Tuesday, November 23, 2021
НачалоНовини от БългарияОцелелите при кошмара на АМ „Струма” са вън от опасност за живота

Оцелелите при кошмара на АМ „Струма” са вън от опасност за живота

За жалост останалите 46 лица пътували в същият автобус са загинали.

Малко преди 7 часа сутринта от “Пирогов” изпратиха официална информация до медиите, която гласи: “В ранните часове на 23.11.2021 г. (вторник), в УМБАЛСМ „Н.И. Пирогов“ са приети 7 граждани, които са пострадали при инцидент с рейс на автомагистрала „Струма“.

За жалост останалите 46 лица пътували в същият автобус са загинали. Лицата не са български граждани. В момента всички са контактни, в стабилно състояние и без опасност за живота. Шестима са с изгаряния, а един пациент е с травма на крака. След преглед и оценка на състоянието им са настанени за проследяване в болницата”.

Всички оцелели след жестоката катастрофа на АМ „Струма” – момиче на 17 години и шестима възрастни, са настанени в „Пирогов”. Шестима от тях са в Клиниката по изгаряния, а седмият – в травматологията. Животът им е вън от опасност. Медицинските екипи все още им правят нужните изследвания.

Всички те са граждани на Република Северна Македония. В болницата дойдоха представители на македонското посолство. По информация на един от тях пострадалите са контактни и разказват за случилото се.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ