Wednesday, September 22, 2021
НачалоКриминалниМъж убил и разчленявал 3 дена жертвата си

Мъж убил и разчленявал 3 дена жертвата си

Разследващите са категорични, че обвиняемият е положил големи усилия, за да прикрие престъплението

Трупът на 28-годишен мъж беше открит в покрайнините на Бургас. Юмер Мехмед е бил в неизвестност почти седмица. Прокуратурата повдигна обвинение за убийство на местния бизнесмен Станимир Рагевски.

Той е обвинен в умишлено убийство на 28-годишен мъж в град Бургас.
Престъплението се е случило на 04.08.2021 г. Трупът на пострадалият е открит на 11.08.2021 г. в храстите край бургаското село “Братово” в разчленено състояние.

Първоначално към С.Р. е повдигнато обвинение за отвличане, но след откриването на трупа и събиране на допълнителни доказателства, обвиняемият е привлечен към наказателна отговорност за убийство. То е било осъществено с огнестрелно оръжие в жилище, собственост на С.Р. и неговата съпруга. След убийството обвиняемият е разчленил трупа, използвайки режещ инструмент. Тези действия са извършени в рамките на три дни в жилището, където е извършено убийството. Частите от тялото са били опаковани в найлонови чували, след което поставени в бидони, което е
позволило да бъдат пренесени и укрити в местност край град Бургас.

Разследващите са категорични, че обвиняемият е положил големи усилия, за
да прикрие престъплението от момента на контакта си с пострадалия до
скриването на останките от тялото му.

Работата по досъдебното производство продължава като прокуратура и полиция работят и за установяване съпричастността на С.Р. към други престъпни деяния.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ