събота, март 6, 2021
Начало Любопитно Хороскопи Най-големите грехове на всяка зодия (III част)

Най-големите грехове на всяка зодия (III част)

Няма зодия, която да не прави своите грешки, но някои от тях успяват много добре да прикрият стореното, пише Actualno.com. Всеки има вродени грехове. Разберете кои са греховете на зодиите.

 

- Реклама -

Първата част на класацията вижте ТУК, а за втората кликнете ТУК.

 

СТРЕЛЕЦ
Стрелците не се притесняват много от греховете си, дори имат навика често да ги повтарят.

 

1. Обичат да си набелязват „мишена“ в любовта и да стрелят направо, само и само уловът да е техен. Не се интересуват много от любов и чувства, просто обичат новите завоевания.

 

2. Стрелците прощават изключително трудно и това е едно от нещата, което никога не се променя в тях. Няма значение дали другият е сгрешил с малко или много, могат да не му проговорят никога повече. Зависи от настроението им.

 

3. Не обръщат достатъчно време на семейството си и предпочитат да се занимават с техните любими неща, вместо да стоят вкъщи и да се грижат за обикновените неща като грижа за децата, пазаруване и куп други досадни задължения.

 

КОЗИРОГ
Много неща можем да кажем за Козирога, но по-добре е да се съсредоточим върху основните три.

 

1. Много са отмъстителни! Това е зодията, която може да ти вгорчи живота, ако си им направил нещо, независимо дали е било нарочно или не. Цял живот ще те преследват с опити за това да си отмъстят. Внимавайте с Козирозите и не ги ядосвайте

 

. 2. Лъжат често партньорите си за това какви са истинските им чувстват. Казват едно, но сърцето им усеща съвсем друго. Така един ден могат да си тръгнат и повече да не се върнат, а партньорът им изобщо да не разбере откъде им е дошло.

 

3. Много са настървени за победа на всяка цена – в живота, в работата, между приятели и изобщо навсякъде. Готови са да смажат всяка една конкуренция, която се изправи на пътя им и то с цената на всичко.

 

ВОДОЛЕЙ
Много можем да кажем за Водолеите, но при тях греховете са някак си по-търпими и можем да ги преглътнем, ако много държим на тях.

 

1. Прекалено задушаващи са с любовта си. Обвиват се силно около партньорите си и искат винаги да знаят къде е другият, какво прави и с кого е. Задушаващата им любов не бива да се бърка с ревност, а с желанието всичко тяхно да си остане само за тях.

 

2. Говорят много зад гърба на другите, макар че не искат да им направят лошо, а просто много обичат клюките и обсъждането на живота на другите. Сякаш винаги знаят кое е най-доброто и само тяхното мнение е валидно и има значение.

 

3. Рядко се виждат с приятелите си и не държат толкова на тези взаимоотношения. Имат едва няколко близки приятели в обкръжението си, а за другите често забравят и не се интересуват как са и какво се случва с живота им.

 

РИБИ
Рибите имат много грехове за изкупване, но никак не бързат да го правят.

 

1. Парите са им слабост и безразборното им харчене е запазена тяхна мярка. Дори като са семейни харчат много и не се интересуват много дали има за всичко и всички. Важно е да си купят това, което им е нужно.

 

2. Не дават обяснение на близките си за това, което правят. Никой не може да им каже нищо, вършат всичко на своя глава и стават доста избухливи, ако някой тръгне да им каже, че нещо не се прави така. Само стойте и гледайте!

 

3. Обичат извънбрачните връзки и то най-вече да си доказват през годините, че са желани и все още хващат окото. Така често разбиват семействата си и после горчиво съжаляват за това. Но „после“ вече е късно и няма връщане назад.

 

Източник: Actualno.com
Споделете новината във фейсбук, за да я видят и приятелите ви!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

Хороскоп за месец МАРТ

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП: Един преходен месец между зимата и пролетта, когато очакваме положителна промяна и когато най-накрая можем да кажем довиждане на студените дни. Такъв е...

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП за 25 – 31 януари

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Интересни случки за едни, нова любов – за други   Овен През следващата седмица може да очаквате интересни случки, що се отнася до вашите работни...

От утре мерките в цялата страна се затягат – здравния министър с нова заповед

С нова заповед на здравния министър проф. Костадин Ангелов се затягат противоепидемичните мерки на национално ниво. От четвъртък, 29 октомври, до 12 ноември, гимназисти и...

Седмичен хороскоп за 15-21 февруари

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Промени ще завладеят едни, криви сметки ще забележат други   Овен През тази седмица едва ли ще се изправите пред някакви по-сериозни пречки или проблеми....

Дневен хороскоп за 1 март

ДНЕВЕН ХОРОСКОП: Бъдете ЗДРАВИ, РУМЕНИ и ЗАСМЕНИ! Честита Баба Марта!   Овен През този ден ще Ви се иска да се занимавате с нещо, което не е...

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

Станислав on ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКИТЕ
Споделете новината във фейсбук, за да я видят и приятелите ви!