0.3 C
Sofia
17:31 | 29 January 2023
НачалоРегионални новиниВарнаСъпругата на скочилия мъж от Аспарухов мост: Издирването бе прекратено. Моля, помогнете....

Съпругата на скочилия мъж от Аспарухов мост: Издирването бе прекратено. Моля, помогнете. Ще го търсим събота и неделя (СНИМКА)

Преди няколко дни мъж на 39 години, скочил от Аспаруховия мост във Варна. Все още няма следа от него, след няколко дни, прекарани в търсене.

“Скъпи приятели, Недялко изчезна под Аспаруховия мост преди 5 дни. Имам апел към всички, МОЛЯ всеки, който може да се включи в търсенето му по суша да дойде в събота и неделя под Аспаруховия мост в 8:30 ч. защото властите прекратиха търсенето, а моят Недялко още го няма. Моля всички, които имат желание да се включат в търсенето му по суша да дойдат, за да си го приберем у дома. Колкото повече се съберем, ще можем да обхванем по-голям периметър и шансът да го намерим, ще е по-голям. Благодаря на всички, които ще успеят да се включат! Ако има хора и с лодки ще е от помощ”, написа вчера съпругата на изчезналия преди дни мъж, скочил от Аспарухов мост.

“Издирването продължава до 7-ми включително. На 8-ми са били само двамата му братовчеди, които са водолази, никой друг”, твърди близка на семейството във варненска Фейсбук група.

“Организираме се приятели, роднини и доброволци, за да обходим брега по канала на 10-ти и 11-ти декември, за да се опитаме да открием Недялко, допълва тя.

Медия “Нова Варна” се свърза с Морска администрация, за да бъде потвърдена информацията дали наистина издирването е прекратено. Все още се очаква потвърждение.

Снимка: Facebook/T. Georgieva
- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ