0.3 C
Sofia
17:54 | 29 January 2023
НачалоРегионални новиниВарнаБез планови спирания на тока във Варна по празниците, няма да спират...

Без планови спирания на тока във Варна по празниците, няма да спират и за неплатени сметки

В почивните празнични дни електроразпределителното дружество във Варна няма да извършва планови спирания на електрозахранването, съобщиха от ЕРП-Север.

В периода от 24 декември 2022 г. до 2 януари 2023 г. ЕНЕРГО-ПРО няма да прекъсва електрозахранването на клиенти, на които срокът за плащане на сметките за електроенергия е изтекъл, съобщиха от компанията.

Задълженията могат да бъдат платени чрез Виртуалния център за обслужване, както и по всички описани на сайта на компанията начини на плащане.

Необходимо е да се предвиди, че преведените по банков път или по интернет суми постъпват в системата на ЕНЕРГО-ПРО до два работни дни.

По време на празниците за сигурността на електрозахранването на клиентите ще се грижат 62 дежурни екипи на електроразпределителното дружество, групирани по региони в Североизточна България.

Организиран е процес на непрекъсната комуникация между екипите и диспечерите в центровете за управление на мрежата. В случаи на евентуална повишена аварийност при лоши метеорологични условия и създадена необходимост ще бъде осъществявано пренасочване на екипи, както и директна връзка с мениджърския състав на дружеството.

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ