Sunday, April 4, 2021
НачалоНовини от БългарияРадев е готов със служебен кабинет и обяви: Стана ясно кой е...

Радев е готов със служебен кабинет и обяви: Стана ясно кой е поръчителят на атаките срещу президентството

Президентът Румен Радев с нов коментар за изтеклите записи на премиера Борисов, протестите и възможността за служебен кабинет. Държавният глава обяви, че е готов с предложенията си за правителство в случай на оставка на настоящото.

 

„Готов съм със служебен Кабинет. Моята професия ме е научила да съм готов. Уважавам всички други професии, включително и на българските пожарникари”. Това заяви пред журналисти президентът Румен Радев.

По думите на президента няма сила, която да спре протестите.

„Винаги съм призовавал за спазване на законите. Когато министър-председателят системно гази законите, как очаквате от гражданите, които искат да си върнат държавата. Преживяваме исторически дни, хората са по площадите, набира се огромна обществена енергия и не виждам сила, която може да се противостои и затова този процес е необратим. Отдавна призовах и Борисов, и Гешев да си подадат оставката. Няма друг изход”, заяви Румен Радев.

Радев коментира и последния запис с гласа на премиера Бойко Борисов:

 

„Министър-председателят Бойко Борисов води ГЕРБ и всички членове на партията към дъното. От изтеклите записи стана ясно кой е поръчителят на очернящата кампания към президентството.“

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тукХаресайте страницата ни

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ