Sunday, June 13, 2021
НачалоЛюбопитноДневен хороскопСЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Внезапен обрат за едни, тежка липса за други

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Внезапен обрат за едни, тежка липса за други

Седмичен хороскоп за 29 юни – 5 юли 2020 г.

 

Овен
През тази седмица ще усетите прилив на вдъхновение. Най-доволни ще бъдете хората на изкуството и онези, които имате творчески професии – просто следва да изявите открито дарбите си. Дори обаче да сте се ориентирали към по-практична сфера, пак може да използвате възможността за творчество – сигурно имате някакво любимо занимание, което ви вдъхновява и на което сега бихте могли да се посветите; или пък ще стане възможно да правите обичайни неща по нов начин.

Ако през следващите дни се чувствате неудовлетворени и у вас се появи голяма липса, има голяма вероятност да се дължи на това, че потискате творческите си заложби и заглушавате гласа на сърцето си с оправдания, които уж ви звучат логично. При много от вас материалното и духовното точно сега ще са в ожесточен конфликт и няма да е лесно да намерите решение на кое да дадете приоритет.

Имайте предвид обаче, че за вашия знак вдъхновението е важно – ако правите нещо само за пари, никак не е чудно, че през тази седмица недоволството отново ще ви завладее. Тъй като всеки от вас е на различен етап от развитието си, преживяванията ви ще зависят от това дали сте открили своето призвание и дали успявате да канализирате творческата си енергия, така че да постигнете конкретни резултати.

Що се отнася до личния ви живот, любовта ще занимава много от вас. Възможно е дори да се влюбите – ако това се случи, не решавайте веднага, че сте срещнали сродната си душа и дайте шанс на отношенията да се развият. Прибързаните изводи може да ви донесат разочарования.

Телец
Дали преживяванията ви през тази седмица ще са положителни или негативни, ще зависи най-вече от това къде ще вложите усилията си. Ако се концентрирате върху важното за вас в момента – лична или професионална цел – ще оползотворите енергията си за нещо добро и съответно, ще свършите доста полезна работа.

Някои от вас например ще посветите времето и силите си на грижи за дете или за близък човек или за да направите някакво преустройство вкъщи. Казано най-общо, открийте своите цел и посока, защото, ако не го направите, ще се чувствате напрегнати и ще започнете да си го изкарвате на хората край вас. Възможни са критични моменти – лесно ще избухвате и няма да проявявате търпимост към околните.

Избягвайте опасните ситуации, не действайте импулсивно и бъдете по-внимателни, когато шофирате или пресичате улицата, тъй като се очертава рискът от инциденти да е повишен.

През тази седмица ще се чувствате по-добре, ако вършите повече физическа работа или спортувате активно – така ще освободите излишното напрежение. Не се заседявайте у дома и не стойте твърде дълго на едно място. Добре би било да приключите работата по колкото е възможно повече стари дела и задачи.

Възможно е през следващите дни някаква ситуация да претърпи внезапен обрат.

 

Близнаци
Тази седмица ще е благоприятна за служебните и финансовите ви дела – без да влагате кой знае какви усилия, ще получавате това, което искате, така че не е нужно да се напрягате прекалено и да се претоварвате. И все пак през следващите дни като че ли работата ще остане някак на заден план, тъй като изискването на периода е да обърнете повече внимание на душевния си свят и на семейството.

Може би ще искате да прекарвате повече време с любимия човек или с други близки хора и ще се радвате на простичките наслади, които ви предлага животът. Подреждането на дома, готвенето и грижите за децата ще ви доставят удоволствие и ще се чувствате най-добре в дома си. Ако имате нужда от почивка, сега е моментът да си я осигурите и да си подарите онова, за което изпитвате потребност.

Изобщо, ако искате да сте в синхрон със звездните влияния, задайте си въпроса „От какво имам нужда?“ и дайте храна както на тялото, така и на душата си. Към средата на седмицата е възможно отношенията с човека до вас да се обтегнат.

Някои от вас може да направите сцена на ревност или да изпитате не съвсем приятни емоции. Макар че ще се чувствате лично засегнати, опитайте се да не търсите под вола теле и не се настройвайте агресивно.

Имайте предвид, че колкото повече се опитвате да контролирате поведението на друг човек, толкова по-безсилни ще се чувствате – така че, отслабете малко хватката и охладете страстите.

 

Рак
Дойде моментът да забавите малко темпото и да си дадете заслужена почивка след по-динамичните, а за някои – и по-напрегнати – седмици през май и юни. Времето, прекарано вкъщи, ще ви даде възможност да си отдъхнете и да се погрижите за някои домашни дела, така че не се лишавайте от часове за себе си.

Ако имате желание да си стоите по-често у дома, не се насилвайте да излизате и да се виждате с приятели, само и само да угодите на някого. Имайте предвид, че пренебрегването на нуждите ви (например от сън, почивка, спокойствие или от нещо друго) може да ви се отрази неблагоприятно и да доведе до физически и психически симптоми – отслабен имунитет, нервност, проблеми със съня. Дори през седмицата да сте по-натоварени, през почивните дни се наспете хубаво.

Вслушвайте се повече в собствените си чувства и желания и не ги задушавайте с така наречените разумни доводи от типа на „Имам много работа“ или „Нямам друг избор“. През следващите дни ще харчите по-лесно от обикновено, но ако сте разумни и не прекалявате, няма за какво да се притеснявате – ще разполагате с достатъчно средства. Ще имате желание да общувате и да споделяте преживяванията си с приятели.

Възможно е да посетите събитие, на което ще срещнете непознати хора или най-малкото ще се разнообразите. Мислите ви ще са насочени към бъдещето и ще се вълнувате и ентусиазирате от предстоящи събития или промени. Що се отнася до любовните отношения, през тази седмица ще овладявате по-трудно емоциите си и някакъв конфликт бързо може да прерасне в драма.

 

Лъв
През тази седмица любовта ще витае във въздуха. Ще сте любвеобилни и още повече отпреди ще искате да се грижите за хората, които обичате. Някои от вас може дори да се влюбите и да започнете нова връзка. Все пак внимавайте с изразяването на чувства, защото съществува известен риск да ви се прииска да обсебите всички.

За да не се случи, давайте любов, но все пак се съобразявайте с желанията на човека до себе си и му/й осигурявайте пространство да диша. Някои от вас може да усетите желание да разкрасите себе си или обстановката наоколо.

Може да си купите нова козметика или да промените прическата си, да подредите дома си. Продължавайте в същия дух – сега е моментът да се грижите повече за себе си и да си угаждате. В случай че се почувствате тъжни или унили, поглезете се по някакъв начин – ще видите, че това незабавно ще се отрази и на настроението ви. Ако искате да започнете нещо ново, което е от голямо значение за вас, изчакайте още малко, а през тази седмица довършете започнатото и се освободете от неща, които не ви трябват.

Възможно е да има и напрегнати моменти – може някой да ви каже нещо, което да ви разстрои, или да ви е трудно да отстоявате позициите си. Опитайте да не задълбавате прекалено много в проблемите – влиянието е за кратко и бързо ще отмине.

Ако през почивните дни пътувате някъде, ще ви се отрази чудесно – новите преживявания ще ви заредят с положителни емоции, а и ще се изпълните със сили за следващата седмица, която ще бъде по-динамична.

 

Дева
През тази седмица преживяванията на много от вас ще бъдат по някакъв начин свързани с отминали събития. Възможно е да се върнат стари чувства, да срещнете човек, с когото сте имали връзка преди, или да се наложи да приключите нещо недовършено.

Дори да няма конкретни събития, които да ви подтикват да обръщате поглед назад, възможно е да си направите равносметка или да изпаднете в носталгично настроение. Емоциите ви ще вземат превес и в някои моменти ще ви е трудно да ги владеете.

Внимавайте, защото при някои от вас вместо изразяване на чувства може да се стигне до емоционални изблици, до драматизиране и до сцени на ревност – състояния, които ще ви извадят от равновесие и ще обтегнат отношенията ви с околните.

Опитайте се да не стигате до крайности – ясно е, че не сте господари на страстите си, но от вас зависи как ще ги изразите. Всъщност, седмицата може да се окаже доста успешна за тези от вас, които успеете да вложите страстта си в нещо полезно – например в творческа дейност, в лична кауза или в преследването на важна професионална цел.

В началото на седмицата ще сте особено действени, така че е добре да канализирате енергията си и да я използвате по предназначение, а не да я хабите за неща, които не си заслужават. Препоръката към вас за следващите дни е: бъдете малко по-гъвкави и се адаптирайте към обстоятелствата, вместо да робувате сляпо на желанията си.

 

Везни
През изминалите седмици много от вас бяхте подложени на голям стрес, затова сега е моментът да си починете малко. Под „почивка“ може да се разбира както взимането на почивни дни и намаляването на темпото в работата, така и да успокоите съзнанието си и да не мислите толкова за проблемите.

Последното, разбира се, не е никак лесно, но бихте могли да опитате, като не се стараете на всяка цена да стигнете до отговори на всички спорни въпроси. Има голяма вероятност да сте разрешили някаква дилема или конфликт през изминалите дни, но, ако все пак не сте успели да внесете ред в мислите и в делата си, не се измъчвайте и оставете нещата каквито са – вероятно в бъдеще пред вас ще се открият нови възможности.

Ако любовният ви живот е объркан, нечие поведение ви смущава или още не сте оправили взаимоотношенията си с колега, едва ли ще намерите изход от ситуацията с много разсъждения.

Ще постъпите по-добре (а по всяка вероятност и ще се почувствате по-добре), ако не се фокусирате върху трудностите и през следващите дни се отдавате по-често на приятни занимания.

Вие сте известни с това, че искате да сте полезни за другите, но през тази седмица докажете, че може да бъдете в услуга и на себе си – като обръщате специално внимание на личните си желания и потребности. Грижите, които положите за себе си, ще отклонят вниманието ви от околните и ще ви дадат усещането, че правите нещо добро.

През почивните дни наблегнете на забавленията – не си докарвайте излишен стрес с допълнителна работа и с изпълнението на домашни задачи.

 

Скорпион
През тази седмица навярно фокусът на вниманието ви ще е върху връзките – най-вече интимните и партньорските, но при някои влиянието може да засегне и деловите взаимоотношения. Най-общо ситуацията ще изглежда така: или ще трябва да направите някаква промяна – вътрешна или външна, или положението ще стане по-напечено и е твърде вероятно да излезе от контрол.

Ако искате да стигнете до конкретно решение по даден въпрос, има шанс да го постигнете, но няма да е лесно. Или, ако държите на даден човек, ще трябва да превъзмогнете гордостта, обидата и гнева си в името на нещо ценно за вас – например любовта или разбирателството в служебните отношения. Тази седмица няма да е особено подходяща за водене на важни разговори, тъй като всеки ще гледа на ситуацията от собствената си камбанария и няма да иска да се вслушва в другия.

През тези дни емоциите ще вземат превес и, дори вие да чувате гласа на здравия разум и да се стремите към разбирателство, диалог едва ли ще се получи – заради другия човек. Не е изключено през следващите дни да влезете в ролята на арбитър или да съветвате приятелите си по любовни проблеми – вашата способност да анализирате обективно отношенията и да търсите път към компромиса ще бъде особено ценна за близките ви хора. Внимавайте обаче да не се намесвате в чужди конфликти, защото накрая може да си изпатите.

Не позволявайте на страховете си да ви спират да правите това, което чувствате, че е добро за вас – сега звездните влияния ще ви помогнат да преодолеете тези страхове, стига да искате.

 

Стрелец
През следващата седмица ще ви владеят силни емоции, които до голяма степен ще определят действията и постъпките ви. Няма да отдавате кой знае какво значение на външния свят, важни ще са душевните ви преживявания. Каквото и да се случва, има риск проблемите да ви се струват по-значими, отколкото са и, съответно, да реагирате крайно. Поведението на любимия човек може да отвори някои стари рани, у вас да се породи чувството, че сте отхвърлени, дори предадени, да изпитвате ревност или гняв.

Макар че да сдържате тези емоции не е никак приятно, опитайте се да ги приемете и да си изясните защо се чувствате така, вместо да се настройвате срещу човека до себе си; или още по-лошо – да търсите начини да си го върнете на другия/другата. Не се опитвайте да манипулирате и да контролирате околните, дори да сте убедени, че го правите за тяхно добро или в името на чудесните взаимоотношения – така само ще си създадете повече проблеми.

Независимо дали става въпрос за интимна връзка, за приятелство или за делови контакт, през следващата седмица ще важи правилото, че колкото повече се вкопчвате в нещо, толкова повече то ще ви убягва и, съответно, ще се чувствате по-зле.

Така че, даже и да ви е трудно, отпуснете малко хватката и се съсредоточете върху себе си и собствените си преживявания, вместо да търсите възможни начини да си издействате чрез другите това, което искате. В по-общ план през тази седмица за вас може да се случи някакъв обрат, що се отнася до плановете ви за бъдещето и за това кой път ще следвате занапред. Не се страхувайте да затворите някаква страница, ако събитията ви подтикнат към това – очаква ви нещо по-добро.

 

Козирог
През тази седмица препоръката към вас е обърнете по-голямо внимание на това, което се случва в душата ви, вместо да се впускате в изпълнение на поредната цел или задача. Повечето от вас сте толкова дейни и целеустремени, че често не забавяте темпото и забравяте да се наслаждавате на малките радости.

През следващите дни си напомняйте, че времето, прекарано в почивка, не е изгубено – като дадете отдих на тялото си и си презаредите батериите, като обърнете внимание на близките си хора. Ако не успеете да направите всичко, вероятно има някаква причина за това – дали не сте постоянно на педал, не се замисляте за нещата, които ви притесняват, дали не бягате от чувствата си.

През тази седмица събитията и преживяванията ще ви покажат по недвусмислен начин коя ваша потребност сте пренебрегвали и във ваша полза ще е, ако не страните от истината и направите нещо да възстановите изгубения баланс.

Ако се чувствате зле физически, липсва ви енергия или боледувате, дайте почивка на тялото и на ума си, а не си търсете извинения, защото после ще трябва да платите твърде висока цена. Вашият оптимизъм е изключително ценно качество, но е добре през следващите дни да го използвате, не за да игнорирате реалността, а за да приемете проблемите като възможности да промените нещата към по-добро – в себе си или в работата си.

В практичен аспект е възможно през тази седмица споделените финанси да ви създадат проблеми – например, с половинката си да имате разногласия по парични въпроси или делови партньор да не спази ангажимента си към вас.

Проблемът може да се разреши, но ще трябва да се въоръжите с по-голямо търпение и да положите доста усилия, за да постигнете разбирателство. Избягвайте да участвате в съмнителни сделки и финансови спекулации и не прибягвайте до измами, за да се облагодетелствате – дори сега да получите желаното, в дългосрочен план цената може да се окаже доста висока.

 

Водолей
Ако през тази седмица се доверявате малко повече на съдбата и не се опитвате да контролирате всичко и всички, и вие ще сте по-спокойни, и нещата ще се случват по-лесно. Това не значи да се отказвате от целите си, а просто да не се вкопчвате в тях и да не се опитвате да ги реализирате на всяка цена и с всички средства.

Каквото има да става, ще се случи – тази фраза може и да ви се струва клише, но в случая ще бъде напълно вярна, така че опитайте се да гледате философски на случващото се. Бъдете по-гъвкави и се нагаждайте към ситуацията, вместо да се борите с обстоятелствата и да си блъскате главата в стени, които се изпречват на пътя ви.

Дори е възможно да се наложи да направите крачка назад – това няма да е отстъпление, а проява на способността ви да изчаквате да дойде удобният момент. Периодът е много подходящ да обърнете внимание на близките си хора, да прекарвате повече време с тях и по-често да извършвате съвместни дейности.

За да вървят отношенията ви по-гладко, показвайте се откъм нежната и грижовната си страна и не се колебайте да молите за помощ, ако имате нужда от нея – няма смисъл да се правите на силни. Избягвайте да водите важни разговори и не се опитвайте да се налагате над хората около вас, защото ще си създадете излишни главоболия.

Делегирайте права на подчинените си, а у дома разпределяйте отговорностите и задачите сред членовете на семейството си, защото ако вършите всичко сами, има вероятност да ви дойде в повече и после да се оплаквате, че никой не ви помага. В работата ще сте особено продуктивни, старанието ви ще бъде възнаградено, а емоционално ще сте по-спокойни и балансирани.

 

Риби
През тази седмица обърнете внимание на неизпълнените задачи – както в личен, така и в служебен план. И каквото може да завършите, приключете го. Не оставяйте днешната работа с намерението да се заемете с нея утре или с надеждата, че някой друг ще го направи вместо вас – „утре“ ще имате по-важни цели и задачи, а работата си е ваша и само вие бихте могли да я свършите.

Колкото и да ви привлича бъдещето с неговите перспективи и нови възможности, точно сега няма как да заличите миналото със замах или да игнорирате настоящето – това се отнася както за професионалния ви живот, така и за емоционалния ви свят и за любовните ви преживявания.

През следващите дни е възможно да излязат наяве някои скрити страни на взаимоотношенията на работното ви място, за които не сте подозирали и пък сте си затваряли очите. Във ваш интерес е този път да сложите картите на масата и да насърчите диалога, особено ако вие сте мениджъри.

Внимавайте с какви хора се забърквате, особено ако става дума за любов и за пари, защото накрая може да се окаже, че нещата не са каквито изглеждат – например, тайната авантюра да ви излезе през носа, а заради получените пари да платите твърде висока цена. Изобщо, ако някой ви дава нещо, послушайте интуицията си, за да избегнете риска по-късно да поискат от вас нещо в замяна или да ви подведат.

В началото на седмицата може да научите добри новини или да ви изненадат по някакъв начин. Ще общувате с лекота и ще ви хрумват добри идеи, а някои от вас може да блеснете със словото или с интелекта си.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тукХаресайте страницата ни

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ