5.1 C
Sofia
18:11 | 27 November 2022
НачалоИзбраниБащата на Сашко: Сашо се чувства добре и се гушна в мен!...

Бащата на Сашко: Сашо се чувства добре и се гушна в мен! Благодаря на всички!”

Доброволци от клуба по делта и парапланеризъм в Перник откриха 12-годишния Сашко, който изчезна преди 9 дни.

Тази вечер прегръщам сина си! Прекланям се пред близките ми приятели, които бяха до мен през цялото време, пред всички хора, които денонощно търсеха, както и пред тези, които горещо се молеха.”

Това написа снощи във Facebook бащата на 12-годишния Сашко от Перник, който бе издирван 9 дни и бе открит в добро общо състояние.

“Поклон пред упоритостта на директора и заместник-директора на полицията в гр. Перник – г-н Млеканов и г-н Николов, които заявиха че никога няма да се откажат. Поклон пред кмета на гр. Перник г-н Владимиров, който съдействаше по всевъзможни начини. А за хората с криле Веселин и Милко – делтапланеристите, които го намериха – благословени да сте! Благодаря ви от цялото си сърце! Бог е велик!”, пише още бащата – Александър Цветанов.
По-рано той сподели в социалните мрежи:

“Сашо се чувства добре и се гушна в мен! Благодаря на всички!”
Припомняме, че момчето изчезна на 11 ноември. На 19 ноември около 14:27 часа в дълбоко дере в планината край радомирското село Червена могила смесен екип от полицаи и доброволци от Клуба по делта и парапланеризъм в Перник откриха 12-годишния Сашко, който изчезна преди 9 дни.

Планинарите Милко Михалков и Веселин Георгиев от Клуба по пара и делтапланеризъм, които първи забелязали момчето, го нарекоха боец и разказаха, че Сашко е оцелял, защото се е борил.

В мащабната акция по издирването му се включиха служители на МВР, планински спасители и над 9000 доброволци.

Малкият Александър е настанен в “Пирогов”, където ще остане няколко дни.

Тази сутрин от лечебното заведение съобщиха:

Нощта премина спокойно за 12-годишното момче, настанено в Детската реанимация на “Пирогов”. Детето е в стабилно състояние, без непосредствена опасност за живота. Пациентът е под 24-часово активно наблюдение от екип най-опитни детски специалисти.

Ръководството проследява състоянието и надлежно информира министъра на здравеопазването.

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ