4.2 C
Sofia
2:48 | 07 December 2022
НачалоСпортни новиниБоряна Калейн - “Гимнастичка №1 на Европа за 2021 година”

Боряна Калейн – “Гимнастичка №1 на Европа за 2021 година”

Тя бе удостоена с наградата “Гимнастичка №1 на Европа на 2021 година”. Боряна Калейн получи своята награда лично от президента на Европейската гимнастика...

Гимнастичката Боряна Калейн получи голямо признание. Тя бе удостоена с наградата “Гимнастичка №1 на Европа на 2021 година”. Боряна Калейн получи своята награда лично от президента на Европейската гимнастика

Боряна Калейн беше удостоена с наградата “Гимнастичка №1 на Европа на 2021 година” на престижна церемония в Мюнхен, Германия, предаде БГНЕС.

Вицешампионката от Европейското първенство във Варна през 2021 година спечели убедително оспорваната класация с 97.746 гласа.

Заедно с Боряна Калейн на първите награди на Европейската гимнастика, е и личният ѝ треньор Мариана Памукова и президентът на Българската федерация по спортна гимнастика Красимир Дунев.

Наградата на Боряна бе връчена лично от президента на Европейската гимнастика г-н Фарид Гаибов.

“Да бъда избрана за “Гимнастичка на годината”, е огромно признание! Благодаря на всички, които ме подкрепиха и гласуваха за мен! Тази награда ще ми бъде една голяма мотивация за това да не спирам да се опитвам да показвам една по-различна гимнастика на килима!”, заяви Калейн за Facebook страницата на БФХГ.

Точно след месец ще видим Боряна Калейн отново на килима в битка за световната титла на 39-то Световно първенство по художествена гимнастика от 14-ти до 18-ти септември в зала “Арена Армеец”.

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ