5.1 C
Sofia
17:15 | 27 November 2022
НачалоИзбраниВладимир Симеонов: Патриотизмът е единение

Владимир Симеонов: Патриотизмът е единение

Владимир Симеонов е Председател на политическа партия "Свобода", която е един от мандатоносителите на КП "Български възход"

Владимир Симеонов е Председател на политическа партия “Свобода”, която е един от мандатоносителите на КП “Български възход”

Г- н Симеонов, какви са впечатленията Ви от изминалата кампания и изводите от резултатите?

Според мен, кампанията беше вяла и се усещаше апатията на хората към изборите. Причината не е само в това, че имахме поредица от избори, а и разочарованието от цялата политическа класа. За съжаление поради ниската избирателна активност, основната част от Българското общество няма силно представителство в новото Народно събрание. Отново победиха тясно-партийният, административният и корпоративният вот.

Защо избрахте тази коалиция, а не други партньори от патриотичния сектор?

Ние от партия “СВОБОДА” вярваме, че патриотизмът е основан на единението и разума, както и обичта към родината и съотечествениците. Много от политическите формации, наричащи се патриотични, печелят временни политически дивиденти, на основата на страховете на хората и насаждат напрежение между общностите в държавата, както и ненавист към други страни. Ние не приемаме тези деструктивни модели и това е основната разлика между нас, както и причината за сближаването ни с “Български възход”Както сте забелязали кампанията на КП”Български възход” беше положителна, търсеща решения за изход от кризата в България.Не отправяше празни обещания и не нападаше никоя от другите политически партии.

Сега ПП “Свобода” е парламентарно представена, посредством КП”Български възход”. Какво следва за Вас?

Тази коалиция даде възможност на ПП “Свобода” да направи още една крачка напред за реализиране на идеите си. Ние сме постоянно развиваща се формация от активни хора и независимо от тежката кампания вече започваме организация за местните избори през следващата година. В неделя участваме самостоятелно на частичните избори в община Вълчи дол и имаме кандидат за кмет в лицето на Преслав Петров, който в момента е и общински съветник в същата община. На изборите ще присъствам лично, като наблюдател за да помогна на колегите. За една политическа партия не трябва да има период, в който да не е активна. Тя трябва постоянно да търси начини за развитието и благоденствието на България!

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ