4.4 C
Sofia
7:45 | 09 December 2022
НачалоЛюбопитноХАЙЛАЙФИнтрига с наградата на Краси Радков от "Капките"

Интрига с наградата на Краси Радков от “Капките”

Радков обеща, че ще дари наградата си - автомобил на детската болница в София, но това още не се е случило

Интрига пламна покрай обещаната награда от шоуто „Като две капки вода“.

“Няма кола още. Автомобилът, спечелен от Краси Радков, не е при нас. Не знаем дали се е свързал с изпълнителния директор. Но до нас лекарите не е стигнал никакъв отзвук“, заявиха пред „България Днес“ от столичната болница по детски болести „Проф. Иван Митев“.

В средата на месец май се проведе финалът на шоуто „Като две капки вода“. Десетото юбилейно издание беше спечелено от актьора Краси Радков. В емоционална реч Радков обяви, че ще дари наградата си – автомобил на детската болница в София.

“Краси Радков не се е отказал да дари наградата си. Все още има намерение да помогне на болницата, но това е един дълъг процес. Първо той трябва да придобие автомобила, след това да го продаде и сумата да бъде дарена, защото на лечебното заведение не му трябва кола, а пари. За Краси Радков е много по-лесно да дари просто автомобила, но те не са заявили това, а знаете, че ние следваме желанието на тези които даряваме“, категорични са пиарите на комика.

Те изразиха надежда, че нещата ще се случат в близките няколко седмици, тъй като твърде много са се проточили. Специализираната болница има спешна нужда от апаратура на обща стойност 75 000 лв., така че каквото и да дари актьорът, все ще е от полза.

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ