Sunday, June 13, 2021
НачалоЛюбопитноДневен хороскопМесечен хороскоп за юли 2020 г.

Месечен хороскоп за юли 2020 г.

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП: Критичен период за едни, в любовта очаквайте разочарования

Месечен хороскоп за юли 2020 г.

 

Овен
Юли е много благодатен период за подготовка на бъдещи начинания и проекти, за събиране на информация и за обучение. Ако искате да се синхронизирате със звездите и да получавате подкрепа, вложете енергия и средства в образованието и усъвършенстването си.

 

Знанията и информацията, които натрупате или започнете да придобивате през този месец, ще ви бъдат много полезни в бъдеще и ще ви позволят да вървите по-уверено по пътя. Подготовка, информираност, обсъждане на идеи и възможности – това ще са ключовите думи на тенденцията за вас през периода. Бързата работа едва ли ще ви носи търсеното удовлетворение.

Всъщност, ако сте припрени и искате незабавно да видите резултатите, нищо чудно да се разочаровате или сами да си създадете пречки. В личен план е добре да обсъждате малко повече плановете си с близките си и да търсите подкрепа.

Дори да сте прави, старайте се да убеждавате околните, че вашите идеи или предложения са правилни, вместо да ги налагате. В случай че действате агресивно или самосиндикално, нищо чудно някой да ви се противопостави. Дните между 2 и 6 юли са най-критични в това отношение. Към края на месеца твърде е вероятно в отношенията ви с роднини на дневен ред да излезе важен семеен въпрос, с чието разрешаване ще трябва да се заемете.

Телец
През юли ще трябва да проявите своето умение да казвате каквото мислите и чувствате. И ако не получавате това, което искате – и в личен, и в служебен план, не бързайте да се гневите и да си правите прибързани изводи. Възможно е проблемът да се корени в комуникацията – може вие да не сте казали на глас какво точно искате, да не са ви разбрали правилно или да сте разтълкували грешно нечии думи.

Не очаквайте околните да се досещат какво искате или от какво имате нужда вие, а говорете направо и конкретно. Ако нещо не ви е ясно, питайте; ако ви е нужна повече информация, поискайте да ви я дадат.

 

Така ще си спестите някои проблеми, а нищо чудно и да разрешите предишни неразбирателства и недоразумения. Онези представители на знака, които искате да си осигурите допълнителни доходи или да си намерите по-високоплатена работа, трябва да се активизирате през този месец.

Сега е моментът да направите преценка какви таланти и умения имате, да ги развиете, да помислите как благодарение на тях бихте могли да изкарвате повече пари. Ако сега инвестирате в собственото развитие, ще повишите компетентността си и в бъдеще ще сте по-уверени в себе си. Възможно е да получите добро бизнеспредложение или да ви изплатят суми, които вече сте заработили.

Близнаци
Твърде вероятно е през първите 4-5 дни на юли да сте напрегнати и изнервени. Възможно е да сте заобиколени от хора, които да ви предизвикват по някакъв начин, и, колкото и да искате взаимоотношенията ви да са хармонични, трудно ще го постигате.

 

Вие ще мислите трезво и ще действате разумно, но околните ще се държат по начин, който във вашите очи изглежда странен и нелогичен. Не се настройвате враждебно и не влизайте в излишни спорове – всичко ще отмине за няколко дни. Много удачно ще е през този месец да вложите енергията си в някакво творческо занимание. Ако работата ви е интересна и ви дава възможности за изява – чудесно!

Ако обаче вършите все с едни и същи неща, опитайте да внесете разнообразие или си намерете някаква друга работа, която да ви е приятна и забавна. Тези представители на знака, които досега сте посвещавали повече време на работата или на изпълнението на семейни ангажименти, може да изпитате желание да направите нещо за себе си – например да си купите моден аксесоар, нови дрехи или козметика. Обаче не е препоръчително през този месец да пазарувате прекомерно и да си угаждате много – това може да е знак, че вътрешно имате нужда от нещо, което покупките няма да ви донесат.

 

Рак
През юли е вероятно обстоятелствата да се стекат така, че да ви се отдаде чудесна възможност да споделите някои свои размисли и чувства. За някои споделянето ще е приятно, за други може да не е особено комфортно, но при всички случаи ще изпитвате нуждата, а ще имате поводи да изразите онова, което е вътре във вас. Месецът е изключително благодатен за хората на изкуството, особено за занимаващите се с писане.

Успех ще имате и тези от вас, които сте се посветили на интелектуална дейност – реализирате се в сферата на образованието или работата ви е свързана с някакви проучвания. Чудесно е, че през този месец умът ви ще работи на пълни обороти – ще намирате по-лесно решение на някои стари проблеми и ще генерирате нови идеи. Колкото по-активни сте в общуването, в установяването на контакти и в споделянето на предложения и идеи, толкова по-добре ще премине месецът за вас.

 

Движение – това е ключовата дума за вас през юли . Така че бъдете динамични – и по отношение на житейските си нагласи, и във физическата си дейност. Сравнено с други периоди, през този месец се очертава да имате повече пътувания и срещи, да ходите по-често на сбирки, да говорите много по телефона, да отделяте повече време за общуване по интернет.

 

Лъв
През юли има голяма вероятност да получите подкрепа от някого, за да реализирате своя цел или намерение. Нищо чудно някои да ви подпомогне с информация, да ви даде добра идея или да ви свърже с правилните хора.

 

Самите вие също ще сте готови да си сътрудничите с околните. Ще постигате целите си благодарение на доброто взаимодействие с хората около вас, а не единствено със собствени усилия – не се опитвайте да правите нещата сами, така ще ви е по-трудно. Много вероятно е през този месец приятел да ви подаде ръка, така че виждайте се по-често с доверени хора, с които имате общи цели и сходни виждания за живота.

 

Старите приятелства и познанства ще се окажат доста полезни през този месец – благодарение на тях ще задвижите някои идеи и проекти, които досега са били на изчакване. Ако през юли се окаже, че нямате близки приятели и ви липсва подкрепа, запитайте се дали не трябва да преосмислите и да коригирате взаимоотношенията си. В добрата комуникация и в активната кореспонденция през този месец ще се намира ключът за положителното ви развитие във финансово отношение.

 

Дева
В първите дни на юли ще може да започнете нещо ново в професионалната област, което да развиете и да пожънете успехи. Моментът е удачен за промени в работата, за нови проекти и поставяне на нови цели. Ако по принцип сте по-разумни и обмисляте внимателно всяка своя стъпка, през този месец е вероятно да започнете да използвате активно въображението и интуицията си, ще сте творчески настроени.

 

Няма да му мислите много-много – закопнеете ли да създадете нещо, ще се впуснете в действие. Месецът се очертава за вас да е изпълнен с малко повече предизвикателства, що се отнася до взаимоотношенията. От една страна, може някой да ви дразни с действията (или с бездействието си) и между вас да се създаде напрежение. От друга страна обаче, може най-накрая да се защитите от хора, които досега са ви се качвали на главата или от такива, за които сте правили повече компромиси.

 

Около 11-13 юли бъдете по-бдителни, защото е възможно да не прецените добре нещо и да направите грешка, за която после ще съжалявате. В тези дни няма да постъпвате особено разумно и има голям риск да станете жертва на заблуда.

 

Като цяло през юли е възможно на моменти да се чувствате объркани, да умувате за разни неща, но да не стигате до конкретно решение. Не се притеснявайте – това е период, който ще премине, затова през него най-добре ще е да се концентрирате върху настоящето и да не мислите за далечното бъдеще.

 

Везни
Юли за вас ще е месец на преоценка, какъвто беше и май. Възможно е преживяванията да ви подтикнат към размисли за това доколко харесвате работата си, дали ви ценят достатъчно и съответно – адекватно възнаграден ли е трудът ви. От отговорите, които ще дадете сами пред себе си, ще зависи какво ще предприемете в бъдеще и как ще се развият ситуациите, в които попадате.

 

Вашето умение да преговаряте ще се окаже особено ценно през този месец, независимо дали се наложи да го прилагате в отношенията с любимия/любимата, с близки роднини или с колеги. С когото и да възникне спор, каквито и искания да имате, просто говорете с въпросния човек и обсъдете проблема – ще има добри шансове да се разберете, ако, разбира се, и другата страна има желание за това.

 

В личните връзки отново ще се наложи да влезете в ролята на балансьор и да помагате за възстановяване на мира. Общуването с партньора/партньорката ви ще бъде засилено през този месец – точно това ще помогне да намерите общ език и пресечни точки дори по спорни въпроси. Като цяло в личен план месецът се очертава да е спокоен и приятен. Предизвикателства са възможни по-скоро на работното място – там ще има по-голям риск от напрежение и спречквания.

 

Скрпион
През юли е възможно да има известно забавяне и объркване по въпроси, свързани с теглене на заеми и кредити, финансови вложения, бизнеспартньорства и сделки. Ще трябва да сте търпеливи, да полагате повече усилия в тези сфери и най-важното – да сте готови да преговаряте и да правите някои компромиси. Ако се заинатите и изисквате всичко да стане така, както вие искате, нищо чудно ситуацията да се усложни още повече и да се изнервите допълнително.

 

След 10 юли и докъм 20 юли бъдете внимателни, когато става дума за пари – не е препоръчително да предприемате рисковани стъпки във финансовата област. Ако интуицията ви подсказва, че има нещо гнило и нещата не са такива, каквито изглеждат, не давайте пари и не се ангажирайте с обещания. Изобщо през този месец няма да е много удачно да сключвате важни договорености в бизнеса и да правите големи разходи – по-добре ги отложете за юли, особено ако нещо в момента ви притеснява.

 

Периодът обаче е много добър да уредите стари плащания, да се издължите на някого, ако се открие възможност – да предоговорите установени взаимоотношения. Бъдете коректни и много ясни в разговорите с делови партньори и с хора, с които общувате по работа – така ще изчистите отношенията и няма да се явяват проблеми в бъдеще.

 

Стрелец
Ключови думи при вас за тенденцията през юли са: колективна работа, екипност и партньорства. Ще има възможност да укрепите контактите, които сте създали и в личен, и в делови план, да общувате качествено с хората, от които зависят успехът и добруването ви. Вероятно ще получите ценна подкрепа от близък човек – може да е приятел или любимият човек.

 

Не се опитвайте да правите нещата сами – ако имате нужда от информация, съвет, напътствие или нещо друго, потърсете го от близки хора, за които смятате, че са склонни да откликнат, а и биха могли да ви го дадат. Много от вас ще изучавате нови неща през този месец, което е чудесно, защото усвоените знания истински ще ви обогатят и ще са ви от голяма полза.

 

Единствената препоръка към вас е да не се разпилявате прекалено. Много неща ще ви бъдат интересни, ще имате идеи, ще общувате с доста хора. Тази динамика ще ви пасва, но има риск да разпилеете енергията си по много посоки.

 

Не прекалявайте с разговорите, бъдете по-съсредоточени – това ще ви помогне да запазите фокуса и да не се разсейвате излишно. Ако сте обвързани, обръщайте внимание на човека до себе си – прекаленото залитане по работа или образование може да се отрази негативно на връзката и партньорът/партньорката ви да започне да недоволства. След 18 юли се очаква да настъпят по-емоционалните за вас дни от месеца – през този период на дневен ред може да излязат семейни въпроси.

 

Козирог
Сигурно е, че за вас юли ще е интересен и динамичен месец. За да отговорите адекватно на предизвикателствата, ще трябва да сте по-гъвкави и адаптивни. Опитвайте да се нагаждате към онова, което животът ви поднася, вместо да се държите със зъби и нокти за установеното и сигурното.

 

Учете нови неща и предприемайте малки промени – това ще ви носи успех. Дори да се страхувате малко от неизвестността, допуснете, че промените са за добро – те сигурно ще внесат свеж полъх в живота ви и ще ви тласнат към развитие. Старайте се да общувате повече и да сте малко по-възприемчиви към новите идеи – нищо чудно в разговор да намерите отговор на въпрос или решение на проблем.

 

Чуйте различни мнения, запознайте се с чужди гледни точки – дори да отхвърлите някои, други може да са ви полезни. Възможно е през този месец на работното си място да се окажете изправени пред някои предизвикателства.

 

И решението отново може да е свързано с промяна – или продиктувано от обстоятелствата да трябва да се поразчупите малко и да усвоите нови умения, или да подобрите общуването с хората, с които работите. Добре би било да изчистите сега неяснотите във взаимоотношенията си, за да ви е по-леко в бъдеще.

 

Водолей
Юли може да се окаже много успешен месец за вас, ако отделяте повече време на дейности и занимания, които обичате и в които наистина сте добри. Ако по принцип го правите – чудесно! Ако обаче в последно време сте загърбвали онова, което ви е интересно и приятно, нищо чудно сега да усетите желание отново да се отдадете на такива дейности.

 

Това важи особено за онези от вас, които имате творчески и артистични таланти – сега наистина ще разберете колко много обичате своето хоби (евентуално работата си, ако хобито ви е и професия) и колко по-приятен е животът с него.

 

Моментът ще е много подходящ да започнете да пишете, да четете повече, ако имате интерес – да се запишете на танци или на курс по актьорско майсторство. Само вие можете да кажете какво ви носи удоволствие и ви прави щастливи. Някои от вас може и да застанете в светлината на прожекторите през този месец или ще проявите някакъв свой скрит талант. Най-вероятно е през юли на дневен ред да излезе темата за парите.

 

Ако имате финансови проблеми или ви се иска да печелите повече, бъдете по-активни – търсете нова работа или източник на допълнителни доходи. Моментът е много подходящ да инвестирате в себе си и в собственото си развитие – дори сега заради този разход да сте принудени да се лишите от нещо, тази инвестиция ще ви се върне в бъдеще.

 

Риби
През юли ще вложите енергията си в нещо, което ви е на сърце и което силно ви вдъхновява. Тук не става дума за нещо практично, което ви носи конкретни ползи, престиж или пари. Поривът да действате ще извира някъде от дълбините на душата ви и ще ви кара да сте дейни и доста по-активни, отколкото сте били в други периоди. Може да се осмелите да направите неща, от които преди сте се притеснявали; или да проявите воля, за което преди ви е липсвала смелост.

 

Възможно е някои от вас да изпитате желание да работите за някаква кауза или за добруването на други хора. Изключително успешен ще е месецът за тези от вас, които се изявявате като лечители: ще имате много енергия, а по всяка вероятност – и доста работа. Бъдете внимателни обаче на кого и как помагате – ако се опитвате да спасявате хора, които не искат да си помогнат сами, или желаете да помагате, но по вашия начин, възможно е през този месец да изпитате разочарование.

 

Не правете непоискано добро – не налагайте своята помощ в името на доброто. Това ще ви помогне да насочите усилията си към постигането на правилните цели и да подкрепите хора, на които действително бихте могли и трябва да помогнете. Очертава се дните между 1 и 6 юли да са изпълнени с повече предизвикателства – има вероятност да възникне неразбирателство между вас и близък човек.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тукХаресайте страницата ни

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ