Tuesday, October 26, 2021
НачалоНовини от БългарияСамо за фенове на баварските автомобили: Идва националният BMW събор

Само за фенове на баварските автомобили: Идва националният BMW събор

Едно от най-мащабните ежегодни автомобилни събития и тази година ще зарадва хиляди фенове на баварската марка. Става дума за 19-ти Национален BMW събор, който се завръща в Пловдив и ще се проведе на 26 септември в Международния панаирен център в града под тепетата.

Организаторите от BMW Клуб България обещават топ екземпляри от марката – най-новите модели, както и прецизно реставрирани или тунинговани коли. Програмата включва много автомобили, забавни игри, вълнуващи конкурси, както и всевъзможни атракции и изненади.

Само за фенове на баварските автомобили: Идва националният BMW събор

 

По стара традиция, още от първите си издания, водещ на събитието ще бъде Владимир Миронов – DJ Monkey, с който купонът винаги е гарантиран. Посетителите на събитието ще се докоснат до всичко ново в услугите и продуктите, за да поддържат своите любими коли във възможно най-перфектно състояние.

Усложнената ситуация с Covid-19 забави, но не отмени най-очакваното събитие в автомобилните среди. Въпреки множеството трудности, организаторите направиха всичко по силите си, за да го осъществят и да гарантират, че ще се проведе в унисон с актуалните противоепидемични мерки.

Като дълбока благодарност към своите членове и тяхната подкрепа през тази година, БМВ Клуб България им осигурява безплатен вход на събитието. Всички останали ще могат да закупят билети предварително или на място.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ