19.6 C
Sofia
13:39 | 27 September 2022
НачалоРегионални новиниВарна Важна информация за ползващите автобусна линия №409

 Важна информация за ползващите автобусна линия №409

Съобщава се, че считано от 01 юли 2022 г. в автобусите на превозвач – квота гр. Аксаково („Ченсфилд-55“ ЕООД) се преустановява действието на всички карти и билети, издавани от Община Варна и „Градски транспорт“ ЕАД.

За информация на пътниците, ползващи автобусна линия №409 по направление гр. Варна – гр. Аксаково: Обслужването на линия 409 се извършва едновременно от двама превозвачи – от страна на Община Варна е „Градски транспорт“ ЕАД, а от страна на Община Аксаково е „Ченсфилд-55“ ЕООД.

По писмено уведомление от „Ченсфилд-55“ ЕООД, адресирано до Областния управител на област Варна, както и до кметовете на Община Аксаково и на Община Варна, считано от 01.07.2022 г. в автобусите на превозвач – квота гр. Аксаково („Ченсфилд-55“ ЕООД) се преустановява действието на всички карти и билети, издавани от Община Варна и „Градски транспорт“ ЕАД, съобщават от ОП ТАСРУД.

Уведомяваме пътниците, ползващи обществения транспорт по маршрутна линия №409 по направление гр. Варна – гр. Аксаково – гр. Варна, че считано от 01.07.2022 г. /петък/ в автобусите на Превозвача обслужващ Община Аксаково – „Ченсфилд-55“ ЕООД няма да се признават превозните документи – билети и карти от Автоматизираната билетна система и абонаментни карти, издавани от „Градски транспорт“ ЕАД.

За улеснение на гражданите и гостите на града препоръчваме да се следи разписанието на автобусите на двата отделни превозвачи и да се използват превозните средства на „Градски транспорт“ ЕАД, допълват от ОП ТАСРУД.

Реципрочно на едностранно въведената мярка, в превозните средства на „Градски транспорт“ ЕАД няма да се считат за валидни превозни документи, издадени от „Ченсфилд-55“ ЕООД.

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ