15.8 C
Sofia
15:19 | 18 May 2022
НачалоКриминалниУчител от Аксаково остава под домашен арест заради блудство

Учител от Аксаково остава под домашен арест заради блудство

Хората в Аксаково не вярват, че обвиненият в блудствени действия учител е извършил подобно деяние.

24-годишен ръководител на школа по музикално народно творчество в читалището в Аксаково, бе задържан миналия четвъртък, а петък му бе повдигнато обвинение “за извършване на действия с цел полово удовлетворение спрямо малолетно момче”. Вчера районният съд във Варна определи мярка “домашен арест” за младия мъж.

Хората в Аксаково не вярват, че обвиненият в блудствени действия учител е извършил подобно деяние. Десетки жители на града защитават със свои коментари в социалната мрежа младия учител в музикална школа на местното читалище. Дори предлагат организиране на подписка в негова подкрепа.

Даниел Стойчев пише:

Няма човек, който да го познава и да каже, че това има дори 1% шанс да е вярно! В България когато пречиш на някого нещата се случват по този начин. Това е цялата истина.

Жалкото е, че се черни името му, а той не го заслужава. Защо пък никой един път не написа една публикация за това че е на 20-22 години и учител? Защо никой не споменава, че на неговата възраст няма такива хора, които да учат децата на стари български традиции, които така или иначе замират все повече.

Това е абсурдно!

“Този, които го натопи ще си получи заслуженото от Бог.”, пише Катя Неделчева.

Веси Маринова коментира, че е лесно да съсипеш нечий живот.

“Поредната лъжа как може да го натопят такъв добър музикант и учител ужас нямам думи…”, коментира Иванка Панчева.

“Познаваме го от 2 години. Винаги е бил мил и добър учител. Само по някога се държи строго и то в интерес на децата за да се научат. Не вярвам да е направил такова нещо и никога няма да повярвам, който го е клеветил ще бъде двойно наказан” пише Ивето Тодорова.

Диана Стефанова пише “Аз го познавам, гарантирам никога, не би го направил! Стана неудобен на някой, но ще се разбере! От толкова години, с това се занимава, държи си на кариерата и изведнъж някой реши, че направил така! Сценария на филма, много куца нещо!”.

“Аз също мисля, че е натопен. Ако имаше такива наклонности – през годините в които води школата, щеше да има поне едно оплакване и съответно отлив на деца. А доколкото ми е известно, няма такъв случай!!! Аз също го подкрепям, но жалкото е, че от тук нататък е свършено с школата му!”, пише Златин Златев.

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ