събота, март 6, 2021
Начало Любопитно Хороскопи Седмичен хороскоп за 14-20 септември

Седмичен хороскоп за 14-20 септември

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Вълнуващи любовни изненади за едни, тежко разочарование – за други

 

Овен
Тази седмица ще е особено благоприятна за любовния ви живот. Ако не сте обвързани, излизайте по-често и се срещайте с хора – нищо чудно някой да привлече интереса ви. През почивните дни в любовта са възможни вълнуващи изненади, а и вие самите ще изпитвате желание да флиртувате и ще си търсите компания.

- Реклама -

 

Ако вече имате половинка, сега е моментът да прекарвате повече време заедно с него/нея. Ще внесете свеж полъх във връзката си, ако разчупите рамките на всекидневието и направите нещо вълнуващо – да отидете на място, където не сте били, да разнообразите сексуалния си живот или да излизате по-често с приятели.

 

Хармонията във връзката ви ще зависи от това дали обръщате достатъчно внимание на половинката си. На работното ви място обаче е възможно ситуацията да се усложни – възможни са спорове с колеги и началници. В понеделник и вторник бъдете по-внимателни при разговорите си в службата – може да кажете нещо и после да съжалявате. Ако сте подложени на стрес или имате много работа, спортувайте повече и намерете малко време за себе си.

 

 

Телец
През тази седмица душевните ви преживявания ще бъдат особено интензивни и ще ви подтикнат да обърнете поглед навътре, към вътрешния си свят вместо да се вторачвате в случващите се събития. Дори в някои от дните да не сте в най-доброто разположение на духа, може да се възползвате от периода, ако вместо да се депресирате, се вгледате по-дълбоко в себе си и пробвате да чуете какво се опитва да ви каже сърцето.

 

Възможно е да установите, че някакво ваше желание не се е сбъднало или че криете от света неудовлетворението си от някаква ситуация. Каквото и да установите, важното е да сте искрени със самите себе си, защото, ако сега следвате желанието си, то може да се осъществи неочаквано или през следващите месеци да се превърне във ваша пътеводна светлина. Ако сте обвързани, в понеделник и вторник е възможно отношенията с любимия ви човек да се напрегнат, дори и да си размените по-остри реплики. Възможни са спорове за пари или партньорът/партньорката ви да се противопостави на желанието ви да направите нещо.

 

 

Близнаци
През тази седмица изясняването на важни взаимоотношения ще привлича вниманието на много от вас. Може да е връзката с партньора/партньорката ви, но не е изключено да става дума и за делови взаимоотношения, които имат важно значение за кариерата ви и за бъдещото ви професионално развитие.

 

Независимо дали вие ще сте инициатори на разговорите или просто поради стечение на обстоятелствата, на дневен ред ще излязат въпроси, които до този момент не сте се осмелявали да повдигнете. Нищо няма да пречи все пак да опитате да споделите какво чувствате, мислите и очаквате от отношенията. Трудно е да се каже дали желанията ви ще бъдат удовлетворени – това ще зависи и от волята на друг човек.

 

Първите два дни за вас ще бъдат изпълнени с по-големи предизвикателства – ще възникнат някои пречки. Ще проявявате склонност да спорите и може да кажете нещо под влияние на афект, така че бъдете по-внимателни и бройте до десет, преди да отправите упрек към някого или да изречете по-остри думи. Съботата и неделята са чудесни дни за любовни срещи.

 

 

Рак
В началото на седмицата – в понеделник и вторник – бихте могли спокойно да обявите какво желаете да постигнете и успешно да отстоявате позицията си. През тази седмица умението ви да общувате и, ако е необходимо – да водите преговори, ще бъде предпоставка за положителния развой на събитията. В случай че трябва да защитите позицията си, не си мълчете.

 

В началото на седмицата ще имате достатъчно физическа енергия, така че не мързелувайте, а я използвайте за нещо позитивно – например да поправите нещо вкъщи, да поработите усилено за постигането на някаква цел, дори и за спортни занимания. Положителните събития през тази седмица ще са свързани със семейството – може да ви дойдат гости, вие да отидете на гости или да получите подкрепа от близък роднина.

 

Ще бъдете най-щастливи, ако в дома ви царят уют и хармония, а много от вас ще направите каквото е нужно, за да ги поддържате. Ще се почувствате чудесно, ако пренаредите някои мебели, за да ви е по-удобно, или ако си купите красива вещ за дома.

 

 

Лъв
През тази седмица едва ли някой или нещо може да ви спре да направите онова, което сте си наумили. Ще имате ентусиазъм за работа, ще преследвате целите, които сте си поставили, а и ще сте доста креативни: ще ви хрумват нови идеи. Ще изпитвате силно желание да се изявите и да блеснете пред останалите и, ако притежавате нужните качества и полагате достатъчно труд, няма причина желанието ви да не се осъществи.

 

Няма да е уместно да оставяте днешната работа за утре – използвайте периода, за да приключите стари дела. Другото, за което е добре да сте по-бдителни, е как се отнасяте с хората около себе си. При някои от вас има риск да бъдете обсебени до такава степен от себе си и от собствените си желания и представи, че да пренебрегвате околните.

 

Имайте предвид, че, каквито и идеи и планове да имате, едва ли ще успеете да се справите без чужда помощ. Затова направете каквото е нужно, за да поддържате партньорствата си и да работите в екип – това се отнася не само за службата, но и за личния ви живот.

 

 

Дева
За вас тази седмица ще е изпълнена с емоции. Здравият разум, с който така се гордеете, ще отстъпи пред силните чувства, а учтивостта, която е ваша отличителна черта, може да бъде изместена от искреност, с която ще изненадате и околните, и самите себе си.

 

Ако сте се стремили да поддържате добрия тон в някои отношения, сега трудно ще се въздържате да не споделяте какво мислите. Дори да смятате, че сте намерили решение на определени проблеми в любовта и връзките, сега ще разберете, че това съвсем не е така – вероятно ще се наложи да потвърдите някакво решение, което вече сте взели, или да доизясните спорен въпрос.

 

Първите два дни на седмицата ще са по-напрегнати за вас – по-лесно ще си изпускате нервите и трудно ще сте склонни на компромиси, особено ако досега сте правили достатъчно и големи отстъпки. През тази седмица някои от вас ще оставите нещо в миналото или ще вземете решение да го направите. Ще преодолеете по-лесно предизвикателствата на седмицата, ако си напомняте, че няма как да промените околните и трябва да ги приемате такива каквито са.

 

 

Везни
Очаква ви приятна и спокойна седмица – ще бъде такава най-вече заради вашата позитивна нагласа към случващото се и заради благоразположението ви към околните. Периодът е чудесен за любовни срещи и романтични изненади, така че, ако сте обвързани, ще имате чудесни моменти в компанията на половинката си. Ако пък сте открити за нови любовни преживявания, нищо чудно да омаете някого.

 

През следващите дни харизмата ви ще бъде силна и ще въздействате на околните – това ще ви помогне не само в личния, но и в професионалния ви живот. Ако изпитвате нужда да ви бъде оказана някаква подкрепа, сега е моментът да я поискате – хората ще откликват на желанията ви.

 

В понеделник не е препоръчително да се заемате с изпълнението на много задачи – съсредоточете се върху най-важното и по възможност прекарайте по-дълго време с най-близките си хора. Вторник и сряда са особено благоприятни за забавления, за срещи с приятели и за романтика. Почивните дни ще бъдат особено вълнуващи за вас в любовен план.

 

 

Скорпион
През тази седмица преживяванията ви ще зависят най-вече от това за какво ще решите да изразходвате силите си. Ако използвате енергията си, за да поддържате на всяка цена статуквото в създала се преди ситуация, която не ви носи нищо добро, единствено защото сте свикнали с нея или защото сте си навили на пръста, че искате точно това, нищо чудно да изпуснете шанса си да извършите положителна промяна.

 

Ако обаче заложите на новото и различното, както и на това, което може да ви открие хоризонти в бъдеще, ще постигнете напредък. Дори да се появят отново някои проблеми от миналото, това не е повод да се отчайвате или да се връщате назад, а да довършите нещо започнато, да затворите някаква страница или да направите преоценка на поведението си и да го коригирате. Наистина има неща, които не бихте могли да промените, но нагласата, че нищо не зависи от вас отнема силата ви и, съответно, ви държи в застой.

 

 

Стрелец
През тази седмица ще ви бъде от полза, ако забавите малко темпото, наблюдавате случващото се във външния свят и анализирате душевните си преживявания. Тези наблюдения ще ви помогнат да си направите равносметка и да разберете какво сте постигнали и какво – не.

 

В момента изобщо не е препоръчително да се захващате с няколко неща едновременно, да поемате много ангажименти или да се разкъсвате между личния и професионалния си живот – това ще ви изтощи и ще ви попречи да се съсредоточите върху най-важното. Затова по-добре ще е да се откажете от големите очаквания и да слезете на земята.

 

Събитията през следващите дни няма да бъдат случайни – те ще ви подскажат от какво да се освободите, кое е същественото и върху кое да акцентирате. Темата за професионалното развитие ще излезе на дневен ред при много от вас – възможно е да загърбите някакъв проект, да възобновите работата по друг или да вземете решение, което да има значение за развитието ви занапред.

 

 

Козирог
В началото на тази седмица е възможно да се чувствате напрегнати и някои хора да ви дразнят. Не всички сред вас ще го показвате, но лесно ще излизате от равновесие – дори да се опитате да скриете това от околните, най-близките ще разберат, а и себе си не бихте могли да излъжете.

 

Ако през следващите дни ви е трудно да си обясните нещо, липсва ви яснота за посоката или събитията в някаква област от живота ви претърпят внезапен обрат, по-добре не търсете логично обяснение и не се насилвайте да се ангажирате с конкретно решение или с позиция. Ако искате да използвате добре звездните влияния, съсредоточете се върху реализацията на онова, което зависи от вас – цели, проекти и начинания, и се съсредоточете единствено върху тяхната реализация.

 

Седмицата ще бележи началото на позитивен за професионалното ви развитие период – възможности ще има тепърва, но още сега може да се концентрирате върху определена област от живота си и да решите към какво ще се стремите.

 

 

Водолей
Тази седмица ще започне за вас спокойно. В понеделник ще е по-добре да не храните кой знае какви очаквания и да намалите активността си колкото е възможно повече – вероятно няма да имате кой знае колко енергия или пък всичко ще се случва по-бавно, отколкото ви се иска. Не се ядосвайте, ако това се случва, а използвайте деня за почивка или за да свършите някои неща, за които не изискват големи усилия. Ако имате възможност, разходете се или прекарайте известно време в усамотение – ще ви подейства добре.

 

Вторник и сряда са особено благоприятни дни за вас – ще се разбирате чудесно с околните, общуването ще ви доставя удоволствие, а и ще може да разчитате на подкрепа от страна на приятели. Ако имате нужда от каквото и да било съдействие, потърсете го в сряда – по всяка вероятност ще го получите.

 

В четвъртък и петък бъдете малко по-внимателни – не се доверявайте на всеки, който ви дава красиви обещания. В най-приятната част от седмицата ще се превърнат почивните дни – може да посетите интересно събитие, да създадете ново приятелство или да се вдъхновите от някаква нова идея.

 

Риби
Предстои ви наситена с много емоции седмица, в която ще трябва да се разделите с нещо от миналото. Това може да е „нещо“ конкретно, например връзка или служебен ангажимент, но е възможно и да става въпрос за някакви ваши надежди, очаквания и намерения.

 

Дори да не ви е приятно, че това се случва, всичко ще е за ваше добро. Седмицата дава голям шанс на тези от вас, които сте претоварени с ангажименти, в живота ви има човек, който се възползва от вас, или страдате по несподелена любов: сега е моментът да помогнете малко на съдбата и да се освободите от всичко, което ви затормозява – хора и обстоятелства.

 

За някои от вас тази седмица ще бъде време на преосмисляне на взаимоотношенията с човек, който играе важна роля в живота ви: родител, партньор, дори работодател – трудно е да се каже какви изводи бихте могли да си направите. Но ако би могло да се даде някаква препоръка, тя е да подредите приоритетите си и да внесете максимална яснота във взаимоотношенията си.

Споделете новината във фейсбук, за да я видят и приятелите ви!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

Хороскоп за месец МАРТ

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП: Един преходен месец между зимата и пролетта, когато очакваме положителна промяна и когато най-накрая можем да кажем довиждане на студените дни. Такъв е...

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП за 25 – 31 януари

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Интересни случки за едни, нова любов – за други   Овен През следващата седмица може да очаквате интересни случки, що се отнася до вашите работни...

От утре мерките в цялата страна се затягат – здравния министър с нова заповед

С нова заповед на здравния министър проф. Костадин Ангелов се затягат противоепидемичните мерки на национално ниво. От четвъртък, 29 октомври, до 12 ноември, гимназисти и...

Седмичен хороскоп за 15-21 февруари

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Промени ще завладеят едни, криви сметки ще забележат други   Овен През тази седмица едва ли ще се изправите пред някакви по-сериозни пречки или проблеми....

Дневен хороскоп за 1 март

ДНЕВЕН ХОРОСКОП: Бъдете ЗДРАВИ, РУМЕНИ и ЗАСМЕНИ! Честита Баба Марта!   Овен През този ден ще Ви се иска да се занимавате с нещо, което не е...

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

Станислав on ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКИТЕ
Споделете новината във фейсбук, за да я видят и приятелите ви!