6.8 C
Sofia
21:48 | 29 March 2023
НачалоРегионални новиниВарнаМедицински център "IBN-I SINA АВИЦЕНА" в гр. Варна Ви очаква, за да...

Медицински център “IBN-I SINA АВИЦЕНА” в гр. Варна Ви очаква, за да се погрижи за Вашето здраве!

Клиничната лаборатория на Медицински център "IBN-I SINA АВИЦЕНА" е оборудвана с последно поколение апаратура от най-висок клас за да работи пълноценно за Вас и Вашето здраве на достъпни цени!

Медицински център “IBN-I SINA АВИЦЕНА” гр .Варна e с водеща роля в предоставянето на медицински услуги в различни области на медицината.

IBN-I SINA АВИЦЕНА” залага на първокачествено медицинско обслужване, конкурентни цени , както и на най-високо ниво на професионализъм и хигиена!

Клиничната лаборатория разполага с нова и модерна апаратура от най-висок клас за да работи пълноценно за Вас и вашето здраве.

В медицински център “АВИЦЕНА” работят едни от най-добрите специалисти в регона на Варна и цяла България. Те са с дългогодишен опит и практика във всички области на медицината. При евентуална нужда от превоз, центъра разполага и с частни линейки за бърз и сигурен достъп до болници. Оставете здравето си в правилните ръце, доверете се на Медицински център “IBN-I SINA АВИЦЕНА” гр.Варна!

Медицински център “АВИЦЕНА”, разполага с кабинети с профеционалисти готови да помогнат на всеки пациент.

Акушерство и гинекология

Опитните ни гинеколози не само лекуват широк спектър от заболявания, но и се грижат за репродуктивността и майчиното здраве.

Образна диагностика

Бързи и качествени изследвания с модерна технология от ново поколение – магнитен резонанс с висока разделителна способност и ехографи.

Урология | medika

Урология

Ранно диагностициране и лекуване на бъбречни заболявания, както и на заболявания на отделителната система и на мъжката репродуктива система.

Клинична Лаборатория

Качествени и бързи лабораторни изследвания с модерна апаратура. Изследвания на кръв, урина и друг биологичен материал.

Кардиология | Bridge Medical

Кардиология

Ефективна профилактика, диагностициране с ехокардиограф и лечение на сърдечно-съдови заболявания от специалисти в областта.

Отделение по Ортопедия и Травматология

Ортопедия и травматология

Диагностициране и лечение на пациенти с остри или хронични състояния на костно-ставната система от дългогодишни специалисти.

Обща Хирургия | Çorlu Vatan Hastanesi

Хирургия

С помощта на модерната апаратура в медицинския център, специалистите хирурзи успешно диагностицират и лекуват редица заболявания.

Ревматология | medika

Ревматология

Диагностициране, лечение, рехабилитация и профилактика на състояния свързани със съединителната тъкан и опорно-двигателния апарат.

Неврология | TURMEDICAL| Лечение в турция

Неврология

Навременно диагностициране и лечение на редица неврологични състояния с помощта на опитни специалисти, ЯМР и томография.

Лични лекари

Опитните общопракткуващи лекари се фокусират върху диагностицирането, профилактиката и лечението на широк кръг от заболявания.

“Леността и безделието не само раждат невежество, но са и причинители на болести. Ще се разболеете, ако мислите само лоши неща. “
– Авицена

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ