4.4 C
Sofia
7:24 | 09 December 2022
НачалоРегионални новиниВарнаПФК "Черно море" ще вози безплатно деца без родители до Обзор

ПФК “Черно море” ще вози безплатно деца без родители до Обзор

Това съобщи Слави Михайлов, председател на Националното сдружение на сираците в България.

БДЖ ще вози безплатно над 30 деца и техните ръководители на 20 август от Роман до Варна, а на жп гарата в морската столица те ще бъдат посрещнати от специалния автобус на ПФК “Черно море”, който ще ги извози до Обзор, където ще прекарат летен лагер.

Това съобщи Слави Михайлов, председател на Националното сдружение на сираците в България.

След преживените емоции на децата на 30 август ПФК “Черно море” ще прибере децата обратно във Варна, където е осигурено извозването им с влак до град Роман.

Инициативата се осъществява със съдействието на Слави Михайлов, който получил писмо с молба от директорката на Комплекса за социални услуги в град Роман с молба за оказване на подкрепа относно извозването на децата до морето.

В писмото си директорката изтъква, че ниския бюджет не позволява такъв разход за Комплекса за социални услуги, поради липсата на средства.

Слави Михайлов благодари сърдечно на ръководството на “БДЖ Пътнически превози” и на Изпълнителните Директори на ПФК “Черно море” за това, че откликнаха на този призив за помощ. БДЖ и ПФК “Черно море” правят поредния си жест към деца в неравностойно положение, което е пример за респект и уважение. Така лятната ваканция за децата, лишени от родителска грижа става възможна и още по – вълнуваща и незабравима с емоции и морско настроение, допълва Слави Михайлов.

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ