Monday, June 7, 2021
НачалоРегионални новиниВарнаЗаместник-председателят на Общински съвет Варна и Национален координатор на ПП"Свобода"  Генадий Атанасов...

Заместник-председателят на Общински съвет Варна и Национален координатор на ПП”Свобода”  Генадий Атанасов се обяви срещу фалшивите новини в профила си във Фейсбук

                                                       снимка:варнановини

“ПП”СВОБОДА”: Фалшивите новини уронват престижа ни!”

“На последните местни избори ПП СВОБОДА получи високо признание от гражданите на Варна, които ни гласуваха доверие и ни дадоха мандат за участие в местната власт.
От известно време в социалните мрежи и чрез малки провинциални сайтове върви умишлена кампания за дискредитиране на партията и на членовете ни, чрез разпространение на фалшиви новини. Зад въпросните публикации, които не са в състояние да издържат и елементарна проверка за достоверност, умело се прикриват неуспели политически опоненти и настоящи опозиционни партии.

На всички тях заявяваме, че мястото за водене на политически битки е на политическата сцена по време на изборите и на арената на Общинския съвет, където могат да изложат и да отстояват възгледите си за развитието на града ни. Уверяваме ги, че опитите да се компенсира липсата им на визия, възможности и управленски капацитет, чрез водене на компроматна война, откровено клеветене и тиражиране на фалшиви новини по наш адрес са предварително обречени на неуспех и едва ли ще бъдат високо оценени от гражданите на Варна.

Ръководството на ПП СВОБОДА няма да позволи умишлено и злонамерено разпространяване на измислени текстове и фалшиви новини, опетняващи достойнството и авторитета, както на партията, така и на всеки неин член. В името на нашите избиратели и симпатизанти, както и в името на професионализма на всички наши членове и колеги избрани да допринесат за просперитета на града ни,ще положим максимални усилия, за да открием източника на лъжливите публикации, който да понесе цялата строгост на закона.
В тази връзка ПП СВОБОДА категорично заявява, че ще сезира всички отговорни институции при всеки опит да бъде уронен престижът и авторитетът на партията или на нейните членове чрез фалшиви новини.”
Генадий Атанасов – Национален координатор на ПП”Свобода”

Екипът на “ТОП НЮЗ БЪЛГАРИЯ”, сме съпричастни с изявлението на Генадий Атанасов и ПП”Свобода, и също се обявяваме против фалшивите новини, разпространяващи се свободно и безнаказано в медийното пространство.

https://www.facebook.com/genady.atanasov/posts/1627768664063642

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тукХаресайте страницата ни

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ