16.5 C
Sofia
8:55 | 29 May 2022
НачалоКриминалниЖена трябва да плати 1000 лв. глоба за проституция край Варна

Жена трябва да плати 1000 лв. глоба за проституция край Варна

Връчени са общо 5 предупредителни протокола да не извършва подобна дейност, но тя продължила.

За получаване на нетрудови доходи чрез проституция 34-годишна жена ще трябва да плати 1000 лева глоба, съобщиха от Районния съд във Варна.

Деянието подсъдимата е осъществявала нееднократно за времето от 12 май 2021 г. до 25 януари тази година.

През този период тя е била засичана неведнъж от полицейски патрули да предлага сексуални услуги на клиенти в района на стария път Варна – Бургас, в местностите Крушките, Боровец и Летището.

От справки по делото се установява, че за този период от време подсъдимата няма регистрирани трудови договори и не заплаща осигуровки. Тя не се е занимавала с общественополезен труд, като по неморален начин – чрез проституция, си набавяла нетрудови доходи.

Само през посочения период органите на полицията са връчили на подсъдимата общо 5 предупредителни протокола да не извършва подобна дейност.

При последния случай от 25 януари тази година, подсъдимата отново била хваната да предлага сексуална услуга на клиент край спрян автомобил в района на пътя Варна – Бургас.

34-годишната жена е с чисто съдебно минало. В бързо производство, съдът я освободи от наказателна отговорност, като ѝ наложи административно наказание – глоба в размер на 1000 лева. Присъдата на Районен съд – Варна подлежи на обжалване или протест в 15-дневен срок.

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ