвате поетите ангажименти. И през тази седмица обаче основната грижа на много от вас ще бъде семейството. Ще ви вълнуват въпроси, свързани с дома, с родителите ви или със семейните финанси.

И все пак, ако през последните седмици сте прекарвали доста време вкъщи или сте били прекалено заети със семейни въпроси, нищо чудно през тази седмица да поискате да се забавлявате повече и да обърнете внимание на себе си и на собствените си желания. Ако сте обвързани, периодът е благоприятен да си изясните как да подобрите отношенията си в близко бъдеще и да говорите открито за поривите на душата си с половинката.

Ако пък в момента сте в процес на търсене на партньор/партньорка, то не отклонявайте възможности за нови срещи. Посещенията при роднини и близки хора ще са ви приятни и ще ви заредят с положителни емоции.

 

Риби
През тази седмица вниманието ви ще е насочено към вашите лични потребности. Казано накратко, ще бъдете по-наясно какво точно искате и от какво имате нужда, за да се чувствате добре. На някои от вас това може да не се струва кой знае колко значимо, но имайте търпение – прозренията може да ви изненадат.

Много често си мислим, че знаем какво искаме, но всъщност следваме чужди пътища и правим нещо, по-скоро за да получим от другите одобрение, престиж или пари. През следващите дни обаче „другите“ ще останат на заден план, благодарение на което ще успеете да чуете вътрешния си глас и да разберете от какво точно имате нужда.

За да влезете в синхрон със звездните влияния, може да прекарате малко повече време в уединение – така околният шум няма да ви пречи и няма да заглушава желанията на сърцето ви. Обръщайте по-голямо внимание на чувствата си – те ще ви покажат дали следвате сърцето си или вървите срещу него – за да поддържате установеното положение или за да стане онова, което сте си наумили.

Другото важно нещо през тази седмица ще бъде комуникацията с околните, както и информацията, която получавате от тях. Ако до този момент сте работили по някакъв проект, но не сте откривали правилните хора, срещали сте пречки в общуването или просто сте имали усещането, че някой ви саботира, през следващите дни очаквайте подобрение на ситуацията.

Периодът е особено важен за онези от вас, които се занимавате с нови технологии, журналистика или търговия – вие най-отчетливо ще усетите как пречките една по една отпадат и вече виждате по-ясно какво предстои.

 

Източник: Edna.bg

 

Разгледайте цялата ни категория ПОЛЕЗНО – ТУК

ЛЮБОПИТНО – ТУК

ГОДИШЕН ХОРОСКОП

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тукХаресайте страницата ни

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ