Friday, April 2, 2021
НачалоЛюбопитноХороскопиСедмичен хороскоп за 22 - 28 март

Седмичен хороскоп за 22 – 28 март

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Внимавайте да не паднете в капана

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Внимавайте да не паднете в капана

 

Овен
За вас тази седмица ще бъде изпълнена с повече емоции, защото е възможно да попаднете в капана на променливите настроения и колебанията. Не се притеснявайте – това е нормално и не е нужно да се борите с чувствата си. Не правете обаче грешката да взимате важни решения точно през този период, защото има риск да го направите подсъзнателно и под влияние на емоциите. Ако сега решите нещо, после може да се окаже, че сте действали под влияние на страха, който изобщо не е добър съветник.

Така че по-добре изчакайте, докато възвърнете душевното си равновесие и започнете да чувате по-ясно вътрешния си глас. И все пак, въпреки тези препоръки, седмицата може да се окаже време разделно за някои от вас – процеси, които са набрали скорост, трудно ще бъдат спрени и овладени – особено що се отнася до важни връзки с хора. Да се връщате назад също не е вариант – ако през следващите дни прекъснете някакви взаимоотношения или ангажимент, най-вероятно ще е завинаги.

Някои от вас може да се почувствате застанали на кръстопът – една част от вас да ви тегли на една страна, а другата – в обратна посока. Дори и да стане така, имайте предвид обаче, че няма как да угодите на всички, включително и на себе си. Окажете ли се в подобна ситуация, ще трябва да направите избор – ако се колебаете твърде дълго и не може да се решите как да действате, съдбата ще го направи вместо вас.

Прекаленото задълбаване в проблемите и опитите да намерите логичното решение за тях едва ли ще ви помогнат особено през тази седмица – така ще влезете право в капана на собствените си объркани мисли. Ако не знаете как да постъпите, изчакайте няколко дни или седмица – нещата ще започнат да се проясняват.

 

Телец
През тази седмица по-добре не си правете категорични изводи, като се основавате на случващото се в любовния ви живот или в отношенията ви с хората около вас. Има голяма вероятност нещата да не са такива, каквито изглеждат. Ако ви се струва, че сте срещнали голямата си любов или сте на прага на голям финансов удар, съвсем скоро може да се окаже, че ентусиазмът ви е бил напразен.

Възможно е и обратното: да се скарате с някого, но впоследствие да стигнете до извода, че всичко е било за добро. Ще си спестите някои проблеми, ако не делите събитията и хората на „добри“ и „лоши“, а просто приемате случващото се. Друго, което е добре да избягвате, е да проявявате склонността си да отивате в крайности – колкото и да е трудно, опитайте се да поддържате известен баланс.

Събитията през следващите дни може да отключат във вас или най-доброто, или най-лошото – всичко зависи от това кой глас изберете да чуете и да последвате. Не застрашавайте здравето си по някакъв начин – например като приемате вредни вещества или тренирате усилено, защото всичко ще е за ваша сметка. Ако имате подозрения, че нещо не е наред с тялото ви, отидете на лекар. Не участвайте и в съмнителни финансови сделки – резултатът няма да ви хареса и вероятно ще останете с пръст в уста.

Бъдете умерени във всичко – в реакциите, в поведението си, дори в консумацията – и периодът ще премине по-леко за вас. Тези, които очаквате развитие по въпроси, свързани с деца или с творческа работа, може да останете изненадани от развоя на събитията през следващите дни.

 

Близнаци
През тази седмица ще имате голям шанс за успех тези от вас, които успеете да вложите ентусиазма и енергията си в нещо конкретно – лична или професионална цел, хоби или някаква кауза. Каквото и да е това, което ви вълнува в момента, посветете му времето и силите си и ще останете доволни от резултатите. Моментът е чудесен да реализирате дълго кроени планове. През следващите дни ще сте решителни и предприемчиви.

Ще знаете какво искате и съответно ще е по-лесно да го постигнете. Някои от вас може и да изпитвате някакви колебания или несъгласия с околните, но те едва ли ще попречат на устрема ви. Ако работите сами, има голяма вероятност всичко да върви гладко. Проблемът може да дойде при реализацията на онези инициативи – лични или професионални, за които ще трябва да съгласувате действията си с други хора и съответно да стигнете до взаимноизгодно решение.

В тези случаи е потребно да проявявате по-голяма умереност и да се въоръжите с повече търпение. Ключовата дума за периода е „сътрудничество“ – ако действате рязко, има риск другият човек да се засегне и да не постигнете нищо. Имайте предвид, че през следващите дни хората около вас ще бъдат емоционални и може да реагират по-остро, ако сте прекалено прями с тях. Дори да сте убедени, че това, което казвате, е истина, първо намерете подходящ начин да го изразите.

А усетите ли, че човекът до вас не желае да ви чуе, вероятно е по-добре да изчакате по-удобен момент. Не забравяйте също, че може да сте прави за себе си, но, колкото и да искате, няма как да влезете в кожата на другия. Седмицата се очертава да е благоприятна за вас в професионално отношение, но може да бъде изпълнена с повече предизвикателства, ако в любовния ви живот е имало нещо скрито-покрито или отношенията ви с определен човек са по-сложни.

 

Рак
Тази седмица може да се окаже доста интересна и дори бурна за вас. Трудно ще ви е да предвиждате как ще се развият събитията, още по-малко пък какви ще бъдат реакциите на околните. Възможно е дори самите вие да реагирате необичайно и да изненадате и себе си, и околните. Тъй като периодът е доста нестабилен и са възможни изненади, не е особено удачно точно сега да водите важни преговори или да установявате нови взаимоотношения – освен ако всичко не се случва от само себе си.

Бъдете по-внимателни и в личните взаимоотношения – възможно е да излязат наяве несъгласия и противоречия, на които ще трябва да обърнете внимание. Ако сте проявявали прекалено търпение към някого, нищо чудно сега то да се изчерпи и да реагирате; ако пък партньорът ви си е траел за нещо, сега ще го разберете. Ще трябва да поставите всичко на везните и да се опитате да ги уравновесите, ако не искате проблемите да се задълбочат.

Имайте предвид обаче, че през тази седмица наставленията и критиката няма да ви доведат до нищо добро. Вместо това се опитвайте да се поставяте на мястото на другия човек и да приемете, че той си има своя собствена логика – така има по-голям шанс всичко да отмине по-бързо и безболезнено.

Семейните и домашните въпроси ще бъдат на дневен ред през тази седмица. Опитайте се да не прекалявате с работата и да обръщате повече внимание на близките си хора – те ще имат нужда от вас и присъствието ви. Не е изключено през тази седмица да се случат и някои неочаквани обрати в дома и в семейната ви среда.

 

Лъв
През тази седмица има шанс да останете някак встрани от конфликтите и недоразуменията, които ще сполетят представителите на други зодиакални знаци. Благодарение на способността си да оставате хладнокръвни и да се дистанцирате емоционално от ситуацията ще успявате и да намерите решение, което другите не забелязват, и да запазите самообладание в критични ситуации. И все пак, ако хората около вас имат проблеми, по всяка вероятност и вие ще бъдете засегнати.

Не е изключено да се наложи да влезете в ролята на балансьор или съветник. Седмицата е благоприятна – особено първите й два дни – за финансовото ви положение. Възможно е да получите пари, да уредите успешно финансов въпрос или да получите предложение, което ще ви осигури доходи в бъдеще. Оценявайте по-високо себе си и способностите си – така и другите ще ги ценят и няма да се възползват от вас.

През тази седмица ще трябва да приложите максимално комуникативните си способности, ако искате да се справите с някои предизвикателства в личните и в деловите взаимоотношения. Ако трябва да изразите мнение, направете го, но се вслушвайте и в онова, което ви казват околните – само така ще стигнете до компромис. Що се отнася до работата, периодът е много подходящ да довършите започнати задачи или да се подготвите за бъдещи начинания.

Не бързайте да се впускате в нови инициативи, а направете нужното проучване, говорете с хора, които може да ви помогнат, дискутирайте проблемите с колеги и партньори. Ако решите да се запишете на курс, потърсете подходяща школа или организация – на прав път сте и ще откриете точните хора. През тази седмица ще спечелите, ако се издигнете над грижите и възприемете нещата философски. Дайте си сметка, че всичко, което се случва, е урок за вас и ще успеете да извлечете ценен опит.

 

Дева
През тази седмица ще имате добри шансове да се изявите и да спечелите нечии овации или внимание. Начините за това ще са различни: някои от вас ще го постигнете заради чара и външния си вид, други – поради артистичните си умения, а трети – благодарение на способностите си в дадена област. Което и да е вашето тайно оръжие, не забравяйте, че това, което ще получите от света, е отражение на онова, което вие излъчвате, както и на начина, по който се отнасяте към себе си.

Ако светът ви оцени – чудесно. Ако ли не, сега е моментът да обърнете по-голямо внимание на себе си и да се поглезите по някакъв начин. Взаимоотношенията с околните ще бъдат важна тема за вас през следващите дни. Като цяло има голям шанс да получите нужната ви подкрепа – включително и от любимия ви човек, но някои от вас може да достигнете и до болезнени осъзнавания за качеството на важните връзки в живота си.

Казано накратко, ще разберете с кои хора сте на една вълна и с кои – не. Някои от вас може дори да прекъснете служебни взаимоотношения, но имайте предвид, че не е много разумно точно сега вие да инициирате промените – ако се случат, няма какво да направите, но ако зависи от вас, имайте още малко търпение и не действайте прибързано.

Що се отнася до парите, през тази седмица не бъдете лекомислени – не правете импулсивно покупки и не плащайте за неща, които не си заслужават. Това се отнася не само за стоки и услуги, но и за разрешаването на някои проблеми в личния и в професионалния ви живот – човек плаща не само с пари, но и с време, усилия, дори със здравето си.

 

Везни
През тази седмица вниманието ви ще е съсредоточено най-вече върху самите вас – върху вашите лични желания, стремежи и амбиции. Независимо дали ще го показвате или не, ще изпитвате потребност да правите това, което искате – ще трябва да положите повече усилия, да зачитате мненията на околните и да се съобразявате с очакванията на другите. Възможно е да реагирате по-остро, ако някой се опита да определя какво да правите, да ви ограничава по някакъв начин или да ви налага своите собствени схващания за живота.

Тази реакция ще ви помогне да добиете по-силна увереност в себе си, да проявите по-голяма смелост и инициативност в работата и да преследвате с повече хъс целите, които сте си поставили. Ще имате енергия и ще успеете с лекота да завършите онова, което сте започнали – периодът е изключително подходящ да финализирате някакъв служебен проект и да покажете на света какво сте сътворили.

Използвайте енергията си за важни неща – например, като преследвате лични и професионални цели, а не за да тормозите хората около себе си и да ги принуждавате да правят онова, което вие искате. Що се отнася до личния ви живот и важните взаимоотношения в живота ви, седмицата ще е изпълнена с повече предизвикателства. Проблеми ще се появят най-вече, ако до такава степен се концентрирате върху себе си, че забравите за желанията на околните – например не обръщате внимание на партньора/партньорката си, действате на своя глава в работата или сте прекалено агресивни и се опитвате да доминирате.

Избягвайте да изпадате в подобни крайности, защото това няма да е във ваша полза. Възможно е през следващите дни да достигнете до някои истини за лични или служебни взаимоотношения, което ще наложи да извършите някакви промени. Някои от вас дори ще вземете решение да прекъснете определена връзка или да прекратите изпълнението на ангажимент, за да поемете по нова посока.

 

Скорпион
През тази седмица вашите преживявания ще дойдат най-вече като реакция на преживяванията на хората около вас – близки, колеги и партньори. Дори при вас да не се случва кой знае какво и да не сте в епицентъра на събитията, няма начин да не ви засегнат драматичните промени и развръзки при околните. Възможно е например да се окажете въвлечени в разправия между колеги или партньорът/партньорката ви да си има грижи, които да се отразят и на вас.

За да не си създавате излишно напрежение, преценявайте внимателно: кои битки са ваши и дали има смисъл да се намесвате; кои са чужди и е по-добре да не взимате страна. Като проявявате своята способност да запазвате спокойствие в критична ситуация, може да сте много полезни на хората около вас – така поне един ще запази здравия си разум и ще успее да прецени ситуацията обективно. Ако все пак през следващите дни някой ви изкара извън нерви и предприемете по-драстични действия, това вероятно ще е знак, че сте търпели прекалено дълго.

В този случай не е изключено да реагирате нетипично за вас и да направите нещо смело, дори и рисковано. Тялото ви също може да ви даде някои сигнали в тази посока – неразположенията най-вероятно са симптом, че задържате нещо в себе си и си траете дори тогава, когато трябва да направите нещо.

Не е зле да се прегледате, но все пак не разчитайте само на лекарства – в този момент вие трябва да си бъдете лекар и да прецените в коя област на живота ви съществува дисбаланс. Периодът е много подходящ за всякакви творчески начинания, които ви вдъхновяват и ви зареждат с енергия.

Стрелец
През тази седмица ще успеете да си отдъхнете от някои грижи и проблеми, които са ви съпътствали през последните дни, дори седмици. Възможно е даже у вас да се породи усещането, че буквално дишате по-свободно, а преценката ви за хората и ситуациите ще е трезва и по-правилна отпреди. Може би ще трябва да се откажете от нещо – някакъв ангажимент или очакване, но това не бива да ви притеснява – щом знаете в името на какво го правите, щом в крайна сметка си осигурявате душевно спокойствие, значи сте на прав път.

Не се колебайте да изгорите мостовете зад себе си, ако това ще ви даде възможност да се изявите по някакъв начин, да правите това, което обичате, или да постигнете някаква дългосрочна, значима за вас цел. Децата ще играят важна роля в живота на много от вас през тази седмица и е напълно възможно да се откажете от нещо точно в името на децата си. Социалният ви живот също ще се оживи – ще имате желание да общувате с повече хора, да споделяте, а някои от вас може да попаднете и в плен на любовта.

За обвързаните представители на знака периодът ще е изпълнен с повече предизвикателства, защото наяве може да излязат някои детайли в отношенията, които сте пренебрегвали или просто не сте забелязвали. Разчитайте на способността си да водите диалог и да обсъждате проблемите – благодарение на нея ще преодолеете кризата и ще постигнете съгласие.

В никакъв случай не обвинявайте когото и да било, не проявявайте агресия, защото по този начин или ще си създадете допълнителни проблеми, или няма да постигнете нищо. Отделяйте повече време за романтика през следващите дни – близостта ще съживи връзката ви и ще се отрази добре и на вас, и на партньора/партньорката ви.

 

Козирог
За представителите на вашия знак тази седмица може да се окаже изпълнена с повече предизвикателства. Възможни са изненади и неочаквани обрати, които ще ви сварят неподготвени или ще ви изправят лице в лице с неизвестността. Промените обаче само привидно ще са внезапни – всъщност, при повечето от вас те са назрявали в последните седмици, месеци, и дори години, а сега просто ще видите реалните последствия.

Някои от вас ще успеете да довършите неща, които сте започнали преди много време – както служебни проекти, преследване на лични цели и изясняване на взаимоотношения, така и душевни трансформации. За вашия знак скъсването с миналото няма да е много лесно, но през следващите дни може да се наложи да се откажете от някои неща в името на спокойствието си или на нови възможности.

В случай че сте изправени пред подобен кръстопът, не правете грешката да се вкопчвате в познатото – така ще се обречете на застой. Ако сега не се откажете от онова, което не ви е нужно, не се знае кога ще получите отново подобен шанс – така че бъдете по-смели и действайте. През тази седмица се грижете повече за себе си – и физически, и емоционално, защото звездните влияния са силни и нищо чудно да станете по-лабилни.

Почивайте си повече, прекарвайте часове в спокойна обстановка – така ще имате възможност хем да презаредите батериите си, хем да помислите за някои неща, вместо да реагирате на момента. Ако ви залеят силни емоции, намерете начин да се утешите – бъдете терапевти сами на себе си и не се обвинявайте за чувствата, които изпитвате. В случай че грижите за околните ви идват в повече, спрете и обърнете внимание на себе си. Не е препоръчително да влагате енергия в нови начинания, освен ако събитията естествено не следват тази посока.

 

Водолей
През тази седмица много от вас ще усетите повишен прилив на енергия и ентусиазъм. Ще искате да довършите неща, върху които работите от известно време, и да се втурнете в нови начинания. За последното обаче се въоръжете с още малко търпение – сега няма да е много удачно да поемате излишни рискове или да поемате в нова посока: в началото на април условията ще бъдат по-благоприятни. Периодът обаче е много подходящ да направите нужните проучвания, да говорите с близки и познати или да откриете нужната ви информация, за да сте по-добре подготвени, когато дойде моментът за старт.

Не отлагайте завършването на курс, явяване на изпит или подготовката на учебен проект – моментът е много подходящ да впрегнете силите си и да довършите започнатото. Не е изключено през тази седмица съдбата да изненада някои от вас с нова възможност за развитие или добиване на интересни впечатления. Ще си спестите някои трудности обаче, ако не се опитвате да предизвиквате събитията и да ги контролирате.

Наистина, ще имате сили и ентусиазъм, но ако прибързано се втурнете в някакво начинание, може и да ударите на камък. Освен всичко, проявата на здрав разум няма да е силната ви страна– това допълнително ще създаде някои рискове. Предизвикателството за вас през следващите дни може да дойде от необходимостта да преодолеете различията си с друг човек – всеки ще отстоява своето и трудно ще се разберете.

И все пак се опитайте да стигнете до компромис – точно сега конфронтацията няма да доведе до траен и позитивен резултат. В личния живот също може да имате известни проблеми, ако сте си наумили нещо и не сте го съгласували с партньора/партньорката си. В случай че сте имали колебания за определен човек, през тази седмица има шанс да стигнете до истината.

 

Риби
През тази седмица ще има възможност да премислите някои минали събития, както и развитието на отношенията си с други хора и да си дадете реална сметка за създалата се в момента ситуация. Независимо дали проблемите касаят лично вас, ваши близки роднини или колеги, обстановката ще продължава да е напрегната, а случилото се през изминалите седмици ще има своя отзвук.

Бъдете внимателни с кого си взаимодействате през следващите дни – не е изключено да получите подкрепа, но е възможно да се подведете и да станете жертва на нечии користни намерения. Не всеки, който ви се усмихва и е любезен с вас, ще ви бъде приятел – може примерно да го прави, защото има нужда от съдействие или помощ. Не губете здравия си разум и разчитайте основно на хора, които с времето са доказали, че ви мислят доброто и не са с вас, защото имат някаква изгода.

Благодарение на способността си да живеете в настоящето и да разсъждавате, ще преодолеете предизвикателствата в личните и в служебните отношения. Не се поддавайте на прекалени емоции – точно сега ще се справите по-добре, ако мислите прагматично. Обърнете специално внимание на материалното си положение – възможно е през следващите дни да излязат наяве неуредени финансови взаимоотношения или неплатени сметки.

Не се поддавайте и на излишни притеснения за пари – точно сега няма основания за безпокойство, защото късметът ще бъде с вас, ако планирате по-добре приходите и разходите си и евентуално решите да потърсите нов източник на доходи. Все пак е по-разумно точно сега да не предприемате важни действия, свързани с пари, защото скоро може да сте на различно мнение и да осъзнаете, че правилното решение е друго.

 

Източник: Edna.bg

Разгледайте цялата ни категория ПОЛЕЗНО – ТУК

ЛЮБОПИТНО – ТУК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тукХаресайте страницата ни

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ