18.9 C
Sofia
15:19 | 27 September 2022
НачалоНовини от БългарияБорисов: Решението за ареста ми е взето на оргия с уиски, пици...

Борисов: Решението за ареста ми е взето на оргия с уиски, пици на кристали и заря

След като Административният съд в София се произнесе окончателно, че арестът на Бойко Борисов е незаконен, лидерът на ГЕРБ коментира това...

След като Административният съд в София се произнесе окончателно, че арестът на Бойко Борисов е незаконен, лидерът на ГЕРБ коментира, че само може да благодари на хората, които на две инстанции са взели това решение.

“По-скоро сега, когато се отърваха от терора в Министерски съвет, много хора започнаха да разказват всъщност как е извършена тази грозна сцена. Те са знаели, че е незаконно, те са знаели, че е произвол. Това решение е взето на една оргия с много уиски, бяло вино, пици на кристали и заря – поръчали с единствена задача да ме извлекат пред децата с белезници, знаейки 100%, че извършват незаконни действия. И точно тези хора, които видно са корумпирани, са се захванали да правят съдебна реформа. И да искат техният сатрап да е едноличен господар в КПКОНПИ.”, заяви Борисов.

Той допълни, че решението на Административния съд е произнесено от съдийски състав, към който не може да има никакви съмнения за неговата независимост.

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ