Tuesday, October 26, 2021
НачалоЛюбопитноХороскопиПълнолуние в Риби: Нова начало за всяка зодия

Пълнолуние в Риби: Нова начало за всяка зодия

Пълнолуние в Риби е време за освобождаване, обмисляне и най-важното – за надежда. Този транзит ще бъде ключов за всички важни теми и въпроси през останалата част от годината. С пълнолунието тази вечер завършваме основен цикъл и се подготвяме за новите глави, които се пишат сега, пише edna.bg.

 

Луната в Риби е хармонична и може да донесе вдъхновение чрез мечтани и романтични теми, а чувството да се отдадеш на енергиите на този транзит, преди Марс да стане ретрограден на 9 септември, е много приятно.

 

Това е време да научим повече за себе си, за нуждите си и какво можем да направим, за да внесем онази искра на щастие в живота си. В творчески план това също е чудесен период за контакт с нашата артистична страна, тъй като тя може да бъде терапевтична. Насладете се на този транзит, като прекарвате време с любими хора и намирате начин да изразите себе си.

Ето какво да очаквате от пълнолунието в Риби тази вечер според зодията си:

 

Овен
С този транзит ще бъдете подканени да мислите повече за себе си и онези части от живота ви, които трябва да бъдат изхвърлени, преди да настъпи пълнолунието във вашия знак следващия месец. С Марс, който все още е във вашия знак, откривате как да насочите енергията си по различни начини, така че да не загубите чувството си за контрол. Медитацията и почивката по време на този транзит може да ви направи енергични.

 

Телец
Виждате значението на това да имате добри приятели и колеги. Възможностите, които можете да постигнете с помощта на хората около вас, ще бъдат още повече през този транзит. Пълнолунието в Риби е период, в който размишлявате къде сте и къде планирате да отидете. Новото начало към вашето бъдеще започва сега.

 

Близнаци
Признанието и това, че сте в центъра на вниманието, ще бъдат преобладаващите теми за вас през този транзит. Ще намерите начини да се издигнете на ново ниво, защото се чувствате достатъчно вдъхновени, за да преследвате целите си без страх. Това пълнолуние ще ви накара да поставите под въпрос пътя си, ако не сте доволни. Очаквайте да видите как работата ви води до признание и похвали.

 

Рак
Този транзит ще бъде пътешествие за вас, докато обмисляте следващите си стъпки напред по отношение на кариера и обществен статус. Съзрявате, учите се и променяте мисленето си. Тази гъвкавост и готовност да излезете от зоната си на комфорт може да доведе до така необходимия растеж, тъй като се приготвяте да освободите връзките, които Сатурн в Козирог има върху вас през последните няколко години. Вълна от оптимизъм ще ви залее с луната в Риби, ще съзрете обещание и надежда в тъмнината.

 


Лъв
Може да почувствате пълнолунието в Риби като дълбок и тежък транзит, принуждавайки ви да се изправите срещу всичко, което сте избягвали умишлено до момента. Този транзит ви кара да се изявите и да бъдете безстрашни, докато всички чакаме следващия лунен транзит в Овен. Не всички неуспехи са бедствие – можете да съберете парчетата и да опитате отново. Оценявайте потенциала, който притежавате, и пълнолунието ще ви напомни за това.

 

Дева
Основни промени идват с този транзит. Това може да означава разрешаване на минали взаимоотношения, нов подход към бъдещето или откриване на вашите нужди и желания да продължите напред. За да имате успех с другите, трябва да познавате себе си. Това пълнолуние напомня какви са вашите нужди и дали сте готови да се отдадете на някого или просто да се оттеглите и да продължите да работите върху себе си.

 

Везни
Изпълването с нова енергия е нещото, с което може да се опише това пълнолуние за вас. Ще бъде интересен период, тъй като се стимулирате да завършите започнатото, да видите светлината в тъмнината и да продължите да работите през тези предизвикателни времена стъпка по стъпка. Чувствате се безстрашни и готови да се справите с всичко по време на този транзит – не забравяйте да

 

Скорпион
Любовта, радостта и новите преживявания ще са в основата на този транзит за вас. Какво трябва да оставите зад гърба си, за да се почувствате пълноценни? Ще заклеймите това, което не ви носи усещане за пълнота, и ще се стремите да намерите това, което ви носи онази специална искра в живота ви. Затваряте цикъл и ще започнете нов, когато се примирите с миналите си разочарования и изберете

 

Стрелец
За вас това пълнолуние е транзит, изпълнен с чудеса и спокойствие, докато се адаптирате към отшелнически начин на живот. Пълнолунието в Риби ще ви накара да се съсредоточите върху равновесието и разкрасяването на вашето непосредствено обкръжение. То може да бъде спокойно и да донесе чувство на радост във вашия дом, като същевременно балансира енергията на Марс.

 

Козирог
Рибите ще донесат така необходимия период на почивка за вас, тъй като нещата придобиват по-мек тон през това пълнолуние. Сега оценявате необходимостта да имате други хора в живота си и значението на общуването и връзките. С нахлуването на Марс в Овен, това пълнолуние е по-скоро възстановяване на духовността и ценностите.

 

Водолей
Започвате ново пътуване и това пълнолуние ще ви отвори очите, за да видите по-задълбочено кой сте всъщност или кого планирате да станете. Това е транзит с власт и самооткриване, път, който ще придобие повече смисъл, когато се приближите към транзита на Сатурн от Козирог към Водолей.

 

Риби
С пълнолунието във вашия знак вие сте готови за следващата глава от живота си. Научихте уроците си и евентуално ще излезете от този транзит с чувство на обновление и растеж. Със Слънцето в Дева вие научавате повече как да създавате по-значими връзки, както и да задържате във вашия свят хора, които ще ви помогнат да процъфтите.

 

Източник: edna.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ