4.4 C
Sofia
7:16 | 09 December 2022

ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКИТЕ

Изплагиатстваха емблемата на бензиностанции VM

В редакцията на topnewsbg.com бе получен сигнал от читател, че е бил подлъган да зареди колата си с гориво, заради имитиращ надпис на бензиностанциия. Той видял познатото лого и спокойно отбил на “мнимата” бензиностанция и заредил автомобила си. Разбрал, че е не се намира в известната верига, едва когато поискал да му издадат фактура за зареденото гориво.

След получения сигнал, наш екип отиде на мястото за да се увери в този пореден абсурд и засне въпросната бензиностанция.

vmmv

От снимките сами можете да се убедите колко поразително голяма е приликата с оригинала. Освен тази визуална прилика обаче, няма нищо друго, по което да си приличат двете бензиностанции. При цена от 1.42 лева за литър дизелово гориво и А95 в бензиностанциите на Марешки, във въпросната цената е 1.56 лева за литър.

“Мнимата” бензиностанция се намира в западна промишлена зона на Варна и не е на главен път, а малко в страни и може би това е причината да бъде взето такова смело решение за копиране на логото на известната верига и по този начин измамно да се привличат клиенти, които да зареждат колите си. Приликата в целия надпис е толкова голям, че всеки може да се заблуди и да остане неприятно изненадан.

Представяме и снимка на оригинала, за да откриете приликите и разликите.

vm

- Advertisement -

2 КОМЕНТАРИ

  1. Като гледам в цветовете и буквите има разлика. МВ и ВМ имат доста разлика.

  2. А горивата на мнимата бензиностанция също толкова калпави ли са като при магарешки, или са по-добре? Надали е възможно да са по-зле.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ