14 C
София
15:02 | 24 октомври 2020
Начало Любопитно Хороскопи Седмичен хороскоп за 24-30 август 2020 г.

Седмичен хороскоп за 24-30 август 2020 г.

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Предателство от близък боли най-много, тази седмица ще го разберете

 

Овен
През тази седмица преживяванията ви ще зависят от това дали надеждите и очакванията ви в някаква област от живота са в съзвучие с реалността и дали сте готови да поработите, за да ги постигнете. Ако сте вдъхновени и нямате търпение да реализирате някаква професионална цел или творчески проект, тогава по всяка вероятност сте на прав път – може да се съсредоточите върху идеите си и да се хванете на работа. Ваш близък може да ви подаде ръка в беда.

 

В този случай седмицата може да се окаже доста плодотворна за вас, тъй като вдъхновението ще ви дава сили. Ако обаче сте имали някакви нереалистични очаквания – например влюбени сте в човек, който не отвръща на чувствата ви, или само се възползва от вас, тогава действителността може да се окаже доста потискаща. Каквато и истина да излезе наяве, опитайте да я приемете и действайте съобразно с новопоявилата се информация. Може да се наложи да направите някои неща, които не са ви много приятни, или да се раздвоявате между собствените си желания, от една страна, и задълженията към други хора – от друга.

Изобщо събитията ще ви подтикнат да живеете по-близо до реалността, а не в света на мечтите: за едни това ще бъде разочароващо и потискащо, а за други – вдъхновяващо, тъй като ще получите възможност да се приближите поне малко към сбъдването на някаква своя мечта. Ако искате да положите ново начало в професионалната област, бъдете по-смели – даже и да се страхувате да се впуснете в неизвестното, сега е моментът да го направите. Обмислете обаче и финансовата страна на нещата, както и как точно да осъществите промяната, за да не се окажете в затруднение по-късно. В любовта не се колебайте да изисквате повече, ако имате усещането, че правите прекалено много за другия/другата.

 

Телец
През тази седмица на фокус при вас ще бъде работата – там може да очаквате промени и да започнете да се оглеждате за нови възможности за изява. Ще търсите начини да реализирате амбициите си и действията ви ще са целенасочени. Най-важното условие за успех в служебните дела е да съсредоточите усилията си в една посока. Преодолейте склонността си да прелитате от една цел към друга и станете последователни.

Ако възникне някакъв проблем, то той би могло да е предизвикан от началник, мениджър или от представител на институция, с която контактувате. Ще трябва да прецените доколко е потребно да отстоявате вижданията си, но все пак недейте да проявявате прекалена настойчивост, защото ще срещнете още по-голяма съпротива. Старайте се да разсъждавате трезво и недейте да се гневите за щяло и нещяло.

Освен това гледайте философски на нещата – щом нещо не става, значи може би е за добро. Няма да е зле да обърнете по-голямо внимание на здравето си, особено ако сте подложени на стрес, изнервени сте или у вас бушуват силни емоции – тези фактори може да доведат до неприятни симптоми или до изостряне на хронични състояния.

Ако усетите, че с вас става така, забавете темпото, по възможност ограничете стресиращите фактори и отделяйте повече време за почивка и приятни занимания. Майсторене и ремонт ще ви спорят много през тази седмица, така че бихте могли спокойно да вложите енергията си в такива дейности.

 

Близнаци
През тази седмица астрологичните влияния ще са много благосклонни към вас. Макар че не са изключени и по-напрегнати ситуации, ако работите по посока осъществяване на желанията си, знайте, че сте на прав път и може да очаквате подаръци от съдбата и добри новини. Периодът е чудесен за творчески занимания, за забавления и за удоволствия – такива няма да липсват, дори е възможно някои от вас да прекалите.

За да не си навредите сами, все пак спазвайте някаква мярка – най-вече в храненето, консумацията на алкохол и харченето на пари. Възможно е да изпитате нови любовни трепети, така че флиртувайте повече и наблегнете на социалния живот. Що се отнася до работата, и там условията ще са благоприятни, особено ако професията ви е по сърце – ще бъдете много креативни и ще търсите възможности да покажете какво можете.

Общуването ще ви доставя удоволствие, а комуникацията в службата ще е доста ефективна, така че винаги, когато можете, споделяйте идеи, работете съвместно с други хора и търсете начини за установяване на нови делови контакти. Темата за парите ще бъде актуална за вас и през тази седмица. Спокойно купувайте, продавайте, сключвайте сделки и договори, инвестирайте – обаче, преди да действате, помислете и подхождайте разумно, а не импулсивно.

Сега не е моментът да предприемате рисковани действия, особено що се отнася до пари. За обвързаните представители на знака периодът е чудесен, тъй като обещава повече близост с любимия човек. Проблеми може да имате само онези от вас, в чиито връзки има сериозен дисбаланс – например единият е зависим от другия финансово, някой прави по-големи жертви отколкото е необходимо, или са възникнали трудности в интимния живот.

 

Рак
През тази седмица ще продължават да ви занимават някои дилеми и проблеми, възникнали през предишните дни. Те засягат взаимоотношенията с човек, който играе важна роля в живота ви. Макар че при всекиго ще е различно, най-общо казано ситуацията се свежда до това да решите дали да продължавате да я карате както досега или да направите някаква промяна в поведението си, така че положението да се обърне във ваша полза.

Със сигурност действията ви в този момент може да дадат резултат, така че, ако успеете да направите нещо по посока изясняване на отношенията, уреждане на нерешени въпроси и определяне на отговорности, не се колебайте да го сторите. Ако например сте се подчинявали на шефа си, въпреки че не сте били съгласни с него, едва ли през следващите дни ще продължавате да търпите – дори да не си изпуснете нервите, недоволството ще е изписано на лицето ви.

Внимавайте обаче с потискания гняв – в дългосрочен план той може да нанесе големи вреди, така че не е зле от време на време да изпускате напрежението по малко. Ако у вас се появи усещането, че някой злоупотребява с вас или навлиза в личното ви пространство, по всяка вероятност сте прави и във ваша полза ще е да очертаете граници, защото прекалената доброта може да се окаже за ваша сметка.

Не е изключено да положите началото на начинание или да приключите някакъв ангажимент, също и да поемете инициативата и да се опитате да въведете нови правила в отношенията в семейството, в работата или в интимната си връзка. Каквито и нови основи да започнете да наливате сега, от вашите действия ще зависи какво ще се издигне в бъдеще върху този фундамент, така че мислете, преди да действате и подхождайте внимателно. Искрените думи, поднесени по правилния начин, може да ви помогнат да преодолеете предизвикателствата през следващите дни.

 

Лъв
През тази седмица събитията на работното място може да ви притеснят или да ви разочароват по някакъв начин. От вас зависи обаче как да действате оттук нататък. Някои може да се отдадете на самосъжаление и да се затворите в себе си, а други да започнете да се оплаквате и да се настроите агресивно срещу шеф или колеги. Колкото и да е странно, в случая и разочарованието, и недоволството ще имат някакъв смисъл – например да ви накарат да действате и да ви подтикнат да извършите някаква промяна.

През следващите дни звездните влияния ще подкрепят реализирането на професионалните ви амбиции, така че, ако не се развивате на позицията, която заемате, сега може да поемете по нова посока – да си потърсите друга работа, да поискате повишение или да започнете да учите нещо, за да подобрите квалификацията си. Ако в отношенията с колегите ви се появят проблеми, опитайте да ги разрешите, като ги формулирате ясно и ги поставите на обсъждане.

Попаднете ли в трудна ситуация и сте пасивни, има вероятност неудовлетворението да се обърне срещу вас и здравето ви да пострада, така че по възможност преодолейте нерешителността си и направете нещо.

През тази седмица срещите ви – и лични, и служебни, ще са особено резултатни, така че организирайте ги по-често. Независимо дали се стремите към разбирателство с партньора/партньорката си, към пари, към признание или към каквото и да било друго, един разговор би могъл да свърши добра работа. Възможно е през тази седмица да научите интересни новини или нещо, което може да окаже въздействие върху работата ви в бъдеще.

 

Дева
Тази седмица ще премине по-спокойно за вас, ако се стараете да овладявате силните си страсти и желания. Ако не го правите и очаквате нещата да се случват както искате, и то веднага, има голяма вероятност да се разочаровате. Макар че няма да ви е лесно, бъдете търпеливи – ако нещо трябва да се случи, то ще стане, без да се налага постоянно да настоявате.

Възприемете ли тази нагласа, периодът може да се окаже доста благоприятен за вас, особено що се отнася до работата, бизнеса и финансите. Ако искате да инвестирате в нещо или да похарчите повече пари, бъдете внимателни – има известен риск да се доверите прекалено на някого или да не прецените достатъчно ситуацията. Ако обаче разчитате на себе си и на своите способности, недейте да се изненадвате, ако получите пари, нова материална придобивка или сключите изгодно споразумение.

Що се отнася до любовта и личните взаимоотношения, през тази седмица може да срещнете някои спънки – желанията ви ще се осъществяват по-трудно или, най-малкото, по-бавно. Откажете се да изисквате околните да постъпват както очаквате – това е сигурният път към разочарованието.

Има голяма вероятност в определена ситуация да действате импулсивно и да сбъркате – ето защо няма да е излишно да проявявате малко повече здрав разум. Вслушвайте се внимателно в мненията на околните и бъдете толерантни – във ваша полза ще е, а и може да научите нещо полезно. Работете в екип, а не сами – така ще имате по-голям шанс да постигнете успех.

 

Везни
Тази седмица ще бъде изпълнена с доста разнообразни преживявания и емоции. От една страна, звездните влияния в момента ще са особено благоприятни за вас – намеренията ви ще се осъществяват лесно, удоволствия няма да ви липсват, по всяка вероятност също и пари. Може да разчитате на помощ и подкрепа от страна на близки и приятели, а в работата – на колеги и партньори.

За да се възползвате максимално от тези позитивни влияния, търсете възможности за изява, за забавления и най-вече за развитие и усъвършенстване в определена област. И в личните, и в професионалните ви дела късметът ще е с вас, така че вярвайте в себе си и реализирайте целите си. От друга страна обаче, не е изключено някой да ви предизвика с поведението си и това да ви изкара от нерви. Макар повечето от вас в момента да сте настроени изключително миролюбиво, ако някой в обкръжението ви започне да злоупотребява с доброто ви отношение, вероятно ще реагирате по-бурно от обикновено.

Общуването с родители и с по-възрастни членове на семейството ще е по-трудно през следващата седмица и не е изключено да се отворят някои стари рани. И ако сте имали усещане, че не сте достатъчно високо оценени, че ви критикуват повече или че ограничават свободата ви, през следващите дни тези чувства вероятно ще се върнат и душевният ви комфорт ще се наруши.

Седмицата е много подходяща за довършване на изостанали задачи и за прочистване на дома от излишни вещи. Дните ще са хармонични, но ако действате припряно, не е изключена вероятността да попадате в напрегнати ситуации.

 

Скорпион
И през тази седмица събитията ще ви провокират да бъдете по-смели от обикновено и да отстоявате това, което мислите – както що се отнася до семейните въпроси, така и в служебната среда. В други периоди може и да сте били по-деликатни и да сте премълчавали някои неща, за да не засегнете околните или да не си създадете проблеми, но през следващите дни едва ли ще го правите – сякаш нещо ще ви подтиква да сте директни и да казвате истината.

Не се притеснявайте – това не означава, че сте груби, а просто, че сте верни на себе си. Някои от вас може дори да изпитате желание да разкриете някаква тайна или да споделите чувства, които до този момент сте таили в себе си.

Това ще ви донесе облекчение, макар че може да развали отношенията ви с друг човек или, най-малкото – на някого да не му стане приятно от думите ви. Периодът е добър за работа и финанси – вашата разсъдливост ще ви помогне да се справяте отлично със служебните задачи и да се разбирате с колеги и работодатели. Ако се явявате на интервю за работа, има голяма вероятност да ви одобрят, тъй като ще се представите във възможно най-добрата си светлина.

През тази седмица бихте могли успешно да сложите край на нещо. Не съжалявайте прекалено – през следващите седмици и месеци пред вас ще се открият нови възможни и в личен, и в служебен план, така че, освободите ли се сега от някакъв ангажимент, значи е за добро.

Стрелец
Твърде вероятно е през тази седмица да се окажете пред изпитанието да превъзмогнете себе си, за да постигнете напредък в някаква област. Няма да е лесно, но резултатът ще си заслужава, а той ще се изразява в повече свобода, устремяване по нов път или внасяне на подобрение в определена ситуация. Може би ще искате да направите някаква инвестиция, заради което ще трябва да жертвате поне малко усещането си за финансова сигурност.

Или пък ще искате да промените правилата на играта във връзката си, но за целта ще трябва да се разкриете пред човека до себе си и да говорите за чувствата си. Независимо на каква вълна сте, промяната на установеното положение ще изисква да сте по-смели, от една страна, но от друга – да бъдете внимателни, защото импулсивността и крайностите в поведението няма да доведат до добър краен резултат.

Мислете, преди да действате, и, доколкото е възможно, планирайте как да се развиват нещата, защото всичко, което започнете да съграждате сега, ще се случва доста напред във времето. По възможност излизайте повече и посещавайте социални събития – не се знае дали след срещите ви с приятели и познати няма да се открие някоя интересна възможност.

Дори да не стане така, поне ще се насладите на хубава компания и ще изпитате положителни емоции. И през тази седмица важи препоръката да внесете ред във финансите си и да обмисляте за какво си заслужава да похарчите пари и за какво – не. По-добре не прибягвайте до измами или до други подмолни начини за облагодетелстване, защото цената няма да ви хареса.

 

Козирог
Ако през тази седмица имате усещането, че трябва да се задействате и да направите нещо по определен въпрос, по всяка вероятност то няма да е измамно. Важният въпрос обаче е как точно ще постъпите, защото е възможно да сте чакали твърде дълго и сега изведнъж да изригнете. Нетърпението обаче може да ви изиграе лоша шега – например да се вкарате във финансови затруднения или да си развалите отношенията с някого.

Ето защо може би е добре да сдържате малко поривите си и да я карате по-леко и по-спокойно. Ако искате нещо, но възникнат пречки, може да се наложи да полагате олеми усилия, за да преодолеете препятствията. Не прекалявайте обаче с натиска, защото има вероятност тези така наречени пречки всъщност да ви предпазват от нещо. Проблеми през следващите дни може да имат онези от вас, които сте подхождали лекомислено и не сте спазвали поетите ангажименти – в този случай не се учудвайте, че някой е проявил некоректно отношение към вас или пък ви избягват – това е намигване от съдбата, за да се осъзнаете и да си вземете поуки.

Периодът е благоприятен да започнете нов бизнес или служебен проект, да се явите на интервю за работа или да установите нови делови взаимоотношения. Ако желаете, бихте могли също успешно да предоговорите финансовите условия по споразумение. Колкото повече споделяте идеите си и работите в сътрудничество с подходящите хора, толкова по-удовлетворени ще бъдете. Най-важното условие за успех през тази седмица е да прецените кое е най-важното за вас в момента и да се концентрирате върху него – останалото може да почака.

 

Водолей
През тази седмица много от вас ще си припомнят максимата „На сърцето не може да се заповядва“. Ето защо се старайте да следвате вътрешните си усещания и да действате, като се водите от тях, а недейте да робувате сляпо на правила и норми, които хората около вас спазват или които вие самите сте си наложили. Казано накратко, забравете, че нещо „трябва“ да се случи по някакъв начин, защото така е прието – дори умът ви да диктува тези изисквания, сърцето няма да иска да ги спазва и ще се възпротиви.

Обърнете внимание на своя емоционален свят и на истинските си желания – ако ги пренебрегвате заради гонитбата на успехи, материален комфорт или просто защото искате да изглеждате перфектни в очите на околните, през следващите дни трудно ще излъжете себе си, че всичко е наред. През тази седмица условията за бизнес и за развитие в професионално отношение ще са благоприятни – може спокойно да си поставяте дългосрочни цели, да планирате и да организирате работата си.

Колкото по-предприемчиви сте, толкова по-добре. Ако имате подчинени обаче, има риск да прекалите със заповедите и, вместо да следват нарежданията ви, хората ви да се демотивират, дори и да ви правят напук. Опитайте се да отслабите малко контрола на работното място, а още повече – в личните си отношения. Макар че седмицата е чудесна за работа, не прекалявайте – преумората няма да ви се отрази добре.

 

Риби
През тази седмица има добри шансове плановете и идеите ви да се осъществят. За да се случи това обаче, ще трябва да полагате повече труд, да проявявате старание и да не пренебрегвате практичната страна на нещата – например финансите, рутинните задачи и проблемите, които не търпят отлагане. Колкото по-прагматично гледате на ситуацията, толкова по-добре – рецептата за успех през този период ще е във вглеждането в детайлите и в малките стъпки по пътя.

Периодът е много благоприятен за финансите ви – може да очаквате добри новини, свързани с пари, имущество или бизнессделки. Може да разберете, че са ви одобрили за кредит или някой ваш близък да ви подпомогне финансово. Ако имате собствен бизнес или искате да започнете нов, сега е моментът да планирате как бихте искали да се развива, как ще обезпечите финансово плановете си и как да организирате работата си през следващите дни, дори и месеци.

Поставяйте си конкретни цели – така ще ви е по-лесно да следите дали сте на прав път. Ако сега подхождате лекомислено към парите си и не преценявате добре дадена ситуация, през следващия месец може да ви стане трудно, така че по възможност не отлагайте плащането на сметки, издължете се на хора, които са ви дали пари назаем, и спазвайте сериозно всякакви финансови ангажименти, които сте поели.

Що се отнася до личния ви живот, периодът е благоприятен за интимност. Ако сте обвързани, не се страхувайте да споделяте чувствата си с човека до себе си – това ще ви направи по-близки, а и ще общувате помежду си открито и искрено.

Източник: edna.bg
Споделете новината във фейсбук, за да я видят и приятелите ви!


Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКИТЕ

Изплагиатстваха емблемата на бензиностанции VM В редакцията на topnewsbg.com бе получен сигнал от читател, че е бил подлъган да зареди колата си с гориво, заради...

В МОМЕНТА: Тежка катастрофа във Варна /ВИДЕО/

Преди малко на кръстовището на Бул."Вл. Варненчик" с ул."Отец Паисий" е станала тежка катастрофа. На видеото се вижда един от автомобилите в катастрофата да чака...

Честит рожден ден на Кубрат Пулев!

Днес шампионът става на 39 години. Kубрат Пулев е роден на 4 май 1981 г. в София и днес става на 39 години. Първите си...

Варненска рап изпълнителка с ново видео към песента си “Калиопа”

Oliviya J е варненска хип-хоп изпълнителка. На 15ти септември е качено новото й видео към песента "Калиопа". Варненката се провъзгласява за кралицата на хип хопа. Ето...

МС одобри промени в данъчното законодателство, какви са те

Министерският съвет одобри проект на Закон за изменение и допълнение на Закона за данък върху добавената стойност (ЗИД ЗДДС). Проектът е изготвен във връзка с...

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

Споделете новината във фейсбук, за да я видят и приятелите ви!