16.8 C
Sofia
22:17 | 31 March 2023
НачалоРегионални новиниВарнаВарна: Строителна фирма ремонтира безвъзмездно най-проблемните помещения на Терапията

Варна: Строителна фирма ремонтира безвъзмездно най-проблемните помещения на Терапията

Започнал е ремонт и обновяване на най-проблемните помещения на Първа и Втора клиника за инфекциозни болести към УМБАЛ “Св. Марина” – Варна.

Клиниката е разположена в двора на “Света Анна”, а материалната ѝ база е меко казано в плачевно състояние и неведнъж е била тема на дискусии в социалните мрежи.

Ремонтът, който е започнал в началото на тази седмица, е по инициатива на “Планекс” и се случва със средства, дарени от служители приятели и партньори на строителната компания.

След проведени консултации и огледи с ръководството на клиниката е било взето решение да бъдат обновени едни от най-важните и проблематични помещения.

Три стаи за майки с кърмачета, два приемни кабинета, стените на източното и северно стълбище, входовете и основните коридори към отделението ще бъдат напълно обновени.

Ремонтните дейности се очаква да приключат до месец, уточниха от “Планекс” и посочиха, че с помощ и доставка на материали са се включили още няколко компании – Рьофикс България, Вебер България, Сима, Филбо и Джия.

От компанията вярват, че инициативата има бъдеще и се надяват други фирми също да се включат в предстоящи благотворителни ремонти.

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ