-5.8 C
Sofia
8:39 | 06 February 2023
НачалоРегионални новиниВарнаКирил Аспарухов ни напусна!

Кирил Аспарухов ни напусна!

Кирил Аспарухов, прочут варненец, номер 1 шоумен на морската ни столица, поет, журналист и танцьор ни напусна внезапно снощи. 

Тъжна вест

Кирил Аспарухов, прочут варненец, номер 1 шоумен на морската ни столица, поет, журналист и танцьор ни напусна внезапно снощи.  Аспарухов е починал в офиса си в центъра на града. Открит е от своите близки, след като вечерта не се е прибрал в дома си.

Кирил Аспарухов се посвети на сцената почти седем десетилетия. Освен това е журналист, спортен коментатор, телевизионен водещ, церемониалмайстор, приятел на звездите, организатор на културни събития, носител на няколко високи държавни отличия.

Роденият преди 75-години в Петрич Кирил Аспарухов се превърна в една от емблемите на Варна, където той акостира след Девня. Животът му бе пряко свързан с нашия град, като тук той остави най-свелите и ярки следи в богатия си житейски път.

“Трябва да бъдеш отговорен пред това, което си направил. Да това съм аз”, обичаше да казва приживе Аспарухов. “Да усетиш, че си още потребен, че още вълнуваш хората. Това е най-приятното чувство за твореца, да го извикат на бис”, добавя той. 

Аспарухов е ученик на известния поет Евтим Евтимов, а зад гърба си има 22-а книги.

“Топ Нюз” изказва съболезнования на близките на Кирил Аспарухов.

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ