Sunday, June 13, 2021
НачалоРегионални новиниВарнаПолицаи дебнат и глобяват активно по Алея Първа

Полицаи дебнат и глобяват активно по Алея Първа

Полицията във Варна не спира да кръстосва Алея първа

След забраната на РЗИ-Варна, от 12 април са забранени разходките по крайбрежната алея, плажа и морето

На основание чл. 63, ал. 2 от Закона за здравето, във връзка със заповед на министъра на здравеопазването и съобразно усложняващата се епидемиологична обстановка, свързана с разпространението на COVID19 на територията на страната, и обявеното с решение от 13.03.2020 г. на Народното събрание на Република България извънредно положение, нареждам за срок от 13 март 2020 г. до отмяна на извънредното положение да се преустановят посещенията и достъпа на хора до крайбрежните зони и плажовете на територията на Община Варна.

Забранява се достъпът на превозни средства, /с изключение на тези със специален режим на движение/, и граждани по пътната настилка от източната част на Станчовата алея /след ресторант “Парми”/ до бариерата на плувен комплекс “Приморски”.

Това обаче не смути някои смели варненци. Въпросните обаче биват глобени. Екипът на topnewsbg.com видя от близо как две млади момичета биват глобени.

Ние от topnewsbg.com съветваме всички жители на Варна да се придържат към заповедта, за да си спестят излишни главоболия и разходи.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тукХаресайте страницата ни

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ