13.5 C
Sofia
5:57 | 25 May 2022
НачалоСпортни новиниБербатов: "Конгрес на БФС има, подали сме документи в срок и залата...

Бербатов: “Конгрес на БФС има, подали сме документи в срок и залата е платена”

“Залата е резервирана и платена, 30 хиляди лева, ако има конференция с пет човека, тези хора трябва да са много важни, за да се дават толкова много пари от клубовете. Ясно е какъв цирк се разиграва, но конгрес има, конгресът не е отменен”. Това заяви Димитър Бербатов при пристигането си пред НДК.

Бербатов и екипът му твърдят, че днес трябва да се проведе редовен конгрес на БФС, но ръководството на футболната централа заявява, че конгресът е отменен, а днес ще проведе само работна конференция в зала 3 на НДК.

“Трябва да бъдем допуснати в зала 3, защото сме си подали документите в срок, както си е по Устава на БФС. Надявам се клубовете, които са издигнали делегати в срок, както е по Устав, за да може всичко да е законно, да присъстват. Ако не бъдем допуснати, тогава има и юристи с нас, ще обсъдим какво да правим, за да предприемем по-нататъшни действия или да изчакаме да се появи БФС, за да си проведе конгреса. Чакаме да се проведе конгрес”, каза Бербатов.

Преди него пред НДК пристигнаха Стилиян Петров, Мартин Петров и другите членове на екипа на Бербатов, както и изпълнителният директор на БФС Борислав Попов, който заяви, че конгрес няма да има.

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ