10.6 C
Sofia
0:51 | 26 March 2023
НачалоКриминалниНамериха наркотици в колата и жилището на полицай

Намериха наркотици в колата и жилището на полицай

Мъж е спрян за проверка в град Кюстендил като той е отказал да бъде тестван за наркотични вещества. Вследствие на това се разбира, че той е полицейски служител. Извиква се дежурния следовател на място на проверката и в хода на проверката се установява, че той притежава наркотични вещества.

При спирането на автомобила от органите на реда той не е споделил, че е служител на МВР, това е станало ясно в хода на проверката. Мъжът е не е бил на работа по време на задържането. От лекия автомобил са намерени 5 обекта – 3 от които са марихуана и още 2 е метанфетамини. След извършените действия в колата му са предприети действия по претърсване на жилището обитавано от мъжа. В хода на действието също са намерени високо рискови вещества – марихуана, също така електронна везна и мелница т.н ,тип ”гриндер”. Започнато е досъдебно производство от района прокуратура гр. Кюстендил, лицето е задържано за срок от 24 часа.

Той е разпитан в присъствието на упълномощен защитник, към момента е твърде рано да се каже дали намерените наркотични вещества са били в него с цел разпространение като предстои да бъдат направени нужните експертизи.

Няма информация дали е имал за цел разпространение на наркотичните вещества. Определена е парична гаранция в размер на 5000 лв.

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ