Monday, June 7, 2021
НачалоРегионални новиниВарнаНабиране на младежки проекти от община Варна

Набиране на младежки проекти от община Варна

Дирекция „Образование и младежки дейности“ ще спонсорира младежки проекти споделиха за “Топ Нюз” от отдел “Младежки дейности” към Община Варна.

За седемнадесета поредна година  Дирекция „Образование и младежки дейности“ към Община Варна ще спонсорира младежки проекти на неправителствени организации по програма „Младежки дейности” споделиха за “Топ Нюз” от отдел “Младежки дейности” към Община Варна. Могат да участват организации, които са регистрирани по Закона за юридическите лица с нестопанска цел в обществена полза, национално представени младежки организации (с клон или секция на територията на община Варна)

Тази година приоритетите са – младежко  предприемачество, опазване на околната среда,  здравословен начин на живот. Всяка неправителственаорганизация има право да кандидатства с едно проектно предложение на стойност до 8 000 лв. Желателно е то да е с продължителност – минимум три месеца и да обхваща  периода от 1-ви юли до 15-ти октомври 2021 г.

 

Електронната платформа за представяне на проектни предложения e налична на https://platform.is-vn.bg/. На тази платформата са внесени – Наредба за условията и реда за финансово подпомаганена младежки проекти,  указания за подаване и отчитане на проектните предложения;всички изискуеми документи за кандидатстване по дейност „Младежки проекти 2021”. Срокът за кандидатстване е до 23:59 часа на 16-ти май 2021 г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тукХаресайте страницата ни

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ